Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Qsavito Service! Pracownicy dnia 300$! Pracownik tygodnia premia + klucze do pojazdu!

warsztat qsavito service mechanicy

• Zamknięty Temat jest zamknięty
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 ganja lover — 993 04/10/2012 - 17:46

ganja lover
  • Gracz

Dołączona grafika

Nowopowstały warsztat zapewniający fachową obsługę aut. Specjalnością naszego serwisu jest mechanika pojazdowa, naprawa, wymiana, montaż części - oraz szereg innych usług. Naszym najwyższym priorytetem jest zadowolenie klienta, na które z pewnością wpływają dwa czynniki: profesjonalna naprawa pojazdów oraz niezwykle atrakcyjne ceny - to właśnie w ten sposób nasz warsztat zdobywa uznanie użytkowników czterech kół! Oferowana przez Qsavito Service mechanika pojazdowa obejmuje wszelkiego rodzaju pojazdy, od jednośladów przez osobowe na dostawczych kończąc. Warsztat jest wyposażony w nowoczesne urządzenia naprawcze oraz wykwalifikowanych mechaników - specjalistów, dla których nie istnieją rzeczy nie możliwe do wykonania, naprawa przebiega szybko i sprawnie, to dzięki nim mechanika samochodowa oferowana przez Qsavito Service osiąga najwyższą jakość w całym Los Santos! Dodatkowe udogodnienia oraz szybkość realizacji zamówień z pewnością będą dla Ciebie rzeczą, która pozwoli Ci zostawić twój pojazd w dobrych rękach.

Dołączona grafika

Co oferujemy? Przede wszystkim wspaniałą atmosferę oraz pełen profesjonalizm, niezwłoczność przelewania wypłat na Wasze konta bankowe - pracownicy dnia mogą spodziewać się wypłaty w wysokości 300$ natomiast pracownikowi tygodnia zostaje wręczony kluczyk do firmowego pojazdu, którym na obecną chwilę jest kultowy skuter Faggio oraz 300$ premii do ręki! Dodajmy, że każdy pracownik może starać się o objęcie stanowiska kierowniczego - wystarczy uzupełnić odpowiedni wzrów na naszej stronie interenetowej, jedyny wymog to posiadanie stanowiska w Naszym serwisie samochodowym - zapraszamy!

Dołączona grafika
Chcesz zostać pracownikiem profesjonalnego serwisu samochodowego? Przyjdź już dziś do naszego budynku i zgłoś chęć pracy kierownictwu Qsavito Service, lub wypełnij formularz na naszej stronie internetowej! (Patrz dół)

Imię i nazwisko:

Numer telefonu:

((Akceptacja twojego podania jest równoznaczne z zaakceptowaniem wewnętrzenego regulaminu warsztatu, przyswojeniem cennika oraz komend przysługujących pod ten rodzaj biznesu, wszelkie inne informacje będą udzielane w panelu warsztatu w dziale "dyskusje"))

Wypełniony formularz wyślij drogą elektroniczną na adres firmy: [email protected] ((Ten temat)) I w ciągu kilku godzin od nadesłania dostaniesz od Nas odpowiedź z prośbą o ewentualnym przybyciu do warsztatu w celu podpisania umowy o pracę! ((Ta informacja również w tym temacie))

Dołączona grafika

Dołączona grafika

STACJA METRO

STARA STACJA CENTRUM

NOWA STACJA CENTRUM

SZPITAL WSZYSTKICH ŚWIĘTYCH

Dołączona grafika

Osoby odpowiedzialne za weryfikację nadanych zgłoszeń:

Użytkownik BartekF39 edytował ten post 22/10/2012 - 15:45

• Do góry
    • 2

#2 Barton — 304 04/10/2012 - 18:13

Barton
  • Gracz

Imię i nazwisko: Chico Santoro.

Numer telefonu: 798-125

Doświadczenie w wykonywanym zawodzie, poziom znajomości mechaniki samochodowej: Myślę, że dosyć wysoki, pracowałem niegdyś w różnych warsztatach - własnych, to znaczy - naprawić sobie wóz, albo znajomemu. Szybko się uczę.

• Do góry
    • 0

#3 ganja lover — 993 04/10/2012 - 20:14

ganja lover
  • Gracz

Imię i nazwisko: Chico Santoro.

Numer telefonu: 798-125

Doświadczenie w wykonywanym zawodzie, poziom znajomości mechaniki samochodowej: Myślę, że dosyć wysoki, pracowałem niegdyś w różnych warsztatach - własnych, to znaczy - naprawić sobie wóz, albo znajomemu. Szybko się uczę.

Naturalnie akceptacja. Widzę ze zgłosiłeś się już, więc wszelkie sprawy rekrutacyjne zakończone.
  • Do góry
    • 0

#4 Kaisuis — 3 13/10/2012 - 14:35

Kaisuis
  • Gracz
Imię i nazwisko: NIck Dina
Numer telefonu: 24-41-77-4
Doświadczenie w wykonywanym zawodzie, poziom znajomości mechaniki samochodowej: Doścwiadczenie w wykonywanym zawdzodznie mam bardzo duże. Jednak pracowałem niegdyś w przeróżnych warsztatach. Bardzo lubię ten zawód. Umię bardzo dobrze naprawiać. Jednym słowem, będę dobrym kandydatem na to stanowisko.
  • Do góry
    • 0

#5 ganja lover — 993 13/10/2012 - 16:53

ganja lover
  • Gracz

Imię i nazwisko: NIck Dina
Numer telefonu: 24-41-77-4
Doświadczenie w wykonywanym zawodzie, poziom znajomości mechaniki samochodowej: Doścwiadczenie w wykonywanym zawdzodznie mam bardzo duże. Jednak pracowałem niegdyś w przeróżnych warsztatach. Bardzo lubię ten zawód. Umię bardzo dobrze naprawiać. Jednym słowem, będę dobrym kandydatem na to stanowisko.

Akceptacja, zgłoś się po invite IG.
  • Do góry
    • 0

#6 ganja lover — 993 22/10/2012 - 15:47

ganja lover
  • Gracz
Odświeżam - dodana nowa notka która pozwala na docenienie wydajnych, pracowitych i godnie reprezentujących nasz warsztat mechaników - pisz podanie już dziś lub niezwłocznie pyjdź do warsztatu po invite.

Użytkownik BartekF39 edytował ten post 22/10/2012 - 15:47

• Do góry
    • 0

#7 Sakynfor99 — 0 22/10/2012 - 19:47

Sakynfor99
  • Gracz

Imię i nazwisko:Barrett DeLuca

Numer telefonu: Brak telefonu,to moja pierwsza praca w tym mieście.

Doświadczenie w wykonywanym zawodzie, poziom znajomości mechaniki samochodowej:W Liberty City pracowałem w wielu biznesach, w tym w warsztacie, byłem dosyć dobrym pracownikiem,ani jedna skarga nie padła w moją strone,myśle że znam się na mechanice bardzo dobrze i będzie mi się miło tutaj pracowało

• Do góry
    • 0

#8 ganja lover — 993 22/10/2012 - 20:11

ganja lover
  • Gracz

Imię i nazwisko:Barrett DeLuca

Numer telefonu: Brak telefonu,to moja pierwsza praca w tym mieście.

Doświadczenie w wykonywanym zawodzie, poziom znajomości mechaniki samochodowej:W Liberty City pracowałem w wielu biznesach, w tym w warsztacie, byłem dosyć dobrym pracownikiem,ani jedna skarga nie padła w moją strone,myśle że znam się na mechanice bardzo dobrze i będzie mi się miło tutaj pracowało

Złap w grze Winnie Freund, Paulina Gallardo albo Emely Lopez i zgłoś się po invite do grupy.
  • Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych