Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Sylwester na N4G.

• Zamknięty Temat jest zamknięty
87 odpowiedzi w tym temacie

#41 Kw4zim0do — 39 01/01/2013 - 16:06

Kw4zim0do
  • Gracz

sam jestes rzalosny plepsie

HAHAHA. Jakieś wielkiej masy nie było z tego co widzę.
  • Do góry
    • 0

#42 Shelby — 1516 01/01/2013 - 16:15

Shelby
  • Gracz

*
Popularny

NIE MÓWCIE ŻE TO BYŁO OKOŁO DWUNASTEJ? SYLWEK PRZED KOMPEM, TO JEST TO. SZKODA ŻE JA TAK NIE ZROBIŁEM TYLKO NA(cenzura)IŁEM SIĘJAK ŚWINIA :(
  • Do góry
    • 4

#43 Kajlu — 698 01/01/2013 - 16:23

Kajlu
  • Gracz
To wyglada jak project-x :D.
  • Do góry
    • 0

#44 boim — 740 01/01/2013 - 16:31

boim
  • Gracz
Nie wiedziałem że takie z was noł lajfy aby w sylwestra robić imprezę w grze.
  • Do góry
    • 2

#45 TurkiyeTemsilci — 39 01/01/2013 - 16:41

TurkiyeTemsilci
  • Gracz

A kto powiedział, że wyjdę na dwór? Wszystko ma mw domu. :D

Tia.

Nie macie już jak spędzac sylwestra. Święta na kompie to i sylwester też, ja bym polecał wyjśc na dwór i sie trochę nacieszyc nowym rokiem z kumplami.

• Do góry
    • 0

#46 iNeeR — 922 01/01/2013 - 17:31

iNeeR
  • Gracz

Tia.

Patrz bo Ci żyła pęknie. -_-
  • Do góry
    • 0

#47 OparowatyOpar — 807 01/01/2013 - 17:36

OparowatyOpar
  • Gracz
Dla mnie beka, siedzieć przed kompem w sylwa, eh.
  • Do góry
    • 2

#48 Powołany — 175 01/01/2013 - 17:42

Powołany
  • Gracz

*
Popularny

Boże, jak można siedzieć w sylwestra przed kompem i jeszcze naginać w sampa.. to już kompletnie trzeba nie mieć życia.

Nie każdemu wyszły plany, nie każdy miał gdzie iść :) No, ale spoko - w tej chwili pokazujesz swój idiotyzm, cóż..

Użytkownik Powołany edytował ten post 01/01/2013 - 17:43

• Do góry
    • 3

#49 Poker Fejs — 178 01/01/2013 - 18:36

Poker Fejs
  • Gracz
Widzę, iż libacja przednia w Dillmore była. :grin: Za rok Bartek musi wam fajerwerki wprowadzić na vw 0.
  • Do góry
    • 1

#50 Chamberlain — 1245 01/01/2013 - 18:53

Chamberlain
  • Gracz
Ja się grzmociłem- a co do grających nie mam nic, nie wypaliły im plany to i sobie pograli, lepsze to niż polsat.
  • Do góry
    • 0

#51 Archi aka Timek — 503 01/01/2013 - 18:59

Archi aka Timek
  • Gracz

zrobiliśmy sylwester od godziny 21:00 do godziny 22:00. Można było się jeeeeszcze bardzo długo bawić wychodząc z domu. Bynajmniej tak imprezy się u mnie zaczynały. Nie wiem gdzie wy mieszkacie, że bawicie się od godziny 17 :lol: Pamiętam, było chyba tak w podstawówce tak więc pozdrawiam ;]

Ta, sylwester w podstawówce z rodzicami chyba. Śmieszny jesteś typie. Jedni wolą zacząć o 17 by jeszcze dłużej balować, ehh.. dzieci tego nie zrozumieją. A skoro pisałeś, że można było jeszcze wyjść z domu i się bawić to czego tego nie zrobiłeś xD
  • Do góry
    • 0

#52 TurkiyeTemsilci — 39 01/01/2013 - 19:00

TurkiyeTemsilci
  • Gracz

Patrz bo Ci żyła pęknie. -_-

Odpowiedz coś co ukazywałoby, że się mylę, bo w tej chwili się jednak ośmieszasz.
  • Do góry
    • 0

#53 Carlo — 336 01/01/2013 - 19:05

Carlo
  • Gracz
Ogarnijcie się, serio. W tym temacie nadałem już z 5 blokad i spamera więc reszta która chce coś napisać niech się zastanowi nad tym zanim kliknie 'napisz'. Co do tematu, to jak kto spędza sylwestra to indywidualna sprawa, każdy ma swoje życie, swoje sprawy i czasami z przyczyn osobistych nie może nigdzie iść i wcale się nie musi tłumaczyć osobom które chcą się dowartościować hejtem.
  • Do góry
    • 0

#54 FizzyLard — 128 01/01/2013 - 19:08

FizzyLard
  • Gracz
Troszkę bolesne jest to, że zamiast spotkać się ze znajomymi/rodziną siedzieli przy kompie.

A filmik - dobrze zrobiony, dość dobra perspektywa.

Użytkownik FizzyLard edytował ten post 01/01/2013 - 19:09

• Do góry
    • 1

#55 Rafalsky — 241 01/01/2013 - 19:11

Rafalsky
  • Gracz

Ta, sylwester w podstawówce z rodzicami chyba. Śmieszny jesteś typie. Jedni wolą zacząć o 17 by jeszcze dłużej balować, ehh.. dzieci tego nie zrozumieją. A skoro pisałeś, że można było jeszcze wyjść z domu i się bawić to czego tego nie zrobiłeś xD

dla twojej informacji miałem problemy prywatne, dlatego nie mogłem iść, chociaż byłem umówiony, zresztą gówno cię to powinno obchodzić. Moja sprawa tak? Jak ci nie pasuje to idź z tymi kolegami pobaw się jeszcze, wypij coś o tej 17:00 bo przecież nowy rok jest i ciesz się. Ciekawi mnie czy jesteś takim kretynem czy tylko udajesz.. Po chuj wydurniasz się w tym temacie jak jesteś taki imprezowicz. Masz czas na n4g? No stary, baw się!
  • Do góry
    • 0

#56 Carlo — 336 01/01/2013 - 19:11

Carlo
  • Gracz

Troszkę bolesne jest to, że zamiast spotkać się ze znajomymi/rodziną siedzieli przy kompie.

No tak, ale to już ich własny wybór. Ja przykładowo nie wyobrażam sobie spędzić sylwestra przed komputerem bo wolę gdzieś wyjść, ale postawcie się w miejscu osób które nie są w takim wieku, żeby gdzieś wychodzić, albo są najzwyczajniej chore. Trochę zrozumienia bo się pozjadacie nawzajem. :P
  • Do góry
    • 1

#57 Dawid Kolasa — 3475 01/01/2013 - 19:40

Dawid Kolasa
  • Gracz

*
Popularny

To mnie rozbawiłeś do łez stary, a jedynym kretynem okazujesz się tutaj ty, bo sam rozpoczynasz hejt. a jak miałeś problemy prywatne to już twój problem. Już oszczędź te biedne klawisze, bo tam se flaki wyprujesz jeszcze jak się hajs nie będzie zgadzał. Tak i tak będę miał brechtę z tych, którzy nie mają życia poza sampem.

Dla Pana odpoczynek od stukania w klawe.
  • Do góry
    • 4

#58 DonCherry — 44 01/01/2013 - 20:11

DonCherry
  • Gracz
co roku to samo, haha
  • Do góry
    • 0

#59 Detektyw Rafcio — 6233 01/01/2013 - 20:37

Detektyw Rafcio
  • Zarząd
Każdy spędza sylwestra tak jak on chce, nie wam decydować o tym jak. Każde kolejne posty nie na temat, lub mający treść hejterską zostanie nagrodzony blokadą pisania na miesiąc
  • Do góry
    • 1

#60 Keszmejker Chmielu — 409 01/01/2013 - 21:04

Keszmejker Chmielu
  • Gracz

Każdy spędza sylwestra tak jak on chce, nie wam decydować o tym jak. Każde kolejne posty nie na temat, lub mający treść hejterską zostanie nagrodzony blokadą pisania na miesiąc

Konkurs patrz ;<
  • Do góry
    • 0

#61 Filuś — 234 01/01/2013 - 21:22

Filuś
  • Gracz

Nie każdemu wyszły plany, nie każdy miał gdzie iść :) No, ale spoko - w tej chwili pokazujesz swój idiotyzm, cóż..

Jednak mają rację, róbta co chceta.

Użytkownik PressPlay edytował ten post 01/01/2013 - 21:31

• Do góry
    • 0

#62 bajtek5 — 1826 01/01/2013 - 21:23

bajtek5
  • Gracz

*
Popularny

Nie chcę nic mówić, ale ponad połowa graczy na n4g to w większości towarzystwo do 13-14 lat, czyli pierwsza lub druga gimnazjum. Osobiście nie wyobrażam sobie takich dzieci na domówkach, bo wystarczy kilka kieliszków i taka osoba łapie za chwile zgona, w dodatku łazienkę brudząc - Osobiście nie rozumiem teraźniejszych domówek, imprez które w większości zamiast dobre zabawy zakładają jak najbardziej sie na(cenzura)ć i jest super... Jeżeli ma do wyboru spędzenie Sylwestra z Krzysiem oraz Polsatem, siedzieć wraz z rodzicami i ich znajomymi zanudzając to zamiast tego równie dobrze może bawić się z rówieśnikami w grze, a za 2-3 lata wyruszyć już śmiało na domówki i sylwestry ze znajomymi. Tak poza tym to najlepszego ;)

Użytkownik bajtek5 edytował ten post 01/01/2013 - 21:31

• Do góry
    • 8

#63 Pokoyo — 4 01/01/2013 - 23:42

Pokoyo
  • Gracz

Nie chcę nic mówić, ale ponad połowa graczy na n4g to w większości towarzystwo do 13-14 lat, czyli pierwsza lub druga gimnazjum. Osobiście nie wyobrażam sobie takich dzieci na domówkach, bo wystarczy kilka kieliszków i taka osoba łapie za chwile zgona, w dodatku łazienkę brudząc - Osobiście nie rozumiem teraźniejszych domówek, imprez które w większości zamiast dobre zabawy zakładają jak najbardziej sie na(cenzura)ć i jest super... Jeżeli ma do wyboru spędzenie Sylwestra z Krzysiem oraz Polsatem, siedzieć wraz z rodzicami i ich znajomymi zanudzając to zamiast tego równie dobrze może bawić się z rówieśnikami w grze, a za 2-3 lata wyruszyć już śmiało na domówki i sylwestry ze znajomymi. Tak poza tym to najlepszego ;)

No i masz rację. :)
Ja na przykład spędziłem sylwester z net4game, ponieważ jestem chory, biorę antybiotyk i mogę zapomnieć przez najbliższy czas o alkoholu i wychodzeniu gdziekolwiek, to co miałem robić, jak nie pograć sobie w sampa? :D
  • Do góry
    • 0

#64 DawidM — 810 02/01/2013 - 00:11

DawidM
  • Gracz

http://www.youtube.com/watch?v=daByTYm6Jo0&feature=player_embedded

Filmik :>

wstyd mi za ciebie Rec

//ale wybaczam

event zajebisty, udał się

Użytkownik Dan aka Sqn edytował ten post 02/01/2013 - 00:13

• Do góry
    • 0

#65 DAXEY — 5660 02/01/2013 - 00:26

DAXEY
  • Gracz
Okej, widzę sporą spinę, więc zabiorę tutaj głos. Poleciało sporo hejtu na nołlajfów z SAMP'a, oczywiście, że i tacy na pewno się znaleźli (którzy nie dorośli jeszcze do nocnego życia poza komputerem), ale powiedzmy sobie szczerze, że tutaj ludzie często wiekowo są poniżej szesnastki czy piętnastki. Ja w takim wieku na pewno nie mógłbym iść na żadną imprezę, tak samo jak podejrzewam większość z Was. Są też inne możliwości, przytoczę moją sytuację, z życia wziętą. Osobiście sylwestra miałem zaplanowanego już od miesiąca. Wszystko było w porządku, aż do dnia z 29 na 30 grudnia, wydarzenia z nocy z tej soboty na niedzielę (nie będę zagłębiał się w szczegóły) mega wkurzyły moją mamę, bo był baaardzo spory przypał i w zasadzie pogodziłem się z tym, że mogę sobie sylwestra wybić z głowy. Gdyby nie to, że moja mama jest nieco niekonsekwentna, ma słabość do swojego synusia i dzięki zajebistemu zachowaniu kilku moich znajomych prawdopodobnie spędziłbym sylwestra w domu, ostro zamulając. Na szczęście dla mnie ostatecznie plany wypaliły i na domóweczce bawiłem się świetnie. Rozumiem, że nie każdy preferuje taką formę rozrywki czy tam jest nolifem i gra w SAMPa, ale warto podkreślić, że nie zawsze spędzanie tego czasu w domu wynika z woli dziecka. Bardzo często rodzice zwyczajnie nie chcą puścić syna/córki na imprezę z powodu szlabanu czy nadopiekuńczości. Mogą się pojawić też nagłe sytuacje takie jak choroba czy inne (np. moja).

Ja osobiście z sylwestrów "przed komputerem" wyrosłem, ale może nie każdy jeszcze do tego dojrzał, każdemu to przychodzi inaczej. To indywidualna kwestia wszystkich młodziaków, zależna od charakteru i towarzystwa.
  • Do góry
    • 1

#66 Lilu — 2046 02/01/2013 - 00:29

Lilu
  • Gracz

Okej, widzę sporą spinę, więc zabiorę tutaj głos. Poleciało sporo hejtu na nołlajfów z SAMP'a, oczywiście, że i tacy na pewno się znaleźli (którzy nie dorośli jeszcze do nocnego życia poza komputerem), ale powiedzmy sobie szczerze, że tutaj ludzie często wiekowo są poniżej szesnastki czy piętnastki. Ja w takim wieku na pewno nie mógłbym iść na żadną imprezę, tak samo jak podejrzewam większość z Was. Są też inne możliwości, przytoczę moją sytuację, z życia wziętą. Osobiście sylwestra miałem zaplanowanego już od miesiąca. Wszystko było w porządku, aż do dnia z 29 na 30 grudnia, wydarzenia z nocy z tej soboty na niedzielę (nie będę zagłębiał się w szczegóły) mega wkurzyły moją mamę, bo był baaardzo spory przypał i w zasadzie pogodziłem się z tym, że mogę sobie sylwestra wybić z głowy. Gdyby nie to, że moja mama jest nieco niekonsekwentna, ma słabość do swojego synusia i dzięki zajebistemu zachowaniu kilku moich znajomych prawdopodobnie spędziłbym sylwestra w domu, ostro zamulając. Na szczęście dla mnie ostatecznie plany wypaliły i na domóweczce bawiłem się świetnie. Rozumiem, że nie każdy preferuje taką formę rozrywki czy tam jest nolifem i gra w SAMPa, ale warto podkreślić, że nie zawsze spędzanie tego czasu w domu wynika z woli dziecka. Bardzo często rodzice zwyczajnie nie chcą puścić syna/córki na imprezę z powodu szlabanu czy nadopiekuńczości. Mogą się pojawić też nagłe sytuacje takie jak choroba czy inne (np. moja).

Ja osobiście z sylwestrów "przed komputerem" wyrosłem, ale może nie każdy jeszcze do tego dojrzał, każdemu to przychodzi inaczej. To indywidualna kwestia wszystkich młodziaków, zależna od charakteru i towarzystwa.

miałem podobną situłejszyn ;d
  • Do góry
    • 0

#67 Kreator — 1278 02/01/2013 - 01:39

Kreator
  • Gracz

Sylwester bez DM'u, to nie Sylwester. Rok temu było jak na sektorze C stadionu Wisły Kraków, totalny roz(cenzura) ;d. Szkoda, że mnie ominęło w tym roku.

Wcale nie ma tak źle na C, no może czasami jakiś odpał jest. xD Co do tego sylwestra, to każdy spędza go na swój sposób, jak chce.
  • Do góry
    • 1

#68 Mateusz93 — 942 02/01/2013 - 03:52

Mateusz93
  • Gracz

Spędziłem Sylwestra z jedynką !

Dołączona grafika

• Do góry
    • 0

#69 Pure — 462 02/01/2013 - 05:45

Pure
  • Gracz
Nie sztuką jest się zalać w trupa przed 12stą, wiecie? Po za tym to że jest to Polski serwer nie oznacza że każdy gracz grający na nim jest w tej samej strefie czasowej co i serwer. Również to nie jest hejt temat a temat który powinien zawierać tematyke z eventem/u, nie gorzkie żale z życia wzięte, hejting na ludzi grających w sylwestra bo to jak go spędzili to był ich wybór. ;)

Osobiście nie miałem okazji być na evencie ale widze że się ludzie bawili i dobrze, nie potrzeba Wam organizacji przez forum czy też tydzień przed.
  • Do góry
    • 0

#70 Chróstek — 1093 02/01/2013 - 07:47

Chróstek
  • Gracz

*
Popularny

Mogłem zostać w domu i jechać do Dillmore, kurde.
  • Do góry
    • 4

#71 Kobył — 1180 02/01/2013 - 12:54

Kobył
  • Gracz

Osobiście nie miałem okazji być na evencie ale widze że się ludzie bawili i dobrze, nie potrzeba Wam organizacji przez forum czy też tydzień przed.

Pure woził wtedy taksówką paczki do apetki. :**. Od siebie dodam, że pewnie te osoby, które tak sieją hejt do ludzi, którzy spędzali czas na sylwestra na serwerze - pewnie musiały wracać do domu przed drugą w nocy.
  • Do góry
    • 1

#72 Gaillard — 114 02/01/2013 - 14:00

Gaillard
  • Gracz
Powiem wam tak, wypisywanie ktoś się jak napieprzył i o której musiał wracać jak tutaj przytoczył pan wyżej. Jest żałosne, i bardziej dziecinne od tego niż siedzenie przed komputerem w nowy rok. Osobiście świetnie się bawiłem. Miałem zostać w domu, z powodu braku chęci picia wódki, i jakiejkolwiek tam rozrywki. Ale jednak zmusiłem się, bo nie miałem co robić ciekawego. Na mój wiek na razie będę się bawił później gdy wyrosnę z młodzieńczych domówek będę siedział w domu z dziewczyną. Wódka tamtego dnia uderzyła mi do głowy, że miałem problemy z policją, i byłem ganiany po mieście za pobicie. Więc lepiej siedzieć w domu i DMIĆ na serwerze, niż mieć problemy i sprawy.
  • Do góry
    • 0

#73 DIDUŚKA — 119 02/01/2013 - 14:12

DIDUŚKA
  • Gracz
Aha. :huh:
  • Do góry
    • 0

#74 Chróstek — 1093 02/01/2013 - 14:30

Chróstek
  • Gracz

Pure woził wtedy taksówką paczki do apetki. :**. Od siebie dodam, że pewnie te osoby, które tak sieją hejt do ludzi, którzy spędzali czas na sylwestra na serwerze - pewnie musiały wracać do domu przed drugą w nocy.

Ja wróciłem parę minut po drugiej, ale nie miałem siły nawet komputera włączyć.
  • Do góry
    • 1

#75 vedkonner zwiedza swiat — 560 02/01/2013 - 23:21

vedkonner zwiedza swiat
  • Gracz

tyle piccolo wypiłem i chipsów zjadłem że mnie zemdliło i mama mnie od kolegi jeszcze w piżamce zabrała

ale mam ostrego kaca, do tej pory mi się zozole odbijają

Użytkownik vedkonner zwiedza swiat edytował ten post 02/01/2013 - 23:22

• Do góry
    • 1

#76 DonCherry — 44 03/01/2013 - 12:06

DonCherry
  • Gracz
No widzicie, Lojd co roku spędza sylwesttra na n4g i się tego nie wstydzi, bierzcie z niego przykład :)

Użytkownik DonCherry edytował ten post 03/01/2013 - 12:08

• Do góry
    • 0

#77 Dlugi19948 — 848 03/01/2013 - 12:41

Dlugi19948
  • Gracz
Projekt X? :>
  • Do góry
    • 0

#78 pepciu — 1075 03/01/2013 - 13:27

pepciu
  • Gracz