Strona internetowa jest niedostępna.
Bardzo proszę o pomoc.
NAGRODA: KONTO PREMIUM!
Użytkownik Keszmejker Chmielu edytował ten post 23/01/2013 - 09:54
Użytkownik Keszmejker Chmielu edytował ten post 23/01/2013 - 09:54
Tak samo z innymi przeglądarkami. Na skype mam połączenie normalnie, do gry mogę wejść.A czy powiedzmy jak odpalisz mozille to też masz taki sam problem? Czy tylko z chrome?
Użytkownik Keszmejker Chmielu edytował ten post 22/01/2013 - 15:23
Mi się wydaję, że po prostu po włączeniu mumble masz o wiele wolniejszy internet. W moim przypadku mój ping z 50-60 wzrasta po włączeniu mumble do +100. Szczerze nie wiem jak temu zaradzić, ale możesz spróbować reinstal programu. Ostateczność to nie używanie mumble ;xTak samo z innymi przeglądarkami. Na skype mam połączenie normalnie, do gry mogę wejść.
Użytkownik Flup edytował ten post 22/01/2013 - 15:25
nieużywanie odpada. To nie wina internetu. Mam łącze 10mb/sMi się wydaję, że po prostu po włączeniu mumble masz o wiele wolniejszy internet. W moim przypadku mój ping z 50-60 wzrasta po włączeniu mumble do +100. Szczerze nie wiem jak temu zaradzić, ale możesz spróbować reinstal programu. Ostateczność to nie używanie mumble ;x
'po.Mi się wydaję, że po prostu po włączeniu mumble masz o wiele wolniejszy internet. W moim przypadku mój ping z 50-60 wzrasta po włączeniu mumble do +100. Szczerze nie wiem jak temu zaradzić, ale możesz spróbować reinstal programu. Ostateczność to nie używanie mumble ;x
A jak włączasz gre to mumble odpalasz przed czy po włączeniu?
Użytkownik Keszmejker Chmielu edytował ten post 22/01/2013 - 15:29
Spróbuj najpierw mumble potem gre. Może to coś da... Ewentualnie możesz poszukać po jakiś tematach, poprzez wyszukiwarke google lub jeśli ja będę miał czas to to uczynię'po.
Użytkownik Flup edytował ten post 22/01/2013 - 15:38
Użytkownik Key_ edytował ten post 23/01/2013 - 10:09
7Jakiego masz windowsa?
Strona internetowa jest niedostępna
Nie można znaleźć serwera net4game.com, ponieważ nie powiodło się wyszukiwanie DNS. DNS to usługa sieciowa służąca do translacji nazw witryn na adresy internetowe. Ten błąd jest najczęściej powodowany przez brak połączenia internetowego lub niepoprawną konfigurację sieci. Może być również spowodowany brakiem odpowiedzi serwera DNS lub działaniem zapory sieciowej, która uniemożliwia aplikacji Google Chrome dostęp do sieci.
Oto kilka propozycji:
Ponownie załaduj tę stronę internetową później.
Sprawdź połączenie internetowe. Ponownie uruchom wszelkie używane routery, modemy i inne urządzenia sieciowe.
Sprawdź ustawienia DNS. Jeśli nie masz pewności, co to znaczy, skontaktuj się z administratorem sieci.
Spróbuj wyłączyć przewidywanie działań sieciowych, wykonując następujące kroki: Wybierz menu Chrome > Ustawienia > Pokaż ustawienia zaawansowane... i usuń zaznaczenie „Przewiduj działania w sieci, aby przyspieszyć ładowanie stron”. Jeśli problem nie zostanie rozwiązany, zalecamy ponowne zaznaczenie tej opcji, by zwiększyć wydajność.
Dodaj przeglądarkę Google Chrome jako dozwolony program w ustawieniach zapory sieciowej lub oprogramowania antywirusowego. Jeśli przeglądarka jest już takim programem, usuń ją z listy dozwolonych programów, a następnie dodaj ponownie.
Jeśli korzystasz z serwera proxy, sprawdź jego ustawienia lub skontaktuj się z administratorem sieci, aby upewnić się, że serwer proxy działa. Jeśli uważasz, że nie musisz używać takiego serwera, dostosuj ustawienia serwerów proxy: Wybierz menu Chrome > Ustawienia > Pokaż ustawienia zaawansowane... > Zmień ustawienia serwera proxy > Ustawienia sieci LAN i usuń zaznaczenie opcji „Użyj serwera proxy dla sieci LAN”.
Błąd 105 (net::ERR_NAME_NOT_RESOLVED): Nie można rozpoznać adresu serwera w systemie DNS.
Użytkownik Keszmejker Chmielu edytował ten post 23/01/2013 - 12:21
Ale możesz mieć limit transferu danych itp. Jaki to internet? Mobilny czy stacjonarny?Łącze 10mb/s.
Boje się. Jakie ma buty?Wysyłam Ci już mojego murzyna, który Ci ładnie opisze moją instrukcje.
W takim razie naciśnij sobie start (ten znaczek windowsa w lewym dolnym rogu) tam w wyszukiwarce wpisz "Wyświetl połączenia sieciowe" i wejdź w nie. Tam będziesz miał swoją kartę sieciową. PPM na nią, a potem właściwości. Jak wyświetli Ci się to okienko to nacisnij dwa razy LPM na "Protokół internetowy w wersji 4 (TCP/IPv/4)" - jak w to wejdziesz na dole masz "Uzyskaj adres serwera DNS automatycznie" - to masz zaznaczone od razu, więc zmień na "Użyj następujących adresów serwerów DNS" i w 1 wpisz 8.8.8.8, a w drugim tym niżej 8.8.4.4, potem Ok i gotowe, powinno pomóc7
Dodatkowo dołączam cały komunikat z przeglądarki:
Wysyłam Ci już mojego murzyna, który Ci ładnie opisze moją instrukcje.
Rasista!Wysyłam Ci już mojego murzyna, który Ci ładnie opisze moją instrukcje.
Na razie działa! <3W takim razie naciśnij sobie start (ten znaczek windowsa w lewym dolnym rogu) tam w wyszukiwarce wpisz "Wyświetl połączenia sieciowe" i wejdź w nie. Tam będziesz miał swoją kartę sieciową. PPM na nią, a potem właściwości. Jak wyświetli Ci się to okienko to nacisnij dwa razy LPM na "Protokół internetowy w wersji 4 (TCP/IPv/4)" - jak w to wejdziesz na dole masz "Uzyskaj adres serwera DNS automatycznie" - to masz zaznaczone od razu, więc zmień na "Użyj następujących adresów serwerów DNS" i w 1 wpisz 8.8.8.8, a w drugim tym niżej 8.8.4.4, potem Ok i gotowe, powinno pomóc
Musi działać i tak będzie działać do czasu kiedy nie zmienisz ręcznie DNS-ów.Na razie działa! <3
Znaleźliśmy na Mumble osobę o nicku MrBala. Opis (NFG77739.1358527196) się zgadza, ale został ustawiony zbyt dawno temu. Odśwież proszę cały formularz i spróbuj ponownie.
;>
Nie mam zamiaru!Musi działać i tak będzie działać do czasu kiedy nie zmienisz ręcznie DNS-ów.
Hyde Park →
Problemy niezwiązane z net4game →
Problem z Gta, SA-MPNapisany przez Valenty, 05/07/2019 |
|
|
||
![]() |
Gracze, rozrywka i inne →
Problemy techniczne →
[Forum] UstawieniaNapisany przez Kubonzo, 02/07/2019 |
|
|
|
![]() |
[Do Administracji] Problem z hasłem i 2FA.Napisany przez KoszmarR , 17/05/2019 |
|
|
|
![]() |
Confirmed cheaterNapisany przez Capanierooo, 27/03/2019 |
|
|
|
![]() |
Gracze, rozrywka i inne →
Problemy techniczne →
Problem z naprawą MTBNapisany przez Flojd, 01/03/2019 |