Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Szukam] Gry

gry bijatyka

• Please log in to reply
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 Kote k — 583 26/12/2012 - 10:05

Kote k
  • Gracz
Witam. Wczoraj z nudów zagrałem w sobie "The Rage" w 51minut przeszedłem całe :D Wciągnęła mnie odrazu i od tamtej pory zastanawiam się jakie jeszcze moga być gry tego typu, kiedyś miałem też Fantastyczną 4, tylko pod inną nazwą - teraz nie moge znaleść :) Jakby ktoś miał coś fajnego na myśli to zapraszam do pisania postów :)

PS.

Bardziej mi chodzi o taką gre, aby była możliwośc gry we dwójke, oczywiście oby dwoje po tej samej stronie :)
  • Do góry
    • 0

#2 Fikaczewski — 433 26/12/2012 - 10:20

Fikaczewski
  • Gracz
Na Steamie masz Champions Online : Free to all - darmowa gra, chyba podobna.

Jeżeli lubisz tryb kooperacji w strzelankach i wykonywania razem misji to polecam Ci Borderlands oraz Borderlands 2. Wiele godzin spędziłem przy tym z kumplem i to świetna gierka. Obydwie części są kapitalne i polecam.

Użytkownik Fikaczewski edytował ten post 26/12/2012 - 10:29

• Do góry
    • 1

#3 Aleksanderr — 724 26/12/2012 - 10:43

Aleksanderr
  • Gracz
Dołączona grafika
  • Do góry
    • 0

#4 Pawlovsky — 137 26/12/2012 - 10:54

Pawlovsky
  • Gracz

Dołączona grafika

żałosny jesteś.. A co do gry, to polecam Ci Saints Row: The Third, tylko nie jestem pewny, czy można grać we dwóch.
  • Do góry
    • 0

#5 Aleksanderr — 724 26/12/2012 - 10:55

Aleksanderr
  • Gracz

żałosny jesteś.. A co do gry, to polecam Ci Saints Row: The Third, tylko nie jestem pewny, czy można grać we dwóch.

żarty :P Miałem pisać za chwile.
A tak to właśnie mnie wyprzedziłeś że Saint Row, fajne wszystkie części.
  • Do góry
    • 0

#6 Fikaczewski — 433 26/12/2012 - 10:55

Fikaczewski
  • Gracz

W któregoś Świętego Rowa można było grać multi, tylko nie wiem którego.
  • Do góry
    • 0

#7 Kote k — 583 26/12/2012 - 11:01

Kote k
  • Gracz
Dokładniej to chodzi mi o taką gre aby był dzielony ekran dla dwóch graczy lub na jednym tak jak w The Rage.
  • Do góry
    • 0

#8 Pawlovsky — 137 26/12/2012 - 11:58

Pawlovsky
  • Gracz

Dokładniej to chodzi mi o taką gre aby był dzielony ekran dla dwóch graczy lub na jednym tak jak w The Rage.

Grałem kiedyś z kolegą w Lego Star Wars: The Clone Wars - coś w ten deseń. Dzielił się ekran, dość wciągała, tylko nie wiem czy CI się spodoba. Aa tylko nie wiem jak Ty chcesz grać, ale ja z kumplem grałem tak, że był u mnie, trzeba było mieć 2 klawki podłączone i pykaliśmy.
  • Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: gry, bijatyka

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych