akcja trwała dobre 3h i była to
prawdopodobnie ostatnia z akcji ZP.
![]()
HD
http://www.youtube.com/watch?v=UHX5GGd03xs&hd=1
Użytkownik Sam Winchester edytował ten post 19/11/2012 - 16:54

Popularny
akcja trwała dobre 3h i była to
prawdopodobnie ostatnia z akcji ZP.
![]()
HD
http://www.youtube.com/watch?v=UHX5GGd03xs&hd=1
Użytkownik Sam Winchester edytował ten post 19/11/2012 - 16:54
Czemu ostatnia?
Po tytule tematu już wyczuwałem, że coś jest nie tak.prawdopodobnie ostatnia z akcji ZP.
Użytkownik Daxey edytował ten post 19/11/2012 - 17:00
Czemu ostatnia?
Dlaczego ostatnia? Coś nie tak IC jest czy co?
Ajaj, lipa cholerna... O co Wam poszło? xdOstatnia bo najważniejsi już porwani a reszta odczekuje BW by móc zostać porwanym
codziennie napieprzanie do nas z mostu ;/Ajaj, lipa cholerna... O co Wam poszło? xd
A no to lipka, szkoda ZP, bo serio tyle czasu klimat trzymało.codziennie napieprzanie do nas z mostu ;/
codziennie napieprzanie do nas z mostu ;/

Popularny
To była zaplanowana akcja, byście mnie porwali a reszta żeby mogła was śledzić i poznać skrytkę w celu uwolnienia 3 innych członków.Bo lider wpadł sam z AK na commerce
Użytkownik ese DlaCieBiePan edytował ten post 19/11/2012 - 17:13
zmienialiśmy przecież pół kultury z Formation na Undead Riders- zainteresowanie autami itp- to też nie pomogło także nie ma sensu upierać się na siłę bo i tak MG władcą tutejszychJak byście ładnie odegrali przebranie i ulotnili się na jakiś czas, zmienili kolor aut, a potem hood gdzie indziej?
OOC mam gang także zapraszam również.
To była zaplanowana akcja, byście mnie porwali a reszta żeby mogła was śledzić i poznać skrytkę w celu uwolnienia 3 innych członków.
Tak też się stało i akcja została przeprowadzona pomyślnie z wynikiem dla nas pozytywnym, aczkolwiek skryptowo nie chcą zdjąć nam przetrzymywania i czeba czekać miesiąc
zmienialiśmy przecież pół kultury z Formation na Undead Riders- zainteresowanie autami itp- to też nie pomogło także nie ma sensu upierać się na siłę bo i tak MG władcą tutejszych
Szkoda mi was, dogadaj się z ekipą czy chcieli by coś nowego.zmienialiśmy przecież pół kultury z Formation na Undead Riders- zainteresowanie autami itp- to też nie pomogło także nie ma sensu upierać się na siłę bo i tak MG władcą tutejszych
Szkoda mi was, dogadaj się z ekipą czy chcieli by coś nowego.
Zróbcie nowe postacie i git.
Wiem, tych postaci szkoda, ale pokażecie klase.
Gracie na serio świetnie, patrz ile osób was chwali, jedno mi się nie podoba na tym serwerze, że gang praktycznie nie ma szans z mafią.
Szkoda mi was, dogadaj się z ekipą czy chcieli by coś nowego.
Zróbcie nowe postacie i git.
Wiem, tych postaci szkoda, ale pokażecie klase.
Gracie na serio świetnie, patrz ile osób was chwali, jedno mi się nie podoba na tym serwerze, że gang praktycznie nie ma szans z mafią.
Głównie Gang Rules o to mi chodziło, gang jedyne co może jakiś pakt z inną mafią zawiązać i żeby ta inna mafia z nimi wojne wywołała, a gang im będzie w tym pomagał.Gang Rules i MG, dwie rzeczy które mogą ich ograniczyć.
Ta, gnaliśmy 2 sultanami jak głupi, Jeden patrolował całe commerce w trakcie zgarniania na PCJ, nikogo nie było. Pod meliną na chwile obstawiliśmy dachy, też nikogo nie było. Więc nie (cenzura)cie, że śledziliście nas.
Psze pana, a MG przy moście Willow pan pamięta? - więc proszę uważać na słowa, bo osoby z BW nie mają możliwości wezwania koleguf, no chyba że przez skype'a, lub ts'a, a to inna sprawa
![]() |
Gry (nowy dział!) →
Strategie, The Sims i inne →
Darmowe gry akcji/przygodoweNapisany przez NeUcaN, 05/04/2019 |
|
|
|
![]() |
Ban za nic XD?Napisany przez SZITSU, 12/11/2018 |
|
|
|
Gracze, rozrywka i inne →
Poradniki i początek gry →
Szukam gracza / Zagram →
Szukam kogoś do gry. 1-2 osobyNapisany przez Kenny Brioli, 31/05/2018 |
|
|
||
Gry (nowy dział!) →
Modyfikacje GTA: San Andreas →
[Szukam] SP Zoe PoundNapisany przez aka EaZy, 06/12/2017 |
|
|
||
remont
Gracze, rozrywka i inne →
Wydarzenia (eventy) i zrzuty ekranów →
Mini Event Remont magazynu aut i kliku BanerówNapisany przez Marcyk Nadal GRA, 13/10/2017 |
|
|
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych