Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Salon samochodowy] Idaho Cars wypłaty 200-300$ Rekrutacja na konsultanta, rekrutanta i kierownika.

salon samochodowy

• Zamknięty Temat jest zamknięty
413 odpowiedzi w tym temacie

#241 Mielnik_ — 4717 15/02/2013 - 19:33

Mielnik_
  • Gracz

Ponieważ moje pierwsze podanie (parę postów wyżej) zostało pominięte bez odpowiedzi, zamieszczam jeszcze raz.

Podanie na rekrutanta.
Imię i nazwisko: Giovanny DiMartino
Numer telefonu: 269-09-16
Czy posiadasz dowód osobisty? Tak
Czy znasz się na samochodach? Tak
Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie? Byłem jednym z właścicieli Ristorante Siciliano.
Odpowiednia argumentacja: Jak już wspomniałem jako właściciel bardzo często przeprowadzałem rekrutację, więc rozmowy o kwalifikacyjne i zatrudnienia pracowników są mi dobrze znane. Cechuję mnie duża dostępność, opanowanie oraz kultura osobista. Proszę o rozpatrzenie mojego podania.

Troche niski staż, ale zapraszamy :) Zapraszam na stanowisko Rekrutanta. Zgłoś sie do Randy Vaccara, ew. Ivan'a Vaccara.

Imię i nazwisko: Simon Hall

Numer telefonu: 1308666

Czy posiadasz dowód osobisty? (Tak/Nie): Tak.

Czy znasz się na samochodach? (Tak/Nie): Tak.

Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie?: Niestety jeszcze nigdzie, ale na pewno sobie poradzę z tym stanowiskiem.

Odpowiednia argumentacja: Dobrze, jak pisze wyżej nie pracowałem jeszcze jako kierownik, ale mój staż na serwerze jest już raczej wystarczający bym mógł kandydować na stanowisko rekrutanta, po za tym gram zgodnie z zasadami Role Play, czasem tam odwale, ale rzadko mi się to zdarza. Moje akcje RP, są dobrze rozbudowane i odgrywam z sensem, w grze jestem często. Oczywiście znam komendy, którymi przyjmuje się pracownika do biznesu.

P.S aktywna kara, którą posiadam to przez kolegę, który mnie sprowokował, dlatego nią mam.

Rekrutacja na kierowników jest zamknięta. Zapraszam na stanowisko Rekrutanta. Zgłoś sie do Randy Vaccara, ew. Ivan'a Vaccara.
  • Do góry
    • 0

#242 Typowy gracz — 297 15/02/2013 - 19:34

Typowy gracz
  • Gracz

Troche niski staż, ale zapraszamy :) Zapraszam na stanowisko Rekrutanta. Zgłoś sie do Randy Vaccara, ew. Ivan'a Vaccara.

[/background][/font][/color][/background][/size][/font][/color][/background][/size][/font][/color][/background][/size][/font][/color][/background][/size][/font][/color][/background][/size][/font][/color]

Rekrutacja na kierowników jest zamknięta. Zapraszam na stanowisko Rekrutanta. Zgłoś sie do Randy Vaccara, ew. Ivan'a Vaccara.

to miało być na rekrutanta, :P
  • Do góry
    • 0

#243 Mielnik_ — 4717 15/02/2013 - 19:43

Mielnik_
  • Gracz

to miało być na rekrutanta, :P

Napisałeś jak na Kierownika ;p
  • Do góry
    • 0

#244 Typowy gracz — 297 15/02/2013 - 19:46

Typowy gracz
  • Gracz

Napisałeś jak na Kierownika ;p

aha spoko xd
  • Do góry
    • 0

#245 Cziken95 — 113 15/02/2013 - 22:39

Cziken95
  • Gracz
Dobra to i ja napiszę :D

Podanie na rekrutanta:

Imię i nazwisko: Emilio Tognetti
Numer telefonu: 271-82-19
Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie? Tak, nawet teraz w Qsavito ( gym i phone )
Odpowiednia argumentacja: Wiem co i jak, jakieś tam doświadczenie mam. RP myślę, że jest odpowiednie, przeważnie są to rozbudowane akcje przy użyciu /me i /do. Piszę poprawnie po polsku, zachowując przy tym zasady ortografii i interpunkcji. Czas na grę mam, dość dużo jestem ON-LINE. Staram się być opanowany, jednak czasem zdarzają się wyjątki :)
Logi czyste, staż może i nie za długi, ale wiem o co chodzi na serverach RP - nie jest to mój pierwszy.
  • Do góry
    • 0

#246 Mielnik_ — 4717 15/02/2013 - 23:18

Mielnik_
  • Gracz

Dobra to i ja napiszę :D

Podanie na rekrutanta:

Imię i nazwisko: Emilio Tognetti
Numer telefonu: 271-82-19
Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie? Tak, nawet teraz w Qsavito ( gym i phone )
Odpowiednia argumentacja: Wiem co i jak, jakieś tam doświadczenie mam. RP myślę, że jest odpowiednie, przeważnie są to rozbudowane akcje przy użyciu /me i /do. Piszę poprawnie po polsku, zachowując przy tym zasady ortografii i interpunkcji. Czas na grę mam, dość dużo jestem ON-LINE. Staram się być opanowany, jednak czasem zdarzają się wyjątki :)
Logi czyste, staż może i nie za długi, ale wiem o co chodzi na serverach RP - nie jest to mój pierwszy.

((Niski staż)) Odrzucam.
  • Do góry
    • 0

#247 bocian1944 — 82 16/02/2013 - 08:24

bocian1944
  • Gracz

Imię i nazwisko: Clifton Harrison

Numer telefonu: Aktualnie bez.

Czy posiadasz dowód osobisty? Tak.

Czy znasz się na samochodach? Tak.

Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie? Owszem pracowałem wiele razy, dość dobrze sobie z tym radziłem ponieważ zostałem trzy razy awansowany na stanowisko Manager'a, gdzie miałem dość większe obowiązki i wiele spraw na głowie.Jako kierownik pracowałem w paru biznesach, a dokładniej: Abdullah Restaurant, Metropolis Restauracja- współwłaściciel, Martin Barker Driving School- manager, Central GYM- kierownik, Donuts GYM (Siłownia XXL)- kierownik, Trazz GYM- kierownik główny, Platinum GYM- kierownik, Panaceum Pharmancy- manager, Variety Shots- kierownik.Dość sporo razy zostałem awansowany na miano kierownika, jako iż jestem osobą szczerą, pomocną, miłą no i kulturalną.

Odpowiednia argumentacja:No więc nazywam się Dawid mam 17'lat, dość wiele czasu spędzam na tym serwerze, jak i dość sporo latek przegrałem na Role-Play.Jestem osobą pracowitą, szczerą, miłą, i potrafię zadbać o swoje obowiązki.Wiele razy spotykałem się z awansem na posadę kierownika, i wiem co do mnie należy, oczywiście nigdy nie narzekałem na to co robię, po prostu zajmowałem się swoimi obowiązkami, i często podchodziłem do rzeczy łagodnie.Wiem że nadam się na tą posadę, ponieważ mam w niej spore doświadczenie.

Użytkownik bocian1944 edytował ten post 16/02/2013 - 08:24

• Do góry
    • 0

#248 Mielnik_ — 4717 16/02/2013 - 08:33

Mielnik_
  • Gracz

Imię i nazwisko: Clifton Harrison

Numer telefonu: Aktualnie bez.

Czy posiadasz dowód osobisty? Tak.

Czy znasz się na samochodach? Tak.

Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie? Owszem pracowałem wiele razy, dość dobrze sobie z tym radziłem ponieważ zostałem trzy razy awansowany na stanowisko Manager'a, gdzie miałem dość większe obowiązki i wiele spraw na głowie.Jako kierownik pracowałem w paru biznesach, a dokładniej: Abdullah Restaurant, Metropolis Restauracja- współwłaściciel, Martin Barker Driving School- manager, Central GYM- kierownik, Donuts GYM (Siłownia XXL)- kierownik, Trazz GYM- kierownik główny, Platinum GYM- kierownik, Panaceum Pharmancy- manager, Variety Shots- kierownik.Dość sporo razy zostałem awansowany na miano kierownika, jako iż jestem osobą szczerą, pomocną, miłą no i kulturalną.

Odpowiednia argumentacja:No więc nazywam się Dawid mam 17'lat, dość wiele czasu spędzam na tym serwerze, jak i dość sporo latek przegrałem na Role-Play.Jestem osobą pracowitą, szczerą, miłą, i potrafię zadbać o swoje obowiązki.Wiele razy spotykałem się z awansem na posadę kierownika, i wiem co do mnie należy, oczywiście nigdy nie narzekałem na to co robię, po prostu zajmowałem się swoimi obowiązkami, i często podchodziłem do rzeczy łagodnie.Wiem że nadam się na tą posadę, ponieważ mam w niej spore doświadczenie.

Przyjęty na stanowisko Rekrutant. Zgłoś się do Randy Vaccara, ew. Ivan Vaccara, Alexia Barone.
  • Do góry
    • 0

#249 Pudziz — 7 16/02/2013 - 10:14

Pudziz
  • Gracz
Imię i nazwisko:Dominique Dutto

Numer telefonu:2735707

Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie?:Pracowałem w dużych firmach jako na stanowisku kierowniczym (ale na innym koncie,ale wiem na czym ta praca polega). Min w:VIBE Restaurant, Platinum Gym.

Odpowiednia argumentacja:No co by tu powiedzieć. No więc nazywam się Piotr i mam 16 lat. Na serwerach takich typu Role Play gram od 2009 roku. Na H-rp zacząłem grać pod koniec grudnia 2010 roku. Jestem osobą miłą, szczerą i rzetelną. Potrafię być w zgodzie z rówieśnikami z salonu oraz całą społecznością. Pracuje u was narazie jako konsultant ale myśle, że da radę wysłać chyba na rekrutanta. Myślę, że moje podanie zostanie pozytywnie rozpatrzone.
  • Do góry
    • 0

#250 Kyle Rizzo — 12 16/02/2013 - 15:54

Kyle Rizzo
  • Gracz
Imię i nazwisko: Kyle Rizzo
Numer telefonu: 2561240
Czy posiadasz dowód osobisty?: Tak
Czy znasz się na samochodach?: Tak
Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie? Owszem, na takim stanowisku miałem okazję pracować. Gram juz ponad 2 lata. Kiedys mielismy pare sklepow z kolega. dawno temu.
Odpowiednia argumentacja:
Gram juz ponad dwa lata, jednak to konto jest nowe. Unikam sytuacji gdy ktos sie kluci lub bije sie. Jestem mechanikiem rowniez wiec moglbym naprawic skutery i rowery. gram bardzo czesto i codziennie bede nabijal ponad 30 min . Bardzo prosze o przyjecie na Kierownika lub rekrutanta. Jestem zyczliwy i uprzejmy aczkolwiek rowniez miły. Umiem rozmawiac z ludzi dlatego prosze o posade kierownika. mam 18 Lat.
  • Do góry
    • 0

#251 Mielnik_ — 4717 16/02/2013 - 16:08

Mielnik_
  • Gracz

Imię i nazwisko:Dominique Dutto

Numer telefonu:2735707

Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie?:Pracowałem w dużych firmach jako na stanowisku kierowniczym (ale na innym koncie,ale wiem na czym ta praca polega). Min w:VIBE Restaurant, Platinum Gym.

Odpowiednia argumentacja:No co by tu powiedzieć. No więc nazywam się Piotr i mam 16 lat. Na serwerach takich typu Role Play gram od 2009 roku. Na H-rp zacząłem grać pod koniec grudnia 2010 roku. Jestem osobą miłą, szczerą i rzetelną. Potrafię być w zgodzie z rówieśnikami z salonu oraz całą społecznością. Pracuje u was narazie jako konsultant ale myśle, że da radę wysłać chyba na rekrutanta. Myślę, że moje podanie zostanie pozytywnie rozpatrzone.

Imię i nazwisko: Kyle Rizzo
Numer telefonu: 2561240
Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie? Owszem, na takim stanowisku miałem okazję pracować. Gram juz ponad 2 lata. Kiedys mielismy pare sklepow z kolega. dawno temu.
Odpowiednia argumentacja:
Gram juz ponad dwa lata, jednak to konto jest nowe. Unikam sytuacji gdy ktos sie kluci lub bije sie. Jestem mechanikiem rowniez wiec moglbym naprawic skutery i rowery. gram bardzo czesto i codziennie bede nabijal ponad 30 min . Bardzo prosze o przyjecie na Kierownika lub rekrutanta. Jestem zyczliwy i uprzejmy aczkolwiek rowniez miły. Umiem rozmawiac z ludzi dlatego prosze o posade kierownika. mam 18 Lat.

Niskie staże.
  • Do góry
    • 0

#252 MrGrey — 252 16/02/2013 - 16:47

MrGrey
  • Gracz

Podanie na stanowisko Rekrutanta w Idaho Cars.

Imię i nazwisko: Lisandro Espinoza

Numer telefonu: 2132152

Czy posiadasz dowód osobisty? (Tak/Nie) Tak

Czy znasz się na samochodach? (Tak/Nie) Tak

Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie? Nie, nie pracowałem na stanowisku kierowniczym, lecz mam już za sobą kilkuletni staż związany z zarządzaniem kadrą. Może i nie pracowniczą, ale na pewno zasobami ludzkimi jak najbardziej tak.

Odpowiednia argumentacja: Posiadam prawo jazdy, znam się na motoryzacji. Potrafię zachęcić ludzi tak, aby kupili to co chcieli, a może nawet więcej. Na pewno firma Idaho Cars wiele zyska zatrudniając mnie na stanowisko rekrutanta. Znam się bardzo dobrze na obsłudze komputerów, mam również doświadczenie jeśli chodzi o pakiet biurowy Microsoft Office. Kolejną moją zaletą jest znajomość języka hiszpańskiego. Bardzo dobrze dogaduję się z różnymi osobami, to też z łatwością przychodzić mi będzie rekrutowanie nowych pracowników do firmy. Pragnął bym, żeby jeden z lepszych salonów samochodowych w Los Santos dalej się rozwijał, a moja osoba chciała by włączyć się również w ten sukces.

OOC:

Rozumiem, że powyższy formularz jest w pełni IC, dlatego dopiszę w tej części iż znam wszystkie komendy związane ze sprzedażą jak i rekrutowaniem nowych osób. Gram już dość długo na serwerach role play dlatego mogę się przydać. Z góry dzięki za akceptowanie mojego podania.

Użytkownik kamil1121 edytował ten post 16/02/2013 - 16:50

• Do góry
    • 2

#253 Alejandro_Davieds — 2 16/02/2013 - 16:49

Alejandro_Davieds
  • Gracz

Rekrutant

Imię i nazwisko:Bryan Alfano

Numer telefonu:273-465-2

Czy posiadasz dowód osobisty? (Tak/Nie):tak

Czy znasz się na samochodach? (Tak/Nie):tak

Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie?Nie miałem przyjemności ale postaram się dobrze wypełniać obowiązki.

Odpowiednia argumentacja:Szybko się uczę, jestem kulturalny, chętnie zawsze pomogę, odgrywam RP, . Zacząlem grać kilka lat temu, miałem przerwę kilku miesięcy i znowu zacząłem grać od nowa.Nigdy nie miałem żadnej kary, nawet blokady, więc nie jestem odwalaczem.W innych firmach zbieram pochwały za znakomite wypełnianie obowiązków.

• Do góry
    • 0

#254 Kyle Rizzo — 12 16/02/2013 - 16:56

Kyle Rizzo
  • Gracz

Niskie staże.

przez dwa lata grania? dzien w dzien to niski staz?
  • Do góry
    • 0

#255 Mielnik_ — 4717 16/02/2013 - 17:47

Mielnik_
  • Gracz

Podanie na stanowisko Rekrutanta w Idaho Cars.

Imię i nazwisko: Lisandro Espinoza

Numer telefonu: 2132152

Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie? Nie, nie pracowałem na stanowisku kierowniczym, lecz mam już za sobą kilkuletni staż związany z zarządzaniem kadrą. Może i nie pracowniczą, ale na pewno zasobami ludzkimi jak najbardziej tak.

Odpowiednia argumentacja: Posiadam prawo jazdy, znam się na motoryzacji. Potrafię zachęcić ludzi tak, aby kupili to co chcieli, a może nawet więcej. Na pewno firma Idaho Cars wiele zyska zatrudniając mnie na stanowisko rekrutanta. Znam się bardzo dobrze na obsłudze komputerów, mam również doświadczenie jeśli chodzi o pakiet biurowy Microsoft Office. Kolejną moją zaletą jest znajomość języka hiszpańskiego. Bardzo dobrze dogaduję się z różnymi osobami, to też z łatwością przychodzić mi będzie rekrutowanie nowych pracowników do firmy. Pragnął bym, żeby jeden z lepszych salonów samochodowych w Los Santos dalej się rozwijał, a moja osoba chciała by włączyć się również w ten sukces.

OOC:

Rozumiem, że powyższy formularz jest w pełni IC, dlatego dopiszę w tej części iż znam wszystkie komendy związane ze sprzedażą jak i rekrutowaniem nowych osób. Gram już dość długo na serwerach role play dlatego mogę się przydać. Z góry dzięki za akceptowanie mojego podania.

Przyjęty, zapraszam serdecznie. Zgłoś się do Randy Vaccara, ew. Ivan'a Vaccara, Alexia Barone

przez dwa lata grania? dzien w dzien to niski staz?

10/02/2013 - to są dwa lata?

Rekrutant

Imię i nazwisko:Bryan Alfano

Numer telefonu:273-465-2

Czy posiadasz dowód osobisty? (Tak/Nie):tak

Czy znasz się na samochodach? (Tak/Nie):tak

Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie?Nie miałem przyjemności ale postaram się dobrze wypełniać obowiązki.

Odpowiednia argumentacja:Szybko się uczę, jestem kulturalny, chętnie zawsze pomogę, odgrywam RP, . Zacząlem grać kilka lat temu, miałem przerwę kilku miesięcy i znowu zacząłem grać od nowa.Nigdy nie miałem żadnej kary, nawet blokady, więc nie jestem odwalaczem.W innych firmach zbieram pochwały za znakomite wypełnianie obowiązków.

((Niski staż na serwerze))
  • Do góry
    • 0

#256 breff — 0 16/02/2013 - 21:29

breff
  • Świeżak
Aplikuje na stanowisko konsultanta.

Imię i nazwisko: Jeffrey Richards
Numer telefonu: 2734518

Użytkownik breff edytował ten post 16/02/2013 - 21:30

• Do góry
    • 0

#257 Kyle Rizzo — 12 16/02/2013 - 23:10

Kyle Rizzo
  • Gracz

Przyjęty, zapraszam serdecznie. Zgłoś się do Randy Vaccara, ew. Ivan'a Vaccara, Alexia Barone

10/02/2013 - to są dwa lata?

((Niski staż na serwerze))

to jest moje nowe konto. ogolnie gram 2 lata. teraz jest to moje nowe konto.
  • Do góry
    • 0

#258 Mielnik_ — 4717 17/02/2013 - 09:53

Mielnik_
  • Gracz

to jest moje nowe konto. ogolnie gram 2 lata. teraz jest to moje nowe konto.

Myślisz, że będziemy sprawdzać twoje MK? Ogólnie patrzymy na profil i jego zawartość.
  • Do góry
    • 0

#259 L0vel4s — 16 17/02/2013 - 09:58

L0vel4s
  • Gracz

Podanie na Rekrutanta.

IC:

Imię i nazwisko: Pablo Canino

Numer telefonu: 2687981

Czy posiadasz dowód osobisty? (Tak/Nie) TAK

Czy znasz się na samochodach? (Tak/Nie) No nawet nawet

Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie? Ta Smaak Paradjis.

OCC:

Odpowiednia argumentacja: Na serwerach RP gram około roku ,bardzo dobrze umiem odgrywać RP i mam doświadczenie. Pracowałem w DeLux Cars.

Użytkownik L0vel4s edytował ten post 17/02/2013 - 17:02

• Do góry
    • 0

#260 Mielnik_ — 4717 17/02/2013 - 09:59

Mielnik_
  • Gracz

IC:

Imię i nazwisko: Pablo Shepard

Numer telefonu: 2687981

Czy znasz się na samochodach? (Tak/Nie) No nawet nawet

Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie? Ta Smaak Paradjis.

OCC:

Odpowiednia argumentacja: Na serwerach RP gram około roku ,bardzo dobrze umiem odgrywać RP i mam doświadczenie. Pracowałem w DeLux Cars.

Rekrutacja na stanowisko Kierownika zamknięta.
  • Do góry
    • 0

#261 Łobuz — 256 17/02/2013 - 14:57

Łobuz
  • Gracz
Imię i nazwisko: Christopher Clark
Numer telefonu: 243-23-99
Czy posiadasz dowód osobisty? (Tak/Nie) Tak.
Czy znasz się na samochodach? (Tak/Nie) Tak.
Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie? ABT, na stanowisku szefa, gdyż byłem współwłaścicielem tego warsztatu oraz wiele innych firm.
Odpowiednia argumentacja: Dlaczego pasuje na rekrutanta? Mam spore doświadczenie w tej robocie i na tym stanowisku. Miałem kierownika w wielu biznesach, dużo by liczyć. Moja kariera na tym serwerze jest już dosyć długa, a także mój poziom RP jest wysoki.

Użytkownik Troyan_Oconer edytował ten post 17/02/2013 - 14:57

• Do góry
    • 0

#262 mrdereck121 — 0 17/02/2013 - 16:08

mrdereck121
  • Gracz
Imię i nazwisko: Lawrence Lewis

Nr telefonu: 264-3335

Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie?: Oczywuście! byłem zastępcą kierownika w biznesie mojego brata, lecz myślę iż to ja pełniłem większości obowiązków W nim. niestety z głupiego powodu biznes padł natychmiastowo. ((Zrobiłem sobie przerwe od gry i powróciłem nie dawno)) I szukam Pracy na stanowisku kierowniczym, a jeżeli chodzi o Okres próbny zgodzę się na wszystkie wasze oczekiwania.

Odpowiednia argumentacja: Jestem osobą cierpliwą, co potrzebne jest zdecydowanie na stanowisku kierowniczym. Znam się na zarządzaniu pracowników, wiem kiedy trzeba działać. Jestem odpowiedzialny, oraz punktualny, troszczę się o każde szczegóły biznesu. Poświęcę mu cały swój najcenniejszy czas po to, aby dbać o dobro firmy!
  • Do góry
    • 0

#263 Mielnik_ — 4717 17/02/2013 - 20:00

Mielnik_
  • Gracz

Imię i nazwisko: Christopher Clark
Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie? ABT, na stanowisku szefa, gdyż byłem współwłaścicielem tego warsztatu oraz wiele innych firm.
Odpowiednia argumentacja: Dlaczego pasuje na rekrutanta? Mam spore doświadczenie w tej robocie i na tym stanowisku. Miałem kierownika w wielu biznesach, dużo by liczyć. Moja kariera na tym serwerze jest już dosyć długa, a także mój poziom RP jest wysoki.

Przyjęty.

Imię i nazwisko: Lawrence Lewis

Nr telefonu: 264-3335

Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie?: Oczywuście! byłem zastępcą kierownika w biznesie mojego brata, lecz myślę iż to ja pełniłem większości obowiązków W nim. niestety z głupiego powodu biznes padł natychmiastowo. ((Zrobiłem sobie przerwe od gry i powróciłem nie dawno)) I szukam Pracy na stanowisku kierowniczym, a jeżeli chodzi o Okres próbny zgodzę się na wszystkie wasze oczekiwania.

Odpowiednia argumentacja: Jestem osobą cierpliwą, co potrzebne jest zdecydowanie na stanowisku kierowniczym. Znam się na zarządzaniu pracowników, wiem kiedy trzeba działać. Jestem odpowiedzialny, oraz punktualny, troszczę się o każde szczegóły biznesu. Poświęcę mu cały swój najcenniejszy czas po to, aby dbać o dobro firmy!

Za mały staż i stanowisko na kierownika jest zamknięte.
  • Do góry
    • 0

#264 cech102 — 8 17/02/2013 - 22:35

cech102
  • Gracz
Imię i nazwisko: Omarion Abate
Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie? Niestety nie, ale szybko się uczę.
Odpowiednia argumentacja: Dlaczego pasuje na rekrutanta? Chodź dużego doświadczenie nie mam, ale dość długo pracuję jako konsultant, no i chciałbym awansować.Można mi w 100% zaufać.Gram już trochę na tym serwerze, i wiem o co chodzi.
  • Do góry
    • 0

#265 Mielnik_ — 4717 17/02/2013 - 22:49

Mielnik_
  • Gracz

Imię i nazwisko: Omarion Abate
Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie? Niestety nie, ale szybko się uczę.
Odpowiednia argumentacja: Dlaczego pasuje na rekrutanta? Chodź dużego doświadczenie nie mam, ale dość długo pracuję jako konsultant, no i chciałbym awansować.Można mi w 100% zaufać.Gram już trochę na tym serwerze, i wiem o co chodzi.

((Zamknięta rekrutacja i za mały staż))
  • Do góry
    • 0

#266 Blu — 2735 18/02/2013 - 14:20

Blu
  • Gracz
Chciałbym też dodać, że pisząc podanie do Idaho Cars dostajecie możliwość również pracy na kierowniku w Idaho GSM. Wystarczy tutaj być rekrutantem a tam automatycznie dostajecie invite bez zbędnych podań i rozmów. Dzisiaj jeszcze powstanie tematy o naszym GSM.
  • Do góry
    • 1

#267 Mielnik_ — 4717 18/02/2013 - 19:40

Mielnik_
  • Gracz

Przypominam, że rekrutacja na kierownika w Idaho Cars, jest zamknięte.

Użytkownik Mielnicky edytował ten post 18/02/2013 - 19:41

• Do góry
    • 0

#268 speak — 2 18/02/2013 - 20:43

speak
  • Gracz
Imię i nazwisko: Brodie WIlliams
Numer telefonu:2728640
Czy posiadasz dowód osobisty? (Tak/Nie): Tak
Czy znasz się na samochodach? (Tak/Nie): Tak
Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie?: Tak na innym serwerze byłem kierownikiem jednej siłowni.
Odpowiednia argumentacja: Myślę, że się nadam do tej roboty ponieważ poświęcam dużo czasu na grę dobrze pilnuję porządku i jestem słowny.Oprócz tego wszystkiego posiadam doświadczenie a także wiedzę na temat wykonywanego zawodu, myślę, że ty wszystkie cechy są potrzebne rekrutantowi a także kierownikowi dla tego postanowiłem napisać podanie tu, myślę, że się sprawdze.
  • Do góry
    • 0

#269 Mielnik_ — 4717 18/02/2013 - 20:52

Mielnik_
  • Gracz

Imię i nazwisko: Brodie WIlliams
Numer telefonu:2728640
Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie?: Tak na innym serwerze byłem kierownikiem jednej siłowni.
Odpowiednia argumentacja: Myślę, że się nadam do tej roboty ponieważ poświęcam dużo czasu na grę dobrze pilnuję porządku i jestem słowny.Oprócz tego wszystkiego posiadam doświadczenie a także wiedzę na temat wykonywanego zawodu, myślę, że ty wszystkie cechy są potrzebne rekrutantowi a także kierownikowi dla tego postanowiłem napisać podanie tu, myślę, że się sprawdze.

Stanowisko Rekrutant, zapraszam.
  • Do góry
    • 1

#270 paprykarz — 0 19/02/2013 - 21:42

paprykarz
  • Świeżak
Podanie Na Rekrutanta
Imię i nazwisko: Carlo Hunt
Numer telefonu:2654431
Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie?: Tak aktualnie jestem kierownikiem w Central Bar,i miałem na innym serwerze paru kierowników.
Odpowiednia argumentacja:Myśle że sprawdzę się jako Rekrutant w waszym salonie ponieważ,poświęcam dużo czasu grze,pilnuje porządku i jestem uczciwy.Po za tym mam ogromne doświadczenie i bardzo dużą wiedzę na temat stanowiska Rekrutant. Jestem pewny że sprawdził bym się u was jako rekrutant bo posiadam cechy zawarte w nim.Myśle że się sprawdze na tym stanowisku.

Użytkownik paprykarz edytował ten post 19/02/2013 - 21:42

• Do góry
    • 0

#271 Neva Hurts — 342 19/02/2013 - 23:28

Neva Hurts
  • Gracz

Imię i nazwisko: Kiril Sansone

Numer telefonu: Jestem w trakcie zmiany numeru, dopiszę w następnym mailu.

Czy posiadasz dowód osobisty? (Tak/Nie)

Czy znasz się na samochodach? (Tak/Nie)

Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie?: Owszem, jestem kierownikiem w Vibe, właściwie jak mieszkałem jeszcze w Japonii, pomagałem prowadzić ojcu sieć night clubów.

Odpowiednia argumentacja: Wydaje mi się że jestem odpowiednią osobą, jest kultura osobista, należę do osób kompenentnych, nie sprawiam problemu, jestem miły. Na robocie się znam, młodzi wcale nie są gorsi, jest luz, to napewno przyda się w firmie. Dogaduje się z ludźmi bez jakichkolwiek problemów, tudzież łatwo nawiązywałbym kontakt i stwierdzał czy ta osoba się nadaje. Mam też klasę, nie ubieram się w dresy do pracy, nie noszę przesadnych rzeczy, jestem hetero, posiadam niezły zasób słów, ponieważ niesamowicie biegle władam angielskim, uczę się go od najmłodszych lat. Mogę zapewnić tylko że nie będziecie żałować jeśli dacie mi tą posadę. (( nie wspomnę o świetnym poziomie roleplay, gram parę lat ))

Użytkownik MadafakaGangsta edytował ten post 19/02/2013 - 23:48

• Do góry
    • 0

#272 Mumble — 0 20/02/2013 - 15:49

Mumble
  • Świeżak
Imię i nazwisko: Derick Johnson
Numer telefonu: 272-06-50
Czy znasz się na samochodach? (Tak/Nie): Oczywiście, że tak
Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie?: Na innym serwerze prowadziłem razem z kolegą też właśnie salon samochodowy i całkiem dobrze nam się powodziło z tym biznesem.
Odpowiednia argumentacja: Myślę, że sprawdzę się jako osoba rekrutująca, ponieważ jak pisałem prowadziłem już biznes i dużo się nauczyłem. Mam również dużo cech potrzebnych właśnie do tej pracy a mianowicie jestem zawsze miły dla klientów i pracowników, potrafię dobrze działać w grupie, umiem odpowiednio dobrać właściwych ludzi do danej pracy i potrafię pilnować porządku w pracy. Wspomnę jeszcze o tym, że bardzo dużo czasu poświęcam grze i mam dobry poziom gry roleplay.
  • Do góry
    • 0

#273 Blu — 2735 20/02/2013 - 17:39

Blu
  • Gracz

Podanie Na Rekrutanta
Imię i nazwisko: Carlo Hunt
Numer telefonu:2654431
Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie?: Tak aktualnie jestem kierownikiem w Central Bar,i miałem na innym serwerze paru kierowników.
Odpowiednia argumentacja:Myśle że sprawdzę się jako Rekrutant w waszym salonie ponieważ,poświęcam dużo czasu grze,pilnuje porządku i jestem uczciwy.Po za tym mam ogromne doświadczenie i bardzo dużą wiedzę na temat stanowiska Rekrutant. Jestem pewny że sprawdził bym się u was jako rekrutant bo posiadam cechy zawarte w nim.Myśle że się sprawdze na tym stanowisku.

Dam ci szansę ale jeżeli nie będziesz ogarniał to jesteś na pierwszym miejscu do degradacji. Akceptuje,

Imię i nazwisko: Kiril Sansone

Numer telefonu: Jestem w trakcie zmiany numeru, dopiszę w następnym mailu.

Czy posiadasz dowód osobisty? (Tak/Nie)

Czy znasz się na samochodach? (Tak/Nie)

Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie?: Owszem, jestem kierownikiem w Vibe, właściwie jak mieszkałem jeszcze w Japonii, pomagałem prowadzić ojcu sieć night clubów.

Odpowiednia argumentacja: Wydaje mi się że jestem odpowiednią osobą, jest kultura osobista, należę do osób kompenentnych, nie sprawiam problemu, jestem miły. Na robocie się znam, młodzi wcale nie są gorsi, jest luz, to napewno przyda się w firmie. Dogaduje się z ludźmi bez jakichkolwiek problemów, tudzież łatwo nawiązywałbym kontakt i stwierdzał czy ta osoba się nadaje. Mam też klasę, nie ubieram się w dresy do pracy, nie noszę przesadnych rzeczy, jestem hetero, posiadam niezły zasób słów, ponieważ niesamowicie biegle władam angielskim, uczę się go od najmłodszych lat. Mogę zapewnić tylko że nie będziecie żałować jeśli dacie mi tą posadę. (( nie wspomnę o świetnym poziomie roleplay, gram parę lat ))

Odpowiedziałem tutaj.

Imię i nazwisko: Derick Johnson
Numer telefonu: 272-06-50
Czy znasz się na samochodach? (Tak/Nie): Oczywiście, że tak
Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie?: Na innym serwerze prowadziłem razem z kolegą też właśnie salon samochodowy i całkiem dobrze nam się powodziło z tym biznesem.
Odpowiednia argumentacja: Myślę, że sprawdzę się jako osoba rekrutująca, ponieważ jak pisałem prowadziłem już biznes i dużo się nauczyłem. Mam również dużo cech potrzebnych właśnie do tej pracy a mianowicie jestem zawsze miły dla klientów i pracowników, potrafię dobrze działać w grupie, umiem odpowiednio dobrać właściwych ludzi do danej pracy i potrafię pilnować porządku w pracy. Wspomnę jeszcze o tym, że bardzo dużo czasu poświęcam grze i mam dobry poziom gry roleplay.

Świeżak nie jestem pewny czy dać ci to stanowisko, ale! Zapraszam do salonu na rozmowę kwalifikacyjną przed przyjściem uprzedź mnie na /w Randy Vaccara w celu ustalenia wizyty bo też nie zawsze mam czas.

Zapraszam również do wysyłania podań do naszego GSM! Pisząc podanie tutaj dostajesz kierownika w mobile i rekrutanta w salonie!

http://net4game.com/topic/186659-operator-komorkowy-idaho-gsm-rekrutacja-na-stanowiska-kierownicze-piszac-podanie-tutaj-zostajesz-kierownikiem-w-dwoch-pracach/#entry1894537

• Do góry
    • 0

#274 HarrisonCarter — 0 20/02/2013 - 19:21

HarrisonCarter
  • Gracz
Imię i nazwisko: Harrison Carter
Numer telefonu:
Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie?:
Nie nie pracowałem jeszcze na stanowisku kierownika i chcę się sprawdzić właśnie tu .
Odpowiednia argumentacja:Myślę , że nadaję się do pracy bo interesuję się , znam na samochodach i sądze , że to najodpowiedniejsze miejsce dla takiego jak ja
  • Do góry
    • 0

#275 Mielnik_ — 4717 20/02/2013 - 19:34

Mielnik_
  • Gracz

Imię i nazwisko: Harrison Carter
Numer telefonu:
Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie?:
Nie nie pracowałem jeszcze na stanowisku kierownika i chcę się sprawdzić właśnie tu .
Odpowiednia argumentacja:Myślę , że nadaję się do pracy bo interesuję się , znam na samochodach i sądze , że to najodpowiedniejsze miejsce dla takiego jak ja

Odrzucam.
  • Do góry
    • 0

#276 _Wojak_ — 25 20/02/2013 - 19:45

_Wojak_
  • Gracz

Imię i nazwisko: Blake Petrov

Numer telefonu: 595513742 ((Nie pamiętam numeru tel.więc proszę na pw! ))

Czy znasz się na samochodach? (Tak/Nie) TAK

Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Pracowałem w Lewis Driving School oraz LS Mobile.

Odpowiednia argumentacja: Pracowałem wiele razy na stanowisku jako tak zwany rekrutant. Jestem doświadczonym pracownikiem , mam doświadczenie Wyższe.

Nie ukrywam że zdarzają mi się błędy , jak każdemu. Umiem wysłuchać , pomóc oraz pokazać. Jestem wymagający i to jest mój jeden z plusów.

W przyszłości chcę założyć swoją firmę ale na razie chce pomóc szefom idaho car by oni też mieli czas na przyjemności a nie tylko na pracę. Mam nadzieje że przekonałem was do mnie. Nie zapominam także że jestem taki, że pracownikowi zawsze pomogę , bo wiem że niektórzy nie dają sobie rady , np. z zapamiętaniem. Chętnie wszystkich poduczę by nie odstawali od reszty. Zależy tylko od was czy mi zaufacie. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania , czekam z niecierpliwością.

Użytkownik Ashia edytował ten post 20/02/2013 - 19:50

• Do góry
    • 0

#277 Mielnik_ — 4717 20/02/2013 - 19:46

Mielnik_
  • Gracz

Imię i nazwisko: Blake Petrov

Numer telefonu: 595513742 ((Nie pamiętam numeru tel.więc proszę na pw! ))

Czy znasz się na samochodach? (Tak/Nie) TAK

Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie? Pracowałem w Lewis Driving School oraz LS Mobile

Odpowiednia argumentacja: Pracowałem wiele razy na stanowisku jako tak zwany rekrutant. Jestem doświadczonym pracownikiem , mam doświadczenie Wyższe.

Nie ukrywam że zdarzają mi się błędy , jak każdemu. Umiem wysłuchać , pomóc oraz pokazać. Jestem wymagający i to jest mój jeden z plusów.

W przyszłości chcę założyć swoją firmę ale na razie chce pomóc szefom idaho car by oni też mieli czas na przyjemności a nie tylko na pracę. Mam nadzieje że przekonałem was do mnie. Nie zapominam także że jestem taki, że pracownikowi zawsze pomogę , bo wiem że niektórzy nie dają sobie rady , np. z zapamiętaniem. Chętnie wszystkich poduczę by nie odstawali od reszty. Zależy tylko od was czy mi zaufacie. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania , czekam z niecierpliwością.

Przyjęty na stanowisko Rekrutant.
  • Do góry
    • 0

#278 Veksil — 0 21/02/2013 - 09:45

Veksil
  • Świeżak
Podanie na rekrutanta.

Imię i nazwisko: Maxim Dixon
Numer telefonu: 2719603
Czy znasz się na samochodach? (Tak/Nie) Oczywiście, mam z nimi styczność na co dzień
Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie?: Aktualnie pracuje na stanowisku kierowniczym w siłowni pewnej siłowni Perfect Gym.
Odpowiednia argumentacja: Jako rekrutant Idaho Cars, swoją kandydaturą mogę zaoferować punktualność, systematyczność, pomysłowość. Moje zalety to umiejętność pracy w grupie, umiejętność stawiania czoła przeciwnościom losu, bardzo dobra znajomość ortografii oraz kultura osobista. Potrafię organizować i oceniać własną pracę. Jestem osobą komunikatywną, systematyczną oraz odpowiedzialną. Bardzo szybko uczę nowych rzeczy. Nowym wyzwaniom szybko podaję kres, wykonuję wszystko od początku do końca, nie odkładam niczego na później.Obecnie szukam pracy, która da mi satysfakcję oraz pozwoli mi się rozwijać i poszerzać swoje umiejętności. Jestem przekonany, że owa praca pozwoli mi zrealizować swoje plany, dlatego będę wdzięczny za umożliwienie mi sprawdzenia się w tej grupie.
  • Do góry
    • 0

#279 Blu — 2735 21/02/2013 - 12:04

Blu
  • Gracz

Podanie na rekrutanta.

Imię i nazwisko: Maxim Dixon
Numer telefonu: 2719603
Czy znasz się na samochodach? (Tak/Nie) Oczywiście, mam z nimi styczność na co dzień
Czy pracowałeś kiedyś na stanowisku kierowniczym? Jeśli tak to gdzie?: Aktualnie pracuje na stanowisku kierowniczym w siłowni pewnej siłowni Perfect Gym.
Odpowiednia argumentacja: Jako rekrutant Idaho Cars, swoją kandydaturą mogę zaoferować punktualność, systematyczność, pomysłowość. Moje zalety to umiejętność pracy w grupie, umiejętność stawiania czoła przeciwnościom losu, bardzo dobra znajomość ortografii oraz kultura osobista. Potrafię organizować i oceniać własną pracę. Jestem osobą komunikatywną, systematyczną oraz odpowiedzialną. Bardzo szybko uczę nowych rzeczy. Nowym wyzwaniom szybko podaję kres, wykonuję wszystko od początku do końca, nie odkładam niczego na później.Obecnie szukam pracy, która da mi satysfakcję oraz pozwoli mi się rozwijać i poszerzać swoje umiejętności. Jestem przekonany, że owa praca pozwoli mi zrealizować swoje plany, dlatego będę wdzięczny za umożliwienie mi sprawdzenia się w tej grupie.

Akceptuje. Napisz do mnie IG Randy_Vaccara
  • Do góry
    • 0

#280 Santos_Reyes — 0 21/02/2013 - 12:56

Santos_Reyes
  • Gracz
Rekrutant
Imię i Nazwisko- Santos Reyes
Numer Telefonu - 2741038
Czy Posiadasz Dowód Osobisty? Tak
Czy Znasz się na samochodach? Tak
Odpowiednia argumentacja - Z zawodu jestem mechanikiem pojazdów samochodowych, jestem komunikatywnym i uczciwym mezczyzna. Myśle ze dzieki moim informacjom na temat motoryzacji moge duzo zaoferowac firmie Idaho Cars. Obecnie jestem Konsultantem w Waszej firmie, ale jestem ambitny i nie moge pozwolic aby moja kariera stala w miejscu. Pozdrawiam zarząd i mam nadzieje na pozytywną odpowiedz .
  • Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 4

0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych