Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

New York Taxi Rekrutuje!

new york taxi rekrutacja

• Zamknięty Temat jest zamknięty
12 odpowiedzi w tym temacie

#1 Śmiechol — 53 17/10/2012 - 11:22

Śmiechol
  • Zbanowani

New York Taxi Rekrutuje!

Oferujemy:

- Służbowy pojazd

-Elastyczne godziny pracy

-Firmowy Pager

-Wypłaty w wysokości 200-250$.

Poszukujemy kierowców.

Ilość miejsc wolnych: 0

Wzór podania:

Imię:
Nazwisko:
Telefon:
Parę zdań o sobie, co wniesiesz do firmy:
((Zgadzasz się na regulamin?? Tak//Nie)):

((Regulaimin OOC:

#1: Nie jeździmy autem firmowym w celach prywatnych (paczki itd.). Jeśli zobaczę że auto używane jest do celów prywatnych, taka osoba będzie musiała zapłacić karę w wysokości 150$.

#2: Jeśli zniszczymy auto, naprawiamy je (jest w logach kto co zniszczył), jeśli osoba nie naprawi auta, będzie zmuszona do natychmiastowego zwrócenia kosztów naprawy.

#3: Jeśli złapie Cię policja, pracownik musi mandat z własnej kieszenii, w przypadku blokady na koło, pracownik jest zmuszony do zwrócenia kosztów blokady szefowi.))
#4: Po zakończeniu służby pracownik jest zobowiązany do zatankowania pojazdu służbowego. Pilnujemy również, aby auto nie miało mniej niż 10% paliwa.

Użytkownik Śmiechol edytował ten post 17/10/2012 - 20:12

• Do góry
    • 0

#2 Pindol — 0 17/10/2012 - 12:12

Pindol
  • Gracz
Imię:Markus
Nazwisko:Taylor
Telefon:872556
Parę zdań o sobie, co wniesiesz do firmy:Mam na imie Markus mam 22 lata, prawo jazdy posiadam już od 3 lat, na moim koncie niema żadnych mandatów ani punktów karnych, jestem punktualny, łatwo odnajduje się w nowym środowisku, szybko nawiązuje kontakt, jestem pozytywnie nastawioną do życia osobą, w pracy jestem sumienny myślę, że do firmy wniosę trochę miłej atmosfery. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania.
((Zgadzasz się na regulamin?? Tak//Nie)):Tak
  • Do góry
    • 0

#3 gay — 853 17/10/2012 - 12:23

gay
  • Gracz
Imię: Oscar
Nazwisko: Black
Telefon: 2424802
Parę zdań o sobie, co wniesiesz do firmy: Nazywam się Oscar Black, mam 20 lat i mieszkam w Hotel'u Plaza. Jestem pełnoletnim odpowiedzialnym człowiekiem. Do firmy mogę wnieść pełny profesjonalizm prowadzenia pojazd, znam całe miasto Los Santos, umiem dojechać w szybkim tepie do każdego wybranego przez klienta, a również wniose do firmy wiele miłej atmosfery. Jestem punktualny, pomocny i nigdy nie miałem doczynienia z policją, chodzi o zatrzymania.
((Zgadzasz się na regulamin?? Tak//Nie)): Tak przeczytałem regulamin i zgadzam się na jego warunki.

Pozdrawiam Oskar. B)

Użytkownik Barddancer edytował ten post 17/10/2012 - 12:23

• Do góry
    • 0

#4 Śmiechol — 53 17/10/2012 - 13:28

Śmiechol
  • Zbanowani
Markus Taylor - Akceptuję :)
Oscar Black - Również akcept. Jednak chciałbym abyś się wykazał. Trochę zaśmiecone logi.

Zgłoście się na /w po invite.

Użytkownik Śmiechol edytował ten post 17/10/2012 - 13:29

• Do góry
    • 0

#5 gay — 853 17/10/2012 - 13:29

gay
  • Gracz
A online kiedy będziesz?
  • Do góry
    • 0

#6 ADI2012 — 0 17/10/2012 - 13:44

ADI2012
  • Gracz
[Mogę być ochroniarzem taksówki Oscara, lub kogoś innego]
Imię: Eddy
Nazwisko: Zuccolitto
Telefon: 2435880
Parę zdań o sobie, co wniesiesz do firmy: Nazywam się Eddy Zuccolitto, mam 20 lat i jestem miłym i uczynnym graczem. Jeżdze bez wypadkowo więc nadaje się do pracy taksówkarza. Znam całe LS, a również Las Venturas oraz San Fierro, potrafie wszędzie dojechać w tępie szybkim, lub szybszym. Do firmy mogę wnieść pełen profesjonalizm oraz pełno miłej atmosfery.
((Zgadzasz się na regulamin?? Tak//Nie)): Tak przeczytałem regulamin i zgadzam się na jego warunki.
  • Do góry
    • 0

#7 Fhy — 443 17/10/2012 - 13:56

Fhy
  • Gracz
OOC: Z góry przepraszam za logi lecz początki były bardzo trudne lecz było warto teraz radzę sobie bardzo dobrze.
Imię: Brady
Nazwisko: Costa
Telefon: 2440084
Parę zdań o sobie, co wniesiesz do firmy: Nazywam się Brady, mam 24 lata, prawo jazdy posiadam już kilka dobrych lat. Zdarzały mi się drobne wykroczenia jak nie zapięte pasy lecz byłe wtedy jeszcze niedojrzały, rządziły mną emocje teraz tak nie jest. Doskonale znam całe Los Santos co jest niezwykle ważne w pracy taksówkarza. Jestem punktualny, kulturalny oraz odpowiedzialny. Do firmy mogę wnieść na pewno choć trochę dobrej atmosfery, oraz pomóc w jej rozwoju. Dbam o swoje auto, nie wiem skąd ale posiadam taką cechę iż nie potrafię zostawić po sobie "bałaganu" czyli w tym wypadku uszkodzonego czy niezatankowanego auta. Obecnie pracuję w innej firmie taksówkarskiej lecz nie pokoi mnie panująca tam atmosfera i planuję zwolnic się jeszcze dzisiaj. Pozdrawiam cały zarząd oraz pracowników New York Taxi.
((Zgadzasz się na regulamin?? Tak//Nie)): Tak

Użytkownik Fhy edytował ten post 17/10/2012 - 14:08

• Do góry
    • 0

#8 Śmiechol — 53 17/10/2012 - 14:00

Śmiechol
  • Zbanowani
Brady Costa - Akceptuję po poprawie.

Użytkownik Śmiechol edytował ten post 17/10/2012 - 21:56

• Do góry
    • 0

#9 Dr Shadow ZDR — 7 17/10/2012 - 14:12

Dr Shadow ZDR
  • Gracz
Oryginalna nazwa... Z FILMU :lol: xdddddddddddddddddddddddd
  • Do góry
    • 0

#10 Mati192 — -38 17/10/2012 - 14:55

Mati192
  • Gracz
Imię: Johnny
Nazwisko: Perez
Telefon: 244-287-6
Parę zdań o sobie, co wniesiesz do firmy: Nazywam się Johnny, Mam 20 lat, na moim koncie nie ma żadnych mandatów ani punktów karnych. Jestem punktualny nigdy nie będę się spóźniał do pracy zawsze po pracy zawsze zostawię czysty i zatankowany samochód. Szybko nawiązuje kontakt z nowymi ludźmi. Myślę że do firmy wniosę trochę miłej atmosfery. Bardzo proszę o pozytywne rozpatrzenie podania.
((Zgadzasz się na regulamin?? Tak//Nie)): Oczywiście że tak.

Użytkownik Mati192 edytował ten post 17/10/2012 - 14:55

• Do góry
    • 0

#11 Deeway — 204 17/10/2012 - 16:46

Deeway
  • Gracz
Imię: Maggie
Nazwisko: Hunt
Telefon: 2386112
Parę zdań o sobie, co wniesiesz do firmy: Jestem 26 letnią kobietą, pracuje w szpitalu jako Lekarz. Pracowałam już w firmie TAXI. Umiem jeździć pojazdami samochodowymi, których nie psuję. Do firmy mogę wnieść miłą atmosferę. Dodam iż jestem miła, odpowiedzialna i ułożona, mam dobry kontakt z ludźmi.
((Zgadzasz się na regulamin?? Tak//Nie)): tak
  • Do góry
    • 0

#12 Śmiechol — 53 17/10/2012 - 20:12

Śmiechol
  • Zbanowani
Johny Perez - Odrzucam. Logi oraz mały staż na serwerze.
Maggie Hunt - Akceptuję.

Zapraszam na /w po invite.

REKRUTACJA ZAMKNIĘTA!

Użytkownik Śmiechol edytował ten post 17/10/2012 - 21:05

• Do góry
    • 0

#13 Aenwst — 3 17/10/2012 - 20:14

Aenwst
  • Gracz
Imię: Nico
Nazwisko: Russo
Telefon: 2440011
Parę zdań o sobie, co wniesiesz do firmy: Jestem 20 letnim Amerykaninem, autem jeżdżę doskonale, mam szacunek dla wszystkich, jestem kreatywny i pomysłowy!
((Zgadzasz się na regulamin?? Tak//Nie)): TAK

• Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: new york, taxi, rekrutacja

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych