To oni chca powybijac wszystkich dzieciakow? :/
Gdyby film był wg komiksów, to byś się zdziwił co się z Carlem stało
To oni chca powybijac wszystkich dzieciakow? :/
A co sie stalo?
Ogólnie w komiksie jest wszystko inaczej.
Tu masz trochę informacji.
Ale lepiej samemu przeczytać.
W końcu serial wrócił na właściwy tor, czekam na kolejne odcinki
hehe a ja już piąty sezon i cztery odcinki obejrzałem ^^ Dziś jeszcze dwa i dogoniłem wszystkich ogladaczy
/del
Użytkownik DOubleG edytował ten post 18/11/2014 - 13:21
ostatni odcinek zaliczył bym do tych nudniejszych, ale to moje zdanie
ostatni odcinek zaliczył bym do tych nudniejszych, ale to moje zdanie
Nudniejszych? W końcu zaczęło się coś dziać.
Nudniejszych? W końcu zaczęło się coś dziać.
Ma rację. Tylko na końcu coś się zaczęło dziać. ;p

Popularny
Gówno prawda, odcinek z poniedziałku cały był bogaty w akcje, ponieważ Carol i Daryl powrócili do punktu wyjścia czyli do Atlanty, w poszukiwaniu Beth', a jak ktoś oglądał resztę odcinków to wie, że panna Greene jest przetrzymywana przez psycholów w jakimś szpitalu, nudna akcja? wątpię, nudną akcje macie od poniedziałku do czwartku na TVN.
Ma rację. Tylko na końcu coś się zaczęło dziać. ;p
To chyba oglądałeś inny serial.
To chyba oglądałeś inny serial.
Nie, ten sam. Takie jest moje zdanie.
Zacząłem to oglądać kiedy trwał jeszcze 2 sezon i do dziś oglądam bo jest genialne. Najlepsza akcja rozkręca się moim zdaniem od połowy 4 sezonu bo wreszcie zaczynają podróżować po świecie a nie stoją w jednym miejscu, jak nie na farmie to w więzieniu.
Zacząłem to oglądać kiedy trwał jeszcze 2 sezon i do dziś oglądam bo jest genialne. Najlepsza akcja rozkręca się moim zdaniem od połowy 4 sezonu bo wreszcie zaczynają podróżować po świecie a nie stoją w jednym miejscu, jak nie na farmie to w więzieniu.
Akurat więzienie było nawet ciekawe farma już nie :/ Ogólnie 3 sezon był nudny, a piąty też dupy nie urywa póki co.
Fajny serial, ale obawiam się - że skończy się tak, że Zombie zapanuję nad całą Ziemią i żadnego człowieka oprócz nich na niej nie będzie.
a ja mam pytanie, kiedy wychodzą nowe odcinki i gdzie mozna je oglądać?
a ja mam pytanie, kiedy wychodzą nowe odcinki i gdzie mozna je oglądać?
Tutaj drogi Damianie znajdziesz odcinki z napisami, w każdy poniedziałek po południu już powinien być nowy http://www.strefawalkingdead.pl/
W Stanach emitują w niedziele, u nas w poniedziałek na FOX.
Fajny serial, ale obawiam się - że skończy się tak, że Zombie zapanuję nad całą Ziemią i żadnego człowieka oprócz nich na niej nie będzie.
Jeśli spodziewacie się że ktoś uratuje ziemie to jebne spoiler bo tak się nie stanie ;p Kirkman jest prawie jak George RR Martin tu nie ma happy endu.
Marszczak, dla mnie juz nie zyjesz...
Serio podobała Ci się ta bieganina po lesie przez pół sezonu?
Cieszę się że w piątym sezonie poziom znacznie się poprawił, aż nabrałem większej chęci na oglądanie.
Ja to nie wiem który ja oglądam, może mi ktoś powie z Was, o! Oglądam to na tvp1 jak leci z nudów, tylko tam jak narazie jest taki typek z kuszą w czarnuch włosach i taka blondynka, młoda, zgrabna - która to część/sezon?
Czwarty, przed zaginięciem Beth.
Czwarty, przed zaginięciem Beth.
To daleko jestem, nie?
To daleko jestem, nie?
Ale Ci spoilerem zarzucił Daleko, daleko. W niedziele wychodzi ósmy odcinek piątego sezonu.
Ale Ci spoilerem zarzucił
Daleko, daleko. W niedziele wychodzi ósmy odcinek piątego sezonu.
Mogę wszystkie sezony zaspoilerować, nie problem, haha.
Mogę wszystkie sezony zaspoilerować, nie problem, haha.
Nie psuj innym przyjemności z oglądania
Polecam gierkę.
Użytkownik Varden edytował ten post 30/11/2014 - 23:10
Polecam gierkę.
Tutaj dyskutuje się o serialu..
Tutaj dyskutuje się o serialu..
Fail, I'm sorry.
To czekamy na nowy odcineczek <3
TWD NAJLEPSZE <3
Osobiście ściągnę odcinek dzisiaj popołudniu - z napisami. Nie chce mi się czekać do godziny 22:00.
sporo osób chwali, chyba zacznę oglądać.
sporo osób chwali, chyba zacznę oglądać.
Jeśli lubisz produkcje o tematyce zombie, to ten serial jest jak najbardziej wart polecenia.
Link na szybko do wersji z napisami? Nigdzie nie moge ogarnąć.
Po tym odcinku zawalił mi się świat w TWD... Ostatnie minuty filmu wstrząsnęły mną, dwu, a nawet trzykrotnie. To prawda, że będzie trzeba czekać miesiąc na nowy odcinek?
A podobno odcinek mega.
No naprawde jest mega pod względem całego sezonu.
No naprawde jest mega pod względem całego sezonu.
A nie masz linka do wersji z napisami? Napaliłem sie.
Ogladalem na YT po angielsku, też byłem tak podjarany, więc ogladałem z angielskimi napisami tłumaczonymi na polskie translate, więc tylko po części rozumiałem o co chodzi.
Hyde Park →
Luźne szelki →
YouTubeNapisany przez Sebson , 22/02/2018 |
|
|
||
Hyde Park →
Grafika →
Obrazy z serialu Sons of AnarchyNapisany przez playboi tosti, 30/04/2017 |
|
|
||