Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Scarfo Driving School Rekrutuje!

• Please log in to reply
45 odpowiedzi w tym temacie

#41 Sebastian Blaszke — 0 04/01/2013 - 19:12

Sebastian Blaszke
  • Gracz
Imie i Nazwisko:Nico Abezgauz
Num: Daje osobiscie w grze
Miejsce zamieszkania :Hotel
Dlaczego Ja: A wiec mysle ze dobrze bym ta prace wykonywal poniewaz bardzo dobrze potrafie prowadzic pojazd na czterech kolkach tak jak i na dwoch. Mam wielkie doswiadczenie w uczeniu kogos jezdzic, mam prawo jazdy kategorii B.
Cos o sobie : Jestem spokojny,cierpliwy, wyrozumialy, ambitny, szczery,punktualny oraz zabawny.
  • Do góry
    • 0

#42 cati14 — 2 05/01/2013 - 18:48

cati14
  • Gracz

Imię i Naziwsko Bridget Abate
Numer Telefonu 2378315
Miejsce zamieszkania Hotel Metro
Dlaczego Ja: Chciałam nauczyć się czegoś nowego i lubię wyzwania. Wiem że sobie poradzę z tą pracą,i mam duże doświadczenie jeśli chodzi o prawo drogowe. Przez cały czas jaki mam prawo jazdy zdobyłam tylko jeden mandat a więc jestem dobrym kierowcą.

Użytkownik cati14 edytował ten post 05/01/2013 - 18:48

• Do góry
    • 0

#43 kuba909018 — 0 05/01/2013 - 18:55

kuba909018
  • Gracz
Imię i Naziwsko:Karl Ali.
Numer Telefonu:2294102.
Miejsce zamieszkania:Hotel Metro.
Dlaczego Ja:Mam duże doświadczenie jako instruktor,jestem wyrozumiały,mam prawo jazdy.Chciałbym pracować w Scarfo Driving School. :)
  • Do góry
    • 0

#44 wojhan — 0 06/01/2013 - 18:54

wojhan
  • Gracz
Imię i nazwisko: Hugh Mason
Numer telefonu: 2612108
Miejsce zamieszkania: Hotel Centrum
Dlaczego ja: Jestem człowiekiem wyrozumiałym, miłym, pomocnym. Prawko oczywiście posiadam. Wielu instruktorów wychodzi z założenia, że cicho siedząc i czekając, aż klient przejedzie te kilometry potrzebne do zaliczenia praktycznej jazdy wystarczy, a ja twierdzę, że jest to duży błąd. Zamierzam wprowadzić stopniowo w świat motoryzacji, dać parę wskazówek i po prostu pomóc. Jeśli zostanie wyrządzona szkoda z mojej winy to oczywiście ją pokryję. Prosiłbym o pozytywne rozpatrzenie podania.
  • Do góry
    • 0

#45 Kuba3122 — 0 06/01/2013 - 22:31

Kuba3122
  • Gracz
Imię i Naziwsko Brayan Ruggiero
Numer Telefonu 1361480
Miejsce zamieszkania Hotel centrum
Dlaczego Ja: Posiadam prawo jazdy, które zdałem za pierwszym razem. Uważam się za dobrego kierowce, dobrze znam znaki i zasady ruchu drogowego. Lubie kontakt z ludźmi jestem komunikatywny. Chce dłużej pozostać w tej firmie bo będę robił to co lubie, a ta firma właśnie mi to oferuje.
  • Do góry
    • 0

#46 TheCycaty — -4 07/01/2013 - 18:34

TheCycaty
  • Gracz
Imię i Naziwsko Steven Palmer
Numer Telefonu 1167230
Miejsce zamieszkania Hotel
Dlaczego Ja:Ponieważ jestem doświadczonym kierowcą. Pracowałem kiedyś w warsztacie, a i sam jezdziłem więc mam doświadczenie.
  • Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych