Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Korepetycje on-line, wypracowania, pomoc w nauce

pomoc szkoła korepetycje

• Please log in to reply
18 odpowiedzi w tym temacie

#1 Montex 4 19/10/2012 - 22:52

Montex
  • Gracz

*
Popularny

Cześć! Dołączona grafika

Jak wszyscy wiemy, zaczęła się szkoła, coraz więcej na głowie. Wiele z nas nie daje rady. Potrzebujesz pomocy w nauce? Doskonale trafiłeś! Nazywam się Michał, jestem w klasie pierwszej liceum na profilu matury międzynarodowej i chętnie pomogę Ci w zagadnieniach, z którymi masz problem. Z jakich przedmiotów mogę Ci pomóc?
  • Język angielski - poziom FCE, czyli mniej więcej podstawa programowa z podstawówki, gimnazjum i liceum. Rozszerzenie również.
  • Język polski - wypracowania, listy, recenzje, interpretacje i inne prace pisemne.
  • Edukacja dla bezpieczeństwa / Przysposobienie obronne - jeśli masz problem z na przykład pierwszą pomocą, planem ewakuacji czy jakiekolwiek inne zagadnienie - zgłoś się. Jestem certyfikowanym ratownikiem.
  • Historia - mój konik, wytłumaczę ci wszystko, odrobię zadania, napiszę wypracowanie. Nie ma problemu.
  • Wiedza o społeczeństwie - moja pasja, tutaj też chętnie Ci we wszystkim pomogę. Popularne zagadnienie to na przykład biznesplan.
  • Matematyka (częściowo) - konikiem nie jestem, ale ze starszego materiału (podstawówka, gimnazjum) mogę spróbować Ci coś doradzić i pomóc.
Z czym możesz się do mnie zwrócić?
  • Zadanie domowe - wysyłasz mi polecenie, omawiasz zadanie, a ja je wykonuję. Może to być też na przykład skan z zeszytu ćwiczeń. Mogę za Ciebie odwalić całą robotę, lub Ci po prostu pomóc to wykonać.
  • Prace pisemne
  • Prezentacje
  • Pomoc w zrozumieniu
  • Nauka ponad materiał
Ja też jestem tylko człowiekiem, dlatego najpierw się ze mną skontaktuj, a następnie przedstaw swoje życzenia, a ja Ci powiem czy temu podołam. Dołączona grafika

Wykonuję pracę za darmo oraz odpłatnie. Za darmo mogę udzielić porady, coś pomóc co nie zawiera jakoś dużo czasu. Jeśli chcesz, abym coś napisał, poprawił, odrobił zadanie, wtedy musimy się już dogadać. Nie pobieram opłaty od dzieła, a raczej od czasu poświęconego na jego wykonanie, chyba, że w szczególnych wypadkach od wykonanej pracy. Standardowy korepetytor bierze 30-60 zł za godzinę, ja na pewno biorę mniej i to znacznie, ale zależy co mam wykonać. Dołączona grafika

Zapłacić możesz jak chcesz poza wysłanie SMSa. Przelew bankowy, PayPal, w ostateczności doładowanie. Pracę mogę nawet sprzedać na Allegro.

Jak się ze mną skontaktować?
Skype - michciu96 - możesz napisać, zadzwonić. Mogę ci też pomóc poprzez kamerkę czy z Tobą porozmawiać.
Prywatna wiadomość na forum - zawsze możesz do mnie napisać wiadomość poprzez forum z mojego profilu.
Xfire - michciu96 (misiupal)
email - [email protected] (nie zawsze szybko odpiszę)
Telefon - pomoc ekstremalna, numer podam, jak poprosisz.

Pozostaje mi zaprosić Was do kontaktu ze mną, daj sobie pomóc. Dołączona grafika
Pozdrawiam

Użytkownik Montex edytował ten post 19/10/2012 - 22:55

• Do góry
    • 3

#2 Patrycja1407 19/10/2012 - 22:58

Patrycja
  • Gracz
Ciekawe... :hmmm:
  • Do góry
    • 1

#3 Knoppers2441 19/10/2012 - 22:59

Knoppers
  • Gracz
Idź lepiej na ganton jako Secret Service (na /duty oczywiście) i powiedz, że chcesz biznesy im kontrolować z BBI. O, to też dodaj do oferty, bo świetny ubaw miałem przy tym.
  • Do góry
    • 0

#4 Montex 4 19/10/2012 - 23:10

Montex
  • Gracz
Śmiej się, ale zabawę miałem przednią.

Jak miło, że o mnie pamiętacie.
  • Do góry
    • 0

#5 Pan Haluś592 19/10/2012 - 23:23

Pan Haluś
  • Gracz
Ja to bym się nauczył pływać on-line. Ciekawe czy się da. :D
  • Do góry
    • 1

#6 Sukinkot1241 19/10/2012 - 23:29

Sukinkot
  • Gracz
Faktury wystawiasz?
  • Do góry
    • 1

#7 Moreq 292 19/10/2012 - 23:39

Moreq
  • Gracz
Aha?
  • Do góry
    • 0

#8 Montex 4 19/10/2012 - 23:40

Montex
  • Gracz

Faktury wystawiasz?

Pewno, ale nie wiem, czy koniecznie chcesz mieć w rachunkowości firmy, że brałeś korepetycje. xD
  • Do góry
    • 0

#9 SDRG1629 20/10/2012 - 09:18

SDRG
  • Gracz
Kiepski z Ciebie korepetytor.
Prawdziwy korepetytor nauczy swojego klienta na taki poziom, że sam wykona potrzebne prace, a nie wykona je za niego...
Druga sprawa to Twoje wykształcenie. Co jeżeli zgłosi się do Ciebie osoba na wyższym poziomie niż Ty? A wierz mi, że w Gimbazie raczej mało kto skorzysta z Twojej oferty, bo teraz palą papierosy i muszą mieć na to pieniądze...

Tak czy inaczej - powodzenia.
  • Do góry
    • 0

#10 Montex 4 20/10/2012 - 11:10

Montex
  • Gracz
Jak kto chce. Napisałem, albo komuś pomogę coś wykonać, przez kamerkę czy po prostu wytłumaczę, albo leniowi odwalę całą robotę. Jestem w specjalnej klasie, gdzie w pierwszym roku wykonuję większość podstawy programowej całego liceum. Jak czemuś nie podołam, to przepraszam, ale jestem tylko człowiekiem. W gimbazjum od grona ludzi potrzebujących korepetycji, uwierz mi. Angielskiego uczę się prawie 10 lat, mówię płynnie i na pewno opanowałem to, co jest potrzebne w liceum i w dół.
  • Do góry
    • 0

#11 Best In The World16 20/10/2012 - 14:21

Best In The World
  • Gracz
Ile bierzesz?
  • Do góry
    • 0

#12 Montex 4 20/10/2012 - 14:30

Montex
  • Gracz

Ile bierzesz?

Napisałem, że nie mam w zwyczaju brać opłaty "od dzieła". Klient opłaca jedynie czas jaki poświęciłem na wykonanie pracy. Nie czuję się dobrze na sercu, jakbym miał uzupełnić karty pracy z angielskiego na poziomie gimnazjum, gdzie wykonanie ich zajęło mi 10 minut i analogicznie powinienem pobrać tyle pieniędzy jak za pracę, która zajmuje mi trzy godziny.

Skontaktuj się, przedstaw co potrzebujesz i się dogadamy. Ja ci podam cenę orientacyjną. Przy lżejszej pracy, czy stosownym uzasadnieniu idę za obowiązkiem pomocy społeczeństwu i zrobię coś za darmo. Korepetytor bierze średnio 30-60 zł za godzinę pracy (średnio, bo dochodzi do 120 zł), ale ja biorę znacznie mniej. Zależy od pracy.
  • Do góry
    • 0

#13 BlackStars 195 20/10/2012 - 14:48

BlackStars
  • Gracz
Tylko to wiesz, raczej u nas na forum to kokosów nie zbijesz na tym, bo wątpię w to, żeby ktoś zainteresował się tym tematem. Tutaj po prostu jeden gracz pomaga drugiemu w szkole, a nie wystawia swoje oferty. Ten dział to taka odrębna rzecz od serwera i gry, gdzie pomagamy sobie nawzajem. Biznesu tutaj raczej nie zrobisz. Gdybyś robił to za darmo, to zapewne sporo osób by było chętnych na twoją pomoc. Uwierz mi - pomyliłeś fora, nikt tutaj ci za to nie zapłaci, raczej weźmie normalne korepetycje albo poszuka rozwiązań w google, gdzie serwis zadane posiada ich mnóstwo.
  • Do góry
    • 0

#14 Montex 4 20/10/2012 - 17:00

Montex
  • Gracz

Tylko to wiesz, raczej u nas na forum to kokosów nie zbijesz na tym, bo wątpię w to, żeby ktoś zainteresował się tym tematem. Tutaj po prostu jeden gracz pomaga drugiemu w szkole, a nie wystawia swoje oferty. Ten dział to taka odrębna rzecz od serwera i gry, gdzie pomagamy sobie nawzajem. Biznesu tutaj raczej nie zrobisz. Gdybyś robił to za darmo, to zapewne sporo osób by było chętnych na twoją pomoc. Uwierz mi - pomyliłeś fora, nikt tutaj ci za to nie zapłaci, raczej weźmie normalne korepetycje albo poszuka rozwiązań w google, gdzie serwis zadane posiada ich mnóstwo.

Korepetycje w internecie to na pewno nie jest stałe źródło zarobku. :) W większości pomagam, jeszcze mi nie przyszło pobierać za to wynagrodzenia, tylko przy większych pracach się tak zdarzy.
  • Do góry
    • 0

#15 BlackStars 195 20/10/2012 - 21:44

BlackStars
  • Gracz
No to raczej na tym forum wątpię, aby ktoś skorzystał z usług płatnych na temat pomocy szkolnej - z pomocy darmowej to owszem.
  • Do góry
    • 0

#16 banban3116 25/10/2012 - 20:28

banban
  • Gracz
Przygotuj mnie do matury z Historii, zrób coś by mnie zafacsynować tym przedmiotem ;D
  • Do góry
    • 0

#17 megazzorro 0 29/10/2012 - 06:17

megazzorro
  • Gracz
hello everybody!
Dołączona grafika

hello everybody!
Dołączona grafika

hello everybody!
Dołączona grafika

hello everybody!
Dołączona grafika

hello everybody!
Dołączona grafika

hello everybody!
Dołączona grafika

hello everybody!
Dołączona grafika
  • Do góry
    • 0

#18 makideshi71 30/10/2012 - 13:23

makideshi
  • Gracz
A ja mogę pomóc w angielskim na poziomie Intermediate albo Upper-Intermediate. Dzięki za uwagę.
  • Do góry
    • 0

#19 Streee 42 30/10/2012 - 17:50

Streee
  • Gracz
Fiskus cię dopadnie.
  • Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: pomoc, szkoła, korepetycje

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych