Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Rice Driving School Corporatio Rekrutuje! Aktualizacja 16.02.2014

rice driving

• Zamknięty Temat jest zamknięty
11 odpowiedzi w tym temacie

#1 Online — 104 05/11/2012 - 14:44

• Gracz

1842461536.png

Firma Rice Driving School Corporation powraca do życia startujemy z nowymi pomysłami na jej rozwój oraz rozszeżenie tej korporacji, Nasi instruktorzy to doświadczeni kierowcy, którzy nauczą was przepisów i jeździć autami. Nie jesteśmy drogą firmą i dlatego warto nam zaufać. Mamy zamiar przeprowadzać teorię we własnym budynku ale to w swoim czasie.

Oferujemy

-Służbowe Auto,

-Wypłaty w wysokości 200$

-Możliwość Awansu.

-Służbowy Pager

Wymagamy

-Kultury,

-Dowodu Osobistego((SS))

-Prawa Jazdy((SS))

-Dbanie o pojazdy i klientów

-Podpisanie umowy na naszej stronie((Panel))

Wzór podania.

[/center]
[center][b][i][font=times new roman,times,serif]Imię:[/font][/i][/b][/center]
[center][b][i][font=times new roman,times,serif]Nazwisko:[/font][/i][/b][/center]
[center][b][i][font=times new roman,times,serif]Kopia dowodu:[/font][/i][/b][/center]
[center][b][i][font=times new roman,times,serif]Kopia Prawa Jazdy:[/font][/i][/b][/center]
[center][b][i][font=times new roman,times,serif]Tel:[/font][/i][/b][/center]
[center][b][i][font=times new roman,times,serif]Doświadczenie i coś o sobie:((Wymagane 5 zdań))[/font][/i][/b][/center]

[center]((Aby się dostać trzeba mieć przegrane minimum 100h, mieć 3k GS oraz mało kar dot. prowadzenia aut.))

Użytkownik Mac1ej edytował ten post 16/02/2014 - 23:09

• Do góry
    • 1

#2 Online — 104 13/11/2012 - 23:36

• Gracz
Aktualizacja, rekrutujemy dalej.
  • Do góry
    • 0

#3 nacpanypl — 2 14/11/2012 - 15:12

nacpanypl
  • Gracz

Imię:Jamal

Nazwisko:Contreras
Kopia dowodu: Dołączona grafika

=============================================================================================================
Kopia Prawa Jazdy:Dołączona grafika
Tel:2340074
Doświadczenie i coś o sobie :((Wymagane 5 zdań))Mam na imię Jamal mam 21 lat, pochodze tak naprawdę z Jamajki ale przyleciałem do Los Santos i zamieszkuje tutaj już parę lat. Urodziłem się w szpitalu JM Medical
Center na Jamajce, głównie opiekowała się mną babcia, od długiego czasu rodzice zaczeli pić - i skączyło się to tak, że mieli wypadek samochodowy. Od dłuszego czasu żyje sam,
zamieszkuje Hotel Jefferson st.25/22 . Szkołe skączyłem na Jamajce , wszystkie klasy na czerwony pasek - byłem wzorowym uczniem. Od zawsze zajmowałem się motoryzacją, jestem
zawansowanym kierowcą. Z wyszktałcenia jestem mechanikiem, pracowałem w paru firmach - ale nie zostawałem tam na długo, postanowiłem rzucić motoryzacje i zacząć coś nowego
. Jak miałem 19 lat, byłem zawodowym kierwcą samochodowym , byłem na różnych legalnych wyścigach. Więc dlatego kieruje się do Pana o pozytywne rozpatrzenie mojego podania
gdyz kieruje pojazdami zawodowo , nigdy nie miałem usterek. W wieku 20 lat byłem kierownikiem znanej firmy, która dysponowała tak jak Pańska, myśle że moje podanie jest na tak

dobre, aby je rozpatrzyc bez trzech słów.

• Do góry
    • 0

#4 gangam — 2 05/12/2012 - 15:38

gangam
  • Gracz
[/center]

Imię:Andrew

Nazwisko:Abbattista

Kopia dowodu:Nie kopii mam ale pokaże w Los Santos

Kopia Prawa Jazdy:Nie mam kopii ale pokaze w los santos

Tel:2560168

Doświadczenie i coś o sobie:((Wymagane 5 zdań))Mam na imię Andrew.Moją pasją są auta.
Niestety na drogach jest coraz więcej wypadków i żeby temu zapobiec dawał bym prawko najlepszym.
Mam nadzieje że szef będzie ze mnie dumny.Moje doświadczenie wynosi 10/10 więc mam nadzieje że podanie będzie szybko rozpatrzone

• Do góry
    • 0

#5 Alfredo98 — 0 22/01/2013 - 23:17

Alfredo98
  • Gracz
Imię:Alexandro.
Nazwisko:Cina.
Kopia dowodu:Nie mam kopi ale pokażę w Los Santos.
Kopia Prawa:Nie mam kopi ale pokażę w Los Santos.
Tel:2656512.
Doświadczenie i coś o sobie:((Wymagane 5 zdań)):Moim zdaniem mam ogromne doświadczenie ponieważ,jestem miły,uprzejmy i wyrozumiały dla innych graczy.Obecnie pracuję w Train Hard Service i Nauka Jazdy Na Telefon.Mam nadzieję że, moje podanie zostanie rozpatrzone pozdrawiam Alexandro. :)

• Do góry
    • 0

#6 AkseeeL — 548 21/02/2013 - 20:04

AkseeeL
  • Gracz

Imię: Aleksis

Nazwisko: DiMare

Kopia dowodu: Nie mam, lecz mogę pokazać podczas rekrutacji lub w Los Santos.

Kopia Prawa Jazdy: Nie mam, lecz mogę pokazać podczas rekrutacji lub w Los Santos.

Tel: 2746695

Doświadczenie i coś o sobie : Moim skromnym zdaniem mam wysokie doświadczenie w takiej pracy.

Na żadnej ze swoich postaci nie dostałem jeszcze ani jednej blokady jazdy czy coś. Co prawda mam 2 i obydwie są nieaktywne ale to nie ma nic do rzeczy. Jeździć pojazdami umiem.Każde auto które pożyczałem bądź było w moim posiadaniu było idealne. Auta które pożyczyłem a je troszkę uszkodziłem odrazu naprawiałem i oddawałem w takim stanie jak je zastałem albo nawet lepszym. Podliczając moje godziny w grze wyjdzie ich ponad 100.. Na postaciach które można ujrzeć na profilu mam nabite około 68h. Jednak gdy doliczymy jeszcze kolejne dwie postacie na których grałem ale ich wtedy nie dodałem do tego konta wyjdzie też około 40-50h. Więc wymagania na tę posadę spełniam. Bardzo mi zależy by pracować jako nauczyciel w nauce jazdy i uczyć ludzi prowadzenia aut. Pozdrawiam i mam nadzieję że zarząd odezwie się do mnie w sprawie pracy.

P.S Dodam jeszcze iż mogę przy okazji naprawiać zepsute samochodu w ów firmie, ponieważ jestem też mechanikiem. Jednak nie chce tylko naprawiać. Wolę też uczyć !!.

Aleksis DiMare.

Użytkownik Reed DeSeta edytował ten post 21/02/2013 - 20:04

• Do góry
    • 0

#7 kamilek112 — 29 22/02/2013 - 19:00

kamilek112
  • Gracz

Imię:Stefan

Nazwisko:Abate

Kopia dowodu:Nie kopii mam ale pokaże na miejscu

Kopia Prawa Jazdy:Nie mam kopii ale pokaze na miejscu

Tel:2746687

Doświadczenie i coś o sobie:((Wymagane 5 zdań)):Mam na imię Stefan, bardzo interesują się motoryzacją, lubię kogoś uczyć i mieć zawód w którym nie muszę siedzieć ciągle za biórkiem.

Bardzo dużo jeżdżę, mam własne auto, znam kodeks drogowy i znaki.

Mam przejechane 500 km i świetnie kieruję, jestem miły i sumienny.

Nie wyobrażam sobie tego żeby uszkodzić czyiś pojazd lub w razie awarii naprawiam.

Dobrze sobie radze w nauce innych i jestem cierpliwy.

Obecnie pracuję w Idaho GSM i Modern Serwice, pracowałem w Mega Taxi.

Przyjmując mnie do pracy obiecuję że nie pożałujesz :)

Pozdrawiam :)

• Do góry
    • 0

#8 Pewu — 2 23/02/2013 - 09:30

Pewu
  • Gracz
[/center]

Imię:Dallas

Nazwisko:Ward

Kopia dowodu:Nie mam kopii lecz z pewnością pokaże przy rekrutacji

Kopia Prawa Jazdy:Nie mam kopii lecz pokaże przy rekrutacji

Tel:2658310

Doświadczenie i coś o sobie:Mam na imię Dallas .Mam doświadczenie pracując w innych Szkołach Nauki jazdy. Uważam że w skali od 1 do 10 znam mape w 7,5 punkta.Za rózne szkody wywołane przezemnie zapłace. Znam komendy dotyczące Nauki Jazdy. ((Wymagane 5 zdań))

• Do góry
    • 0

#9 Nizz — 0 23/02/2013 - 16:52

Nizz
  • Świeżak
Imię: Clinton
Nazwisko: Evans
Kopia dowodu: Pokażę w grze, przy rekrutacji.
Kopia Prawa Jazdy:[font='Helvetica Neue', ', Arial, Verdana, sans-serif} ']Pokażę w grze, przy rekrutacji.[/font]
Tel:2757458
Doświadczenie i coś o sobie:Dużo pracowałem w innych szkołach jazdy oraz jako taksówkarz, mam duże doświadczenie w kierowaniu pojazdem. Jestem komunikatywny i uczciwy. Potrafię innym wytłumaczyć co zrobili źle i co muszą zmienić. Jestem odpowiedzialny, a w pracy daje z siebie wszystko. Myślę że jestem dobrą osobą na te stanowisko.((Wymagane 5 zdań))

Użytkownik Nizz edytował ten post 23/02/2013 - 16:54

• Do góry
    • 0

#10 Online — 104 16/02/2014 - 23:25

• Gracz

Aktualizacja - Firma zaczyna od nowa działać!

• Do góry
    • 0

#11 Lewis1234 — -39 17/02/2014 - 14:52

Lewis1234
  • Gracz

lewis garcia

spoko morzna mi zaufac, jestem dobry

dobrze jerzdze i dobrze igram

• Do góry
    • 0

#12 Online — 104 17/02/2014 - 14:58

• Gracz