Jak wszyscy wiemy, zaczęła się szkoła, coraz więcej na głowie. Wiele z nas nie daje rady. Potrzebujesz pomocy w nauce? Doskonale trafiłeś! Nazywam się Michał, jestem w klasie pierwszej liceum na profilu matury międzynarodowej i chętnie pomogę Ci w zagadnieniach, z którymi masz problem. Z jakich przedmiotów mogę Ci pomóc?
- Język angielski - poziom FCE, czyli mniej więcej podstawa programowa z podstawówki, gimnazjum i liceum. Rozszerzenie również.
- Język polski - wypracowania, listy, recenzje, interpretacje i inne prace pisemne.
- Edukacja dla bezpieczeństwa / Przysposobienie obronne - jeśli masz problem z na przykład pierwszą pomocą, planem ewakuacji czy jakiekolwiek inne zagadnienie - zgłoś się. Jestem certyfikowanym ratownikiem.
- Historia - mój konik, wytłumaczę ci wszystko, odrobię zadania, napiszę wypracowanie. Nie ma problemu.
- Wiedza o społeczeństwie - moja pasja, tutaj też chętnie Ci we wszystkim pomogę. Popularne zagadnienie to na przykład biznesplan.
- Matematyka (częściowo) - konikiem nie jestem, ale ze starszego materiału (podstawówka, gimnazjum) mogę spróbować Ci coś doradzić i pomóc.
- Zadanie domowe - wysyłasz mi polecenie, omawiasz zadanie, a ja je wykonuję. Może to być też na przykład skan z zeszytu ćwiczeń. Mogę za Ciebie odwalić całą robotę, lub Ci po prostu pomóc to wykonać.
- Prace pisemne
- Prezentacje
- Pomoc w zrozumieniu
- Nauka ponad materiał
Wykonuję pracę za darmo oraz odpłatnie. Za darmo mogę udzielić porady, coś pomóc co nie zawiera jakoś dużo czasu. Jeśli chcesz, abym coś napisał, poprawił, odrobił zadanie, wtedy musimy się już dogadać. Nie pobieram opłaty od dzieła, a raczej od czasu poświęconego na jego wykonanie, chyba, że w szczególnych wypadkach od wykonanej pracy. Standardowy korepetytor bierze 30-60 zł za godzinę, ja na pewno biorę mniej i to znacznie, ale zależy co mam wykonać.
Zapłacić możesz jak chcesz poza wysłanie SMSa. Przelew bankowy, PayPal, w ostateczności doładowanie. Pracę mogę nawet sprzedać na Allegro.
Jak się ze mną skontaktować?
Skype - michciu96 - możesz napisać, zadzwonić. Mogę ci też pomóc poprzez kamerkę czy z Tobą porozmawiać.
Prywatna wiadomość na forum - zawsze możesz do mnie napisać wiadomość poprzez forum z mojego profilu.
Xfire - michciu96 (misiupal)
email - [email protected] (nie zawsze szybko odpiszę)
Telefon - pomoc ekstremalna, numer podam, jak poprosisz.
Pozostaje mi zaprosić Was do kontaktu ze mną, daj sobie pomóc.
Pozdrawiam
Użytkownik Montex edytował ten post 19/10/2012 - 22:55