https://soundcloud.com/houseblast/house-blast-id-teaser
Krytykę przyjmuję na klatę, więc śmiało piszcie. Pozdrawiam.
Ładnie się wkręca.
Ładnie się wkręca.
Pic na wodę fotomontaż.
xdUżytkownik D1v1n3 edytował ten post 17/01/2013 - 17:43
Banalna? Wiesz ile pracy trzeba w to włożyć? Wiesz w ogóle co to jest sidechain, kompresor wielopasmowy, kick na delayu?Dla mnie: ta muzyka jest jakaś zbyt banalna, nie ma tu niczego wystrzałowego, ten gatunek nie jest dla mnie, ale gdybym musiała to wolałabym słuchać tego niż gówienkowatego polskiego hiphopu.
Pewnie.Nawet może być, gatunek typowo House'owy, zgadza się?
Ja sam gram na gitarze, i tworzę teksty więc rozumiem wszystkoBanalna? Wiesz ile pracy trzeba w to włożyć? Wiesz w ogóle co to jest sidechain, kompresor wielopasmowy, kick na delayu?
Użytkownik San_San edytował ten post 17/01/2013 - 18:04
Banalna? Wiesz ile pracy trzeba w to włożyć? Wiesz w ogóle co to jest sidechain, kompresor wielopasmowy, kick na delayu?
Użytkownik mleczarz edytował ten post 17/01/2013 - 18:05
Pół dnia wszystko bez żadnych przerw wraz z masteringiem. Jeszcze można by było dorobić jakieś pianko przy wejściu i lekką sawową muzyczkę, ale teraz nie na to czas.Ile ci zajęło stworzenie tego kawałka?
Użytkownik D1v1n3 edytował ten post 17/01/2013 - 18:09
Wiem bo widziałam i testowałam program lepszy od FL. Toć domyślam się ile pracy mogłeś w to włożyć, ale nie zawsze duży wkład pracy równy jest efektowi. Dla mnie jest zbyt proste i banalne. W dodatku widzę, że przejmujesz się moją opinią, gdzie wyżej masz same pozytywneBanalna? Wiesz ile pracy trzeba w to włożyć?
Użytkownik Patrycja edytował ten post 17/01/2013 - 18:12
Hehe, ja tylko ci napisałem, że stworzenie takiego czegoś wcale nie jest banalne. Wszystkie opinie biorę do serca i staram się robić to, co podoba się odbiorcom.Wiem bo widziałam i testowałam program lepszy od FL. Toć domyślam się ile pracy mogłeś w to włożyć, ale nie zawsze duży wkład pracy równy jest efektowi. Dla mnie jest zbyt proste i banalne. W dodatku widzę, że przejmujesz się moją opinią, gdzie wyżej masz same pozytywne
Don't worry.
gdybym musiała to wolałabym słuchać tego niż gówienkowatego polskiego hiphopu.
Słuchałam też innych wykonawców i nigdy do końca nie wytrwałam. Nie podoba mi się polski hiphop, ale rozumiem to, że inni mogą za tym szaleć dlatego podkreśliłam pierwsze wyrazy tamtej wypowiedzi.Słuchałaś może czegoś wyszukanego czy wnioskujesz to po przesłuchaniu Firmy i RPK?
Dla mnie: ta muzyka jest jakaś zbyt banalna, nie ma tu niczego wystrzałowego, ten gatunek nie jest dla mnie, ale gdybym musiała to wolałabym słuchać tego niż gówienkowatego polskiego hiphopu.
Użytkownik Rendżisky edytował ten post 17/01/2013 - 20:20
dokładnie...eee; jeb jeb jeb jeb jeb jeb jeb jeb bum bum bum jeb jeb jeb jeb jeb jeb jeb jeb bum bum; takie nijakie.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych