nie dziwie sie

And
nie dziwie sie

Hahahah, co ot się porobiło na tym n4g
Gang X4 tępi jak chce w 30 Mafię meksykańską !
Jakby to określić. Może dlatego, że przeważnie członków gangu jest więcej niż mafii?Hahahah, co ot się porobiło na tym n4g
Gang X4 tępi jak chce w 30 Mafię meksykańską !
I tak jestem za NorteJakby to określić. Może dlatego, że przeważnie członków gangu jest więcej niż mafii?
I tak jestem za Norte
Nie znasz zaistniałem sytuacji, więc nie hejćA nie za włochami (spod pachy) ?
A kto hejci?Nie znasz zaistniałem sytuacji, więc nie hejć
Napisz na skype, albo PW jak chcesz się dowiedzieć czegoś więcej
No ładnie, po strzelaninie z mafią chodzicie sobie, biegacie i śmiejecie się, krzycząc kto tu (cenzura)a nie jest lepszy, zamiast s(cenzura)ać z miejsca wydarzenia z prędkością światła. Gang maciusia od tak by was nie ostrzelał, musieliscie się tam sporo kręcić prowokując ich, a udajecie niewinnych...
Na chwilę zminimalizowałem se grę, żeby wyłączyć GG, bo mi zamulało i zaparkowałem sobie tam, coś tam kazali wy(cenzura)ać to sobie odjechaliśmy, widać jeszcze jak pisałem easy i tak dalej. Żeby nie było - ja nie mam o to żadnych pretensji. Gra IC to gra IC, pech chciał, że akurat się na nich natknęliśmy.Gang maciusia od tak by was nie ostrzelał, musieliscie się tam sporo kręcić prowokując ich, a udajecie niewinnych...
Nie trwało to długo, ale przyznam Ci rację, że mogłoby się obyć bez tego. Bieganie, jak bieganie, chodziło o to, że z dwie osoby z eMe uciekły podczas tej strzelaniny.No ładnie, po strzelaninie z mafią chodzicie sobie, biegacie i śmiejecie się, krzycząc kto tu (cenzura)a nie jest lepszy
To mogliście zapakować się w auta i ich szukać, a nie biegając na miejscu strzelaniny. ;/Nie trwało to długo, ale przyznam Ci rację, że mogłoby się obyć bez tego. Bieganie, jak bieganie, chodziło o to, że z dwie osoby z eMe uciekły podczas tej strzelaniny.
Gracze, rozrywka i inne →
Wydarzenia (eventy) i zrzuty ekranów →
net4game || Little fun with LSPD.Napisany przez Nakiiama, 13/04/2018 |
|
|
||
Hyde Park →
Muzyka →
Eripe - Witam moi mili (prod. Mario Kontrargument)Napisany przez Eclips, 07/02/2017 |
|
|
||
Hyde Park →
Humor, dowcipy i znaleziska z Sieci →
Synteza twardzielaNapisany przez Stary_Anona , 19/06/2016 |
|
|
||
Hyde Park →
Muzyka →
Pakito - Living On VideoNapisany przez Stary_Anona , 28/05/2016 |