Słuchajcie, mam bardzo poważny i irytujący problem, a mianowicie - 10 letni brat. Wiem, że brzmi to całkiem żartobliwie, ale problem jest bardzo poważny i mam nadzieję, że administracja, albo tutejsi gracze pomogą mi go rozwiązać. Najlepiej zacznę od początku..
Sytuacja jest taka, że mam 18 lat i mieszkam sam z ojcem. Kiedyś los tak chciał, że kilka czynników wpłynęło na to, iż teraz nie żyjemy pod jednym dachem, zaś moja mama mieszka w tym samym mieście lecz parę kilometrów dalej z moim przyrodnim rodzeństwem. (czyt. Brat 10 lat wraz z siostrą.) Wiadomo, że chcę ich odwiedzać, więc codziennie pokonuje ten niewielki dystans, aby się z nimi spotkać, pogadać, spędzić trochę czasu. Gram w gta już od dawien dawna, więc kiedy jestem u mamy to też znajdę chwilę czasu, aby zasiąść przed N4G. Pewnego razu mój młodszy brat podłapał pomysł, żeby też tutaj pograć.. Na początku miałem wielkie zastrzeżenia - mówiłem, że jest za młody, że trzeba ortografię znać i szybko pisać - po prostu musi trochę podrosnąć bo to jeszcze nie dla niego. Tak jak się spodziewałem - zrealizował swój pomysł i założył swoje pierwsze konto - nawet nie wiem jak się nazywa. Kiedy już go przyłapałem i poprosiłem, aby nie grał bo mamy takie samo IP, a z jego komputera też wchodzę na forum i mogę mieć nieprzyjemności - podejrzewanie multi-konta i takie tam. Za pierwszym razem posłuchał się, a w rezultacie przestał grać. Niestety nie na długo. Po jakimś czasie założył drugie konto, stworzył postać, później 'kupił' postać za te 70 gr i grał, grał, aż do czasu kiedy znów go złapałem. Wtedy miał już parę godzin przegranych i o dziwo prawie w ogóle nie miał kar. Pomyślałem więc, że jeżeli mu to jakoś wychodzi to mogę dać mu szansę, niech się uczy. Myliłem się. Z dnia na dzień dostawał coraz więcej kar i więcej.. co w rezultacie skutkowało tym, iż zaczął zakładać kolejne konta. Dziś znów wszedłem na forum i będąc pewnym, że jestem na swoim koncie napisałem post, ale zaraz! Patrzę, a tutaj konto zamiast 'Elite' jest napisane 'Ellie' Szlag mnie trafia już z nim. Nie potrafi zrozumieć jasnych rzeczy, rozmawiałem nawet z mamą o tym - gadała coś tam do niego, ale to też nie poskutkowało.
Podsumowując to. Proszę Was o pomoc, bo nie wiem jak sobie z tym poradzić. Moje jest jedno konto - to z którego piszę, zaś proszę też administrację o interwencję, bo nie chcę być 'przyłapany' jako nieuczciwy gracz. Jeżeli są potrzebne jakieś 'większe' argumenty to mogę nawet specjalny filmik nagrać, cokolwiek. Jeżeli tak, to proszę o kontakt któregoś z administratorów.
Pozdrawiam. ~Elite
Użytkownik Elite edytował ten post 19/12/2012 - 20:01