Imię i nazwisko oskarżonego: Deno Cavares
Imię i nazwisko oskarżającego: Martin Mangano
Opis sytuacji: Już 2 raz...zajeżdżam na stację aby mi naprawić pojazd...Przyleciało 3 mechaników i się pytaja czy pomóc powiedziałem iż nie bo się pchają to jeden z nich właśnie Deno zniszczył mi drzwi od samochodu po czym zaczął mnie atakować...Zabił mnie......Na zdjęciu jest nick innej osoby lecz był to przypadek gdyż ona mi pomagała złapać Dena.
[Obrazek: http://img8.imagesha...312/kurwamk.jpg
Proponowana kara: Ban
[Odrzucono][skarga] Deno Cavares
Rozpoczęty przez Liptonq, 26/11/2009 15:01
6 odpowiedzi w tym temacie
— 0
26/11/2009 - 15:01
— 2
26/11/2009 - 15:25
Dostałeś raz w drzwi, wyszedłeś, z brawurą wyjechałeś mi na klatę, niestety nie powiodło Ci się, więc zawołałeś jakichś pomagierów, którzy zaczęli mnie kopać w trzech. Mechanik czy nie mechanik, znaczenia nie ma. To też byłby człowiek i też by Ci oddał w nos. Zaczęliście sponiewierać "mechazordów", więc mechazord Ci teraz spuścił łomot. Chciałeś przycwaniaczyć rozmową na skype, wziąłeś kumpla na konferencje, powiedziałęś mu, że zjedziesz mechazorda, zadzwoniłeś i nie miałeś nic kurwa do powiedzenia. Kompromituj się dalej ^^
Podpasujcie to pod jakieś złamanie regulaminu to ja się wybronię chętnie. No nie wiem, DM, non rp czy coś tam
Podpasujcie to pod jakieś złamanie regulaminu to ja się wybronię chętnie. No nie wiem, DM, non rp czy coś tam
— 0
26/11/2009 - 15:38
Dm i non-rp zrobiłeś ty...Kto w rl zniszczy ci drzwi ręką? stalowa pięść?
— 2
26/11/2009 - 15:41
Wybacz, że Rockstar stworzył taki skrypt, że po uderzeniu niszczą się całe drzwi.
DM ? ^^
Samoobrona.
DM ? ^^
Samoobrona.
— 29
26/11/2009 - 16:03
Tak to ja na ss..kiedy on podjechal i ty podleciałes on powiedział tobie abys sie odwalił zaczełeś nawalac w auto potem on wyszedl i tam sie waliliscie ..chciałem pomóc dla martina ale miał mało hp i przypadkowo go uderzylem i dostalem aj 20 minut za DM (prawdopodobny DM ;] ) czyli tu jest twoja wina bo wpadles w szał kiedy cię olał..
— 2
26/11/2009 - 17:13
Ta, szał, tylko tak.
Nadal nie widze podstawy do ukarania ?
Nadal nie widze podstawy do ukarania ?
— 4643
26/11/2009 - 17:19
Odrzucam.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Temat jest zamknięty