Jest to tj. TRAILER tych wszystkich odcinków.
http://www.youtube.com/watch?v=em-5kpTUHqU
Na pasku po prawej stronie, znajdziecie kolejne odcinki.

Popularny
Jest to tj. TRAILER tych wszystkich odcinków.
http://www.youtube.com/watch?v=em-5kpTUHqU
Na pasku po prawej stronie, znajdziecie kolejne odcinki.
Użytkownik maker edytował ten post 16/01/2013 - 02:49
Widziałem, dużo sławnych muzyków jest w to zamieszane - połowa nie żyje. Z tego co wiem, to Eminem z tego jak by wyszedł, mówiąc to w piosence jakieś.
Widziałem ten film jakiś czas temu i wiem, że to robi jedynie wodę z mózgu. Dziwne jest, żeby ludzie którzy niby kontrolują przemysł muzyczny opowiadali, w mediach jak to robią. Poza tym to nie jest prawdziwy dokument, tylko film wrzuconego przez kogoś na Youtube. Prawdy w tym wszystkim jest tyle, co w teorii śmierci Tupaca.
Ziomeczku, ale to nie ma Ci się podobać, Tylko ten opowiada o organizacji, która rujnuje życie takim osobom jak Tupac, MJ i wiele wiele innych gwiazd.E tam, mi się nie podoba. Soreczka;d
Użytkownik maker edytował ten post 18/01/2013 - 01:09
Istnienie organizacji Illuminatów na świecie jest prawdą, jednak powtórzę jeszcze raz, że to nie jest prawdziwy dokumentZiomeczku, ale to nie ma Ci się podobać, Tylko ten opowiada o organizacji, która rujnuje życie takim osobom jak Tupac, MJ i wiele wiele innych gwiazd.
Ziomeczku, ale to nie ma Ci się podobać, Tylko ten opowiada o organizacji, która rujnuje życie takim osobom jak Tupac, MJ i wiele wiele innych gwiazd.
Oxynek się wkurzył, xD
Hyde Park →
Muzyka →
Chvroches - The Mother We ShareNapisany przez Kubsik, 04/06/2019 |
|
|
||
Hyde Park →
Muzyka →
Fabian Mazur - Murda MeNapisany przez xKaMcia, 13/09/2018 |
|
|
||
![]() |
Hyde Park →
Muzyka →
ReTo - „UA” (prod. SecretRank) Official BOA VideoNapisany przez RealKING, 08/05/2018 |
|
|
|
Hyde Park →
Muzyka →
FKM - Ridin Wit My Boys (Official Music Video)Napisany przez LisquX3 , 21/04/2018 |
|
|
||
Hyde Park →
Muzyka →
Jedi Mind Tricks "Design in Malice" feat. Young Zee & Pacewon - Official VideoNapisany przez LisquX3 , 16/02/2018 |
|
|
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych