Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Zrealizowano]Alex Versutteti

• Zamknięty Temat jest zamknięty
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 Rafał. — 40 01/12/2009 - 16:57

Rafał.
  • Gracz
Imię i nazwisko oskarżonego: Alex Versutteti
Imię i nazwisko oskarżającego: Seitaro Saito
Opis sytuacji: Przyjechałem na stację, mechanik miał mi naprawić pojazd, okej odłożyłem sobie Desert Eagle w wozie, Pan Alex wsiadł do wozu podniósł i dał /q. Widziałem jak wsiada, dałem wyrzuc i ID, ale owy Pan ma chyba /p podnies na bindzie. Broń miała 20 pocisków, były to 'Części Deagle'. Proszę o zwrot broni i ukaranie owego Pana.
Screen: (obowiązkowe):
SS1
SS2
Proponowana kara: BAN! Takich noobów trzeba tępić.
  • Do góry
    • 0

#2 Miczek — 0 01/12/2009 - 17:09

Miczek
  • Świeżak
HaHahhahah dobijasz mnie koleś nie wiem czy stałeś na afku ale dałem /me rozgląda się po aucie i dopiero potem dałem /p podnieś a to że ty w szybkim momencie bez /me wywaliłeś mnie z wozu więc jednocześnie PG zrobiłesś
  • Do góry
    • 0

#3 Rafał. — 40 01/12/2009 - 17:35

Rafał.
  • Gracz
Koleś poczytaj poradniki RP, a potem się bierz za grę. Nie było żadnego /me z Twojej strony, ja nie afczyłem. Jak zwykły noob wszedłeś mi do wozu dałes /p podnies, podniosłeś bron i dałeś /q. I jakie PG tutaj widzisz? Widzę, że już masz bana za coś więc dobrze, a administrację prosze o zwrot mojej broni.
  • Do góry
    • 0

#4 albi144 — 75 01/12/2009 - 17:45

albi144
  • Świeżak
On i tak ma bana,pozatym Aleks zareagował jedynie OOC na czat a dokładnie czynność /me,gdyby takiej czynnosci nie było,napewno by nie wszedł,i kłamał z "rozgladaniem sie po aucie" -na takich ludzi to tylko ban.
  • Do góry
    • 0

#5 Mesyv — 0 01/12/2009 - 17:45

Mesyv
  • Świeżak
Drogi użytkowniku "Aleks".
Wyjdź na dwór idź na staje benzynową wsiądź jakiemuś człowiekowi do auta ukradnij np. mapę wyjdź i daj /q, jak to zrobisz daj znać.
  • Do góry
    • 0

#6 Rafał. — 40 01/12/2009 - 17:47

Rafał.
  • Gracz

On i tak ma bana.

Owszem i zablkowane konto na forum. Proszę o wydanie werdyktu przez Dawida, bądź innego administratora, abym mógł się starać o zwrot broni na serwerze.
  • Do góry
    • 0

#7 Gangster. — 6 01/12/2009 - 17:49

Gangster.
  • Świeżak
Mojemu koledze też zrobił, po napisaniu do Konrada od razu mu dał bana :P temat lock.
  • Do góry
    • 0

#8 Champion — 591 01/12/2009 - 17:51

Champion
  • Gracz
Ja to tez widziałem zrobiłem tez ss'a jak by cos i moge potwierdzic ze zadnego /me nie było z jego strony wiec równiez prosze o bana dla niego
  • Do góry
    • 0

#9 Dawid — 4643 01/12/2009 - 17:59

Dawid
  • Gracz
Ban.
  • Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych