Imię i nazwisko oskarżonego: GM Axee
Imię i nazwisko oskarżającego: Justin DeLuca
Opis sytuacji: Dzisiaj była manifestacja w centrum, uczestniczyłem w niej, zostałem oblany armatka i zaczołem pisać akcje, a zaraz po chwili dostałem AJ'a pt. "Armatka go leje a ten sobie chodzi, brawo."Dostałem także blokade czatu ooc dlatego że rozpędzone auto uderzyło prymitywnie w grupe ludzi, ja nie dostałem, kierowca tamtego auta mił BW , ja jako jedyny zostałem ukarany.
Proponowana kara: Nie mam pojęcia, chodzi mi o to że zmarnowałem score oraz czas, ten Game Master kickował/banował/ mówiąc jasno karał wszystkich, nie przyglądając sie uważnie sytuacji.
[Odrzucono][SAMP] GM Axee
Rozpoczęty przez KeziFirst, 28/12/2012 23:13
3 odpowiedzi w tym temacie
— 0
28/12/2012 - 23:13
— 1692
29/12/2012 - 10:25
Rly?
Skarga dla Kamila.
— 917
29/12/2012 - 13:53
Mówisz, że to była manifestacja? Kolego, to było masowe odwalanie, a nie żadna manifestacja. Co do blokady kanału OOC - uderzył w Waszą grupkę pojazd, kierowca dostał skryptowe BW. Oczywiście pojazd także uderzył w Ciebie, a Ty zamiast odegrać akcje RolePlay, postanowiłem wyśmiać gracza na kanale OOC, widząc to postanowiłem nadać Ci taką, a nie inną karę. Następnym razem będziesz wiedział, co należy uczynić w danej sytuacji. Jeżeli chodzi o AdminJaila; zostałeś polany przez armatkę, nie odegrałeś tego. Widząc to, że chwilkę przed tym dostałeś kicka za praktycznie to samo, postanowiłem Cie ukarać ową blokadą. Pozdrawiam.
— 1692
29/12/2012 - 13:59
Zamykam i zostawiam dla Kamila.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Temat jest zamknięty