— 1246
11/12/2012 - 14:37
Imię i nazwisko oskarżającego: Alexander Goldberg, KaLu
Opis sytuacji:
Podczas strzelaniny jeden z nich dał /q zaś drugi /qs. Z tego co mi wiadomo tłumaczyli się lagami, ale to niemożliwe, by obydwoje je mieli. Po prostu nie chcieli dostać przetrzymania i stracić itemów (dowiedziałem się tego od ich Lidera, znaczy dał mi do zrozumienia pewnym zdaniem).
Screen: (obowiązkowe)
http://fooh.pl/pokaz/1194115447.png
http://fooh.pl/pokaz/4568683715.png
Proponowana kara: Blokada postaci, tejże akcji nie da się ponownie odegrać, bo trzeba by zmobilizować 3/4 FBI i część PD.
— 3475
11/12/2012 - 14:55
Oskarżeni pojawili się w grze po /qs?
— 1246
11/12/2012 - 14:59
Sory, nie te ssy przeglądałem, ale nie, nie pojawili się.
Użytkownik KaLu edytował ten post 11/12/2012 - 15:02
— 94
11/12/2012 - 15:38
PS: Chciałbym jeszcze dodać że byłem już kiedyś karany za /q podczas akcji rp, niecały rok temu i dostałem nauczkę. Wiedziałem - Wiem i będę wiedzieć że takich rzeczy się nie robi, poza tym jak już mówiłem chętnie odegram ponownie akcje z FBI bo nie mam nic do stracenia, tak więc to już zależy od Was.
Użytkownik splendid edytował ten post 11/12/2012 - 15:55
— 1246
11/12/2012 - 16:22
— 94
11/12/2012 - 16:27
— 3475
11/12/2012 - 16:44
— 694
11/12/2012 - 16:57
Użytkownik filipek1290 edytował ten post 11/12/2012 - 17:03
— 1246
11/12/2012 - 17:03

Popularny
Po pierwsze - z jakiej racji od tak możecie sobie strzelać do ludzi na Neutral Arena? W tym momencie zachowaliście się jak gang który napieprza bez powodu, a już miałem czelność stwierdzić, iż to ruska mafia. Po drugie - skoro ostrzeliwywują mnie jakieś typki w kapturach to mam uciekać? Nie po to chyba mam broń. U mnie sprawa wyglądała tak, iż po owej strzelaninie dałem reloga bo lagi nie poprzestawały, a po tym prócz mnie na ekranie widziałem tylko obok mnie Taylor'a, nie wiem czego to jest powodem, ale wczoraj internet szalał, do tego nie działały mi komendy co często się zdarza, zresztą po uwzględnionym /qs straciłem łączność z nadajnikiem, których jest tylko 2 w mieście, a dostawca internetu ma zamiar dobudować trzeci, gdyż abonentów jest dość dużo. PO czwarte - jakim sposobem dostaliście się w tyle osób na najwyższy dach z barierkami? Śmierdzi mi tutaj grą OOC kochani
. To co robi FBI na tym serwerze to już ostra przesada, aż pragnę wspomnieć o akcji na której zaparkowaliśmy przed huntleyem a z niego natychmiastowo wychodzi członek FBI. Odjechaliśmy, a za nami 2 sultany, żadnego info na czacie nie widziałem, więc skype pozdrawia. Gdy spytałem się potem jak nas poznali to ten do mnie że to tajemnica zawodowa - dobre. Na końcu chciałbym powiedzieć, że nie widziałem żadnej odegranej akcji ze strony FBI, więc po co zostałem w to wliczony ? Jeśli nikt mi nie wierzy, że miałem wczoraj wolny internet to proszę sprawdzić logi. Milion razy dawałem /qs by zrestartować modem, co i tak nie dawało mi dużo w tym względzie. Myślę, że nie mam nic więcej do dodania, bo mówię tak jak było, a gdybym kłamał miałbym jeszcze gorszą sytuację. Pozdrawiam.
Sory, ale jak gang może bez powodu strzelać do agentów, którzy jechali zatankować pojazd? Jak gang może bez powodu ostrzelać medyka, który niesie pomoc? Pomyśl. Nie damy sobie w kaszę dmuchać i będziemy się bronić wszelkimi dostępnymi środkami, uwierz mi. Widząc śmigłowiec odrazu naparzają z AK, co mamy zrobić - poddać się bez walki? So sorry, ale jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie. Grą OOC Ci śmierdzi? Nie żartuj sobie. Mamy śmigłowiec, zmobilizowanych ludzi to lecimy. Były tam tylko osoby, które miały broń długą. Osoby z krótką niosły pomoc agentom na niższy szczeblach Idlewood.
— 3475
11/12/2012 - 17:05
Dlaczego taka niska kara? Przyznałeś się do tego, a to inna sprawa.
Jake Suffrey - blokada postaci - /qs podczas akcji RP.
Mogłeś ich poinformować.
Tematy o podobnych tagach: buc, dalo
Gracze, rozrywka i inne →
Wydarzenia (eventy) i zrzuty ekranów →
BUC & SB doin' execution on Eduardo Clark.Napisany przez Marcinovski, 26/10/2016 |
|
|
||
Hyde Park →
Humor, dowcipy i znaleziska z Sieci →
Hymn BUC.Napisany przez NIE GRAM TU, 16/01/2013 |
|
|
||
Gracze, rozrywka i inne →
Wydarzenia (eventy) i zrzuty ekranów →
Black Godfather R.I.P.Napisany przez Marcin Jasiński, 16/12/2012 |