Hej, dawno się tutaj nie wypowiadałem, tylko od czasu do czasu przeglądałem forum co się dzieje ciekawego, a widzę że sporo. Moje poprzednie główne konto zostało zablokowane, gdzie przegrane miałem około 1500h, wbite ponad 1000 postów no i spore osiągnięcia w organizacji LSPD. Bana otrzymałem od Mateusza (Leafy'ego), którego z nerwów posądziłem go bezpodstawnie na publicznej konferencji o MultiKonto. Gdy ochłonąłem napisałem do niego, lecz nie miał większego zamiaru mnie słuchać. Po ponad połowe roku chciałbym napisać jeszcze raz - Przepraszam za tamtą akcję która paść nie miała, grając w jego organizacji z tego co słyszałem wychwalał sobie moją grę, a przyznam że grało się przez ten krótki okres czasu wyśmienicie. Zauważyłem że zagościło tutaj od tego czasu bardzo dużo nowych graczy którzy w gruncie rzeczy nie będą mnie znali (starsi pewnie też).
Tak więc Mateuszu, czy dasz mi szansę powrotu na Net4Game aby pograć sobie w gronie znajomych? Chciałbym prosić o odbanowanie mojego głównego konta, nie chodzi mi o majątek bo był na prawdę malutki - Nie jestem osobą która poluje na każdy grosz, dla mnie e-kasa nie ma żadnego znaczenia. Na tamtym koncie miałem dożywotnią klątwę, przez okres 5 miesięcy nie otrzymałem żadnego loga, mogę z nią grać przez durny mod cleo który wymuszał naprawę grając na DM'ie - tak samo działo się tutaj.
Chciałbym pozdrowić starą ekipę z którą miałem przyjemność grać, czasy 2011 w Bloodsach Kondzia to było coś

. Podobnie było w PD, były wzloty i upadki ale w gruncie rzeczy frakcja była spełnieniem wirtualnego marzenia.
Mam nadzieję że Mateusz (jak i Wy) dacie mi szansę, przyznaje się do popełnionego błędu a okres ponad pół roku dał mi w tej sprawie do przemyślenia.