Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[REKRUTACJA] Lewis Driving School - Nagroda dla pracownika tygodnia!

lewis driving school rekrutacja

• Please log in to reply
46 odpowiedzi w tym temacie

#41 Bartek0209 — 8 24/02/2013 - 14:34

Bartek0209
  • Gracz
Imie: Giovanny
Nazwisko: Capardi
Doświadczenie: Aktualnie pracuje jako urzędnik i mechanik. Sporo razy byłem kierownikiem.
Coś o sobie: Giovanny urodził się w Los Santos. Jest on młodym, wykształconym mężczyzną. Jego zainteresowaniem jest motoryzacja i bardzo lubi grzebać przy samochodach.

** Przeczytałem regulamin IC i umowę OOC, zgadzam się na warunki, które zostały w nich zawarte, będę ich przestrzegał.
  • Do góry
    • 0

#42 MaTiPL — 122 03/03/2013 - 14:22

MaTiPL
  • Gracz
Nazwisko: Versace
Doświadczenie: Pracowałem w TAXI.
Coś o sobie: Witam, jestem Tristan mieszkam w Hotel Centrum. Pracowałem w taxi, Interesuje się motoryzacją.
** Przeczytałem regulamin IC i umowę OOC, zgadzam się na warunki, które zostały w nich zawarte, będę ich przestrzegał.
  • Do góry
    • 0

#43 Dark Priest — 7 06/03/2013 - 23:07

Dark Priest
  • Gracz
Imię: Jason
Nazwisko: Costa

Doświadczenie: Małe w tej branży, lecz znam przepisy oraz kodeks drogowy.
Coś o sobie: Jestem miłym i sympatycznym człowiekiem, pełnym humoru i bardzo szybko sie aklimatyzuję.

• Do góry
    • 0

#44 czystyy — 2 09/03/2013 - 15:18

czystyy
  • Gracz
Imię: Maxwell

Nazwisko: Lopez

Doświadczenie: Pracowałem w nauce jazdy "PYSIA" , pracuje w korporacji Taxi , więc umiem kierować pojazdami , rozumiem wszystkie zasady naprawy , mandatów itp. 0 spraw sądowych o nie zapłacenie za szkody itp. Umiem i dobrze uczę kursantów. Znam bardzo dobrze przepisy drogowe. 0 punktów karnych.

Coś o osobie : Jestem Maxwell Lopez mam lat 23 , moje hobby to pomaganie innym osobom , jak praca w taxi ( zawożenie innych ) jak praca w GYM ( uczenie innych sztuk walki ) jak praca w Nauce Jazdy ( tak świetnej jak waszej) abym mógł być pomocny i potrzebny, wykonuje swoje obowiązki systematycznie z tym nie ma problemu , jestem ambitny i kreatywny.

• Do góry
    • 0

#45 M E H I K O V — 1 09/03/2013 - 17:44

M E H I K O V
  • Gracz
Nazwisko: Wayne Zucchi
Doświadczenie: brak prawo od miesiaca.

Coś o sobie: Narazie bez grosza przy duszy dzien po dniu zarabiam psie pieniadz postanowiłem to zmienic. Po co wiecej opowiadac .
zgadzam sie.
  • Do góry
    • 0

#46 dawid9678 — 0 10/03/2013 - 16:21

dawid9678
  • Gracz
Imię:Charlie

Nazwisko:Balducci

Doświadczenie:Jestem bardzo dobrym kierowcą,pracowałem w taxi.Egzamin zdałem bez żadnych błędów.

Coś o sobie:Charlie jest 23'letnim latynosem.Pochodzi z Meskyku.Jest bardzo dobrym kierowcą,egzamin zdał bez żadnych błędów.

• Do góry
    • 0

#47 zozol96 — 1 10/03/2013 - 20:56

zozol96
  • Gracz

Imię:Jeff

Nazwisko:Abbattista

Doświadczenie: Doświadczonym kierowcą , znający przepisy drogowe jak i prawne z kodeksem drogowym , profesjonalizm oraz kreatywnym .

Coś o sobie:Mam na imię Jeff , lat mam 25 .Pochodzę z Los Santos w San Andreas.Moim Hobby jest programowanie , sport oraz motoryzacja .Mam od nie dawna prawo jazdy kategorii "B" i aczkolwiek mieszkam teraz w Los Santos motel.

Użytkownik zozol96 edytował ten post 10/03/2013 - 20:57

• Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: lewis, driving, school, rekrutacja

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych