Ja jak grałem to grałem na mapie Polski. Warszrawa itd, Były ronda i nie tylko.
Z Polską Ekspansją w Polsce jeździ się zajebiście.
Ja jak grałem to grałem na mapie Polski. Warszrawa itd, Były ronda i nie tylko.
Dokładnie. Co chwile brameczki do zapłaty, a jak nie to jednopasmowa ekspresówka.
to nie gra, tylko symulator.Grałem ostatnio, fajne i nawet polecam jak ktos lubi takie gry. Po za tym, uwazam, ze to najlepsza gra z tego typu.
to nie gra, tylko symulator.
Czym się rożni gra od symulatora?
Czym się rożni gra od symulatora?
Tym, że symulator ma odzwierciedlać realny świat i jego prawa, gra jest bardziej zręcznościowa.
Tym, że symulator ma odzwierciedlać realny świat i jego prawa, gra jest bardziej zręcznościowa.
Nie zgodzę się, bo symulator jest grą. Bardziej bym nazwał Symulator typem gier. Sims'y, BF itd to też nie są gry?
Grałam, polecam

Popularny
Mam wersję z polską ekspansją. Trochę smutno jest patrzeć, jak na innych autostradach trzy pasy, prosta droga a po wjeździe do polski dwa pasy, wszędzie roboty drogowe, zwężania etc. No nic, realia.
gram czasami jak sie nudze, szybko mija czas przy ets2 - ogólnie gierka dobra i wciągająca, polecam wszystkim
Użytkownik Outlawz edytował ten post 13/04/2014 - 19:18
Białystok - Gdańsk
Niestety, ale musiałem wykręcić pauze na poboczu. Szczęście, że nikt mi nie ukradł paliwa.

Gra nie jest nudna, jeśli odpowiednio wczujesz się w klimat. Ja na przykład stałem ok. 15 minut w korku, bo był gdzieś ruch wahadłowy, a zielone światło się zapalało chyba po 2-3 minutach. Fajna sprawa.
Gra nie jest nudna, jeśli odpowiednio wczujesz się w klimat. Ja na przykład stałem ok. 15 minut w korku, bo był gdzieś ruch wahadłowy, a zielone światło się zapalało chyba po 2-3 minutach. Fajna sprawa.
By grać w tą grę przez dłuższy czas, trzeba mieć zamiłowanie do tego typu samochodów. Jeśli kogoś nudzi długa jazda w rzeczywistym świecie, to nie jest to gra dla niego. Takie moje zdanie, o.
Dlatego wyłączyłem sobie ogranicznik prędkości, już się nie nudzę w grze
W którym miejscu ten ruch wahadłowy?? Jeździłem i nie miałem jeszcze czegoś takiego
W którym miejscu ten ruch wahadłowy?? Jeździłem i nie miałem jeszcze czegoś takiego
Oj, nie pamiętam. Ale chyba gdzieś w Polsce, tak mi się wydaje. To było z miesiąc temu, już nie pamietam.
Oj, nie pamiętam. Ale chyba gdzieś w Polsce, tak mi się wydaje. To było z miesiąc temu, już nie pamietam.
W dodatku Ekspansja na Polske?
W dodatku Ekspansja na Polske?
yep.

Popularny
Fajnie się gra w tego typu symulatory ale Euro Truck Simulator 2 jest jak dlamnie najlepszy. ![]()
Grałem w to i polecam wszystkim, najlepiej na kierownicy.
Również polecam, świetna gra! Warto zainwestować sobie w kierownice oraz mody (najlepiej dodatkowe mapy).
Grałem tylko w jedynkę, ale w najbliższym czasie spróbuje sobie sprawić tą giere, a potem pogierczyć na multi.
Polecam gierkę! Multiplayer nawet wyszedł
Użytkownik Nuvole edytował ten post 10/01/2015 - 04:07
Polecam gierkę! Multiplayer nawet wyszedł
Multiplayer wyszedł dawno, dawno temu ;______;
Słabe nabijanie postów.
A co do gierki - świetna
Ja może już nie gram, ale prowadzę wirtualną firmę od ponad trzech lat.
Pierwszy konwert z GTS do tej gierki.
Tak to wyglądało w GTS/ATS:

A tak w ETS2:
Tutaj jedyny ss z 5 maja 2013, jak ETS2 był jeszcze na pierwszych patchach.

Auto swój żywot skończyło z takim stanem, jak widać poniżej:

A tu z dysku wygrzebane, jedne z ostatnich, czyli sierpień 2013 jakoś.

Zajmowałem się też edytowaniem map, ale czasem tylko porobię to rekreacyjnie teraz, dla węższego grona.
Użytkownik Magnesiorz edytował ten post 11/01/2015 - 13:48
Ludzie lubią e-podróże, e-środowisko, kilkadziesiąt e-ton pod sobą. A niektórzy po prostu z realnej pasji, jak ja.
Poza tym jest multi i można sobie latać w konwojach, e-integracja.
Użytkownik Magnesiorz edytował ten post 11/01/2015 - 16:29
Ludzie lubią e-podróże, e-środowisko, kilkadziesiąt e-ton pod sobą. A niektórzy po prostu z realnej pasji, jak ja.
Poza tym jest multi i można sobie latać w konwojach, e-integracja.
Masz link do multi? - Bo polatał bym sobie.
Masz link do multi? - Bo polatał bym sobie.
A masz oryginałkę Steam?
A masz oryginałkę Steam?
Wyszlo juz multi? Widzialem, ze dopiero planuja to zrobic - mam oryginalke steam, co potrzebuje jeszcze?
Multi jest od dobrych paru miesięcy i stworzyli je Polacy. Wystarczy w google wpisać "Euro Truck Simulator 2 Multiplayer". Musisz mieć złotą edycję, czyli ETS2 (podstawka) + DLC Going East
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych