Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Odrzucono][skarga] Deno Cavares

• Zamknięty Temat jest zamknięty
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 Liptonq — 0 26/11/2009 - 15:01

Liptonq
  • Świeżak
Imię i nazwisko oskarżonego: Deno Cavares
Imię i nazwisko oskarżającego: Martin Mangano
Opis sytuacji: Już 2 raz...zajeżdżam na stację aby mi naprawić pojazd...Przyleciało 3 mechaników i się pytaja czy pomóc powiedziałem iż nie bo się pchają to jeden z nich właśnie Deno zniszczył mi drzwi od samochodu po czym zaczął mnie atakować...Zabił mnie......Na zdjęciu jest nick innej osoby lecz był to przypadek gdyż ona mi pomagała złapać Dena.
[Obrazek: http://img8.imagesha...312/kurwamk.jpg
Proponowana kara: Ban
  • Do góry
    • 0

#2 Deno Cavares — 2 26/11/2009 - 15:25

Deno Cavares
  • Świeżak
Dostałeś raz w drzwi, wyszedłeś, z brawurą wyjechałeś mi na klatę, niestety nie powiodło Ci się, więc zawołałeś jakichś pomagierów, którzy zaczęli mnie kopać w trzech. Mechanik czy nie mechanik, znaczenia nie ma. To też byłby człowiek i też by Ci oddał w nos. Zaczęliście sponiewierać "mechazordów", więc mechazord Ci teraz spuścił łomot. Chciałeś przycwaniaczyć rozmową na skype, wziąłeś kumpla na konferencje, powiedziałęś mu, że zjedziesz mechazorda, zadzwoniłeś i nie miałeś nic kurwa do powiedzenia. Kompromituj się dalej ^^

Podpasujcie to pod jakieś złamanie regulaminu to ja się wybronię chętnie. No nie wiem, DM, non rp czy coś tam :P
  • Do góry
    • 0

#3 Liptonq — 0 26/11/2009 - 15:38

Liptonq
  • Świeżak
Dm i non-rp zrobiłeś ty...Kto w rl zniszczy ci drzwi ręką? stalowa pięść?
  • Do góry
    • 0

#4 Deno Cavares — 2 26/11/2009 - 15:41

Deno Cavares
  • Świeżak
Wybacz, że Rockstar stworzył taki skrypt, że po uderzeniu niszczą się całe drzwi.

DM ? ^^
Samoobrona.
  • Do góry
    • 0

#5 Janek. — 29 26/11/2009 - 16:03

Janek.
  • Gracz
Tak to ja na ss..kiedy on podjechal i ty podleciałes on powiedział tobie abys sie odwalił zaczełeś nawalac w auto potem on wyszedl i tam sie waliliscie ..chciałem pomóc dla martina ale miał mało hp i przypadkowo go uderzylem i dostalem aj 20 minut za DM (prawdopodobny DM ;] ) czyli tu jest twoja wina bo wpadles w szał kiedy cię olał..
  • Do góry
    • 0

#6 Deno Cavares — 2 26/11/2009 - 17:13

Deno Cavares
  • Świeżak
Ta, szał, tylko tak.
Nadal nie widze podstawy do ukarania ?
  • Do góry
    • 0

#7 Dawid — 4643 26/11/2009 - 17:19

Dawid
  • Gracz