Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

eMe crushin north-putoz

eme eagle

• Please log in to reply
40 odpowiedzi w tym temacie

#1 Rukol — 14555 07/09/2012 - 22:28

Rukol
  • Gracz

*
Popularny

http://www.youtube.com/watch?v=PYIj8Ub6QyE&feature=plcp

Witam, film aby nie wyjść z wprawy, niedługo zarzucam kolejny "rap".

Taka akcja z dziś w sumie na spontanie.

Użytkownik Rukol edytował ten post 07/09/2012 - 22:28

• Do góry
    • 8

#2 Shelby — 1516 07/09/2012 - 22:28

Shelby
  • Gracz
Nie ładnie xD
  • Do góry
    • 0

#3 Lilu — 2046 07/09/2012 - 22:30

Lilu
  • Gracz
props dobrze ze my pojechali sobie bo byla by sieka ;d
  • Do góry
    • 1

#4 Musztarda — 451 07/09/2012 - 22:31

Musztarda
  • Gracz
nie rozumie, ale okej
  • Do góry
    • 0

#5 Dzikuu — 844 07/09/2012 - 22:38

Dzikuu
  • Gracz
Może być, przeczuwałem że będzie roz(cenzura) - był.
  • Do góry
    • 0

#6 Unit — 57 07/09/2012 - 22:38

Unit
  • Gracz

*
Popularny

Chyba was gnie, że lider eMe miesza się w taki syf, nie wiem czy tu ktoś ma chociaż podstawowe pojęcie o tym co robi. Chyba ze odgrywacie jakiś pjonków w tej organizacji, bo szefostwko Mexican Mafii siedzi zazwyczaj w pierdlu i to z tamtąd wydaje polecenia nawet byle gówna nie zbliżają się do niego tylko osoby zasłużone, jednakże widzę że tutaj na propsie syf robicie. Moim zdaniem ta organizacja to największy dotychczasowy błąd calmana, pozdrawiam.

Użytkownik Unit edytował ten post 07/09/2012 - 22:39

• Do góry
    • 5

#7 Pan Junioru — 189 07/09/2012 - 22:41

Pan Junioru
  • Gracz
Dobrze jest.
  • Do góry
    • 0

#8 Rukol — 14555 07/09/2012 - 22:41

Rukol
  • Gracz
Dementuję plotkę, pojechałem nagrać akcję, bo żaden member z aktualnej ekipy nie był na siłach wykonać tej czynności, po za tym film to tylko skrawek naszej gry, i gram swoje.

Ps, czuję hejt maciuśia, oj czuję :*
  • Do góry
    • 0

#9 Mc Maciek — 411 07/09/2012 - 22:41

Mc Maciek
  • Gracz
iks de, beczka śmieszku.
  • Do góry
    • 0

#10 iNeeR — 922 07/09/2012 - 22:42

iNeeR
  • Gracz
Norte przypadkiem nie ma jakiejś protekcji jako nieof.?
  • Do góry
    • 0

#11 Rukol — 14555 07/09/2012 - 22:42

Rukol
  • Gracz

iks de, beczka śmieszku.

No o wilku mowa normalnie.
  • Do góry
    • 0

#12 Mc Maciek — 411 07/09/2012 - 22:43

Mc Maciek
  • Gracz

Dementuję plotkę, pojechałem nagrać akcję, bo żaden member z aktualnej ekipy nie był na siłach wykonać tej czynności, po za tym film to tylko skrawek naszej gry, i gram swoje.

dopiero wbiłem do tematu. Skoro uważasz, że ocenianie tego "gówna", bo to nie jest org. La eme, to zwykła mafia, równie dobrze moglibyście być Latio Amerykańcami, za hejt to trochę mi szkoda. Zresztą waszą nieudolność pokazuje zdanie niejednego członka waszej grupy i wasze śmieszne akcje ;d.
  • Do góry
    • 0

#13 DlaCieBiePan — 188 07/09/2012 - 22:43

DlaCieBiePan
  • Zbanowani

Chyba was gnie, że lider eMe miesza się w taki syf, nie wiem czy tu ktoś ma chociaż podstawowe pojęcie o tym co robi. Chyba ze odgrywacie jakiś pjonków w tej organizacji, bo szefostwko Mexican Mafii siedzi zazwyczaj w pierdlu i to z tamtąd wydaje polecenia nawet byle gówna nie zbliżają się do niego tylko osoby zasłużone, jednakże widzę że tutaj na propsie syf robicie. Moim zdaniem ta organizacja to największy dotychczasowy błąd calmana, pozdrawiam.

Popieram, zjechali konkretnie ową kulturę. W rzeczywistości to owa ' grupa ' nie ukazywała na ulicy, lecz chowała po zakamarkach i kręciła cicho interesy, a taką robotę by dawała pionkom - czyt. najniżej postawionych ranga lub kogoś by sobie załatwiła, bez kitu. Rukol - popraw to.
  • Do góry
    • 0

#14 Mc Maciek — 411 07/09/2012 - 22:44

Mc Maciek
  • Gracz
W sumie, nie ma co - zarząd La eMe z wolności na pewno w(cenzura)ał by się w jakąś małą klike, gdzie pewnie nie jest jeszcze podpięta pod Nusetre xd. UPS, SORRY ŻE PISZE W TAK NIEWYRAŹNYM JĘZYKU! WIEM, ŻE NIE MACIE POJĘCIA CO TO NUESTRA.

Gracie swoje? To dlaczego musicie spieprzyć zdanie o czymś, co na prawdę ciężko się gra swoją GÓWNIANĄ, bo tego inaczej nie da się nazwać grą? Veltrez potrafił przepieprzyć stereotyp gÓwnianych mafii typu takiego BUC, a wy utrzymujecie tylko to, że nikt nigdy nie podoła na tym serwerze z La eMe. Do tego te śmieszne akcje dm'u.. ; D. Kiedy włączycie mÓzg i zrobicie coś w stylu szajki, albo jakieś kliki X3? :D Nigdy, bo przecież dm musi się zgadzać ;d.

Użytkownik PanZNorte edytował ten post 07/09/2012 - 22:47

• Do góry
    • 0

#15 na pewno nie Rudy — 261 07/09/2012 - 22:45

na pewno nie Rudy
  • Gracz
bez komentarza - jak obiecałem. -.-
  • Do góry
    • 0

#16 DlaCieBiePan — 188 07/09/2012 - 22:47

DlaCieBiePan
  • Zbanowani

W sumie, nie ma co - zarząd La eMe z wolności na pewno w(cenzura)ał by się w jakąś małą klike, gdzie pewnie nie jest jeszcze podpięta pod Nusetre xd. UPS, SORRY ŻE PISZE W TAK NIEWYRAŹNYM JĘZYKU! WIEM, ŻE NIE MACIE POJĘCIA CO TO NUESTRA.

Gracie swoje? To dlaczego musicie spieprzyć zdanie o czymś, co na prawdę ciężko się gra swoją GÓWNIANĄ, bo tego inaczej nie da się nazwać grą? Veltrez potrafił przepieprzyć stereotyp gÓwnianych mafii typu takiego BUC, a wy utrzymujecie tylko to, że nikt nigdy nie podoła na tym serwerze z La eMe;

Po co im widzieć co to Nuestra. xd Ale pewnie tak, za kilka dni pewnie będzie sojusz z norte.
  • Do góry
    • 0

#17 Keszmejker Mxsi — 1903 07/09/2012 - 22:50

Keszmejker Mxsi
  • Gracz

Nie ładnie bić Norte Reprezentant, zrobi ci z buta wjeżdżam i będzie buba. B)

Rukol - Jako lider nie powinieneś zabawiać się w GB na gang n/o, kiedy był Lowrit całkiem inaczej to działało, chyba nadal czujesz się jak koleś z gangu, bo właśnie tak się zachowujesz z tego co widzę.

Widzę ze komuś nie podoba się styl naszej gry, czy każda organizacja musi grac tak jak w RL? Każdy gra jak chce, rozgrywka IC to rozgrywka IC. Jedyna taka akcja od 3-4 tygodni. A wy narzekacie ze Rukol bawi się w gangstera, nie wiecie jaka postać odgrywa to po co go oceniacie.

Mówiąc ze szefostwo siedzi, owszem. Odgrywamy to ze nasi szefowie siedzą w pierdlu. Wykonujemy ich rozkazy. Lecz rozgrywka IC, to rozgrywka IC. Nie wiadomo nigdy jak to sie potoczy. A wyszło jak wyszło. A to ze ty sobie myślisz ze to największy błąd Calaman, to już wyłącznie twoja osobista sprawa.

Co do Tematu.

Akcja mi się podobała, jedyna taka od dłuuugiego czasu, potem mieliśmy styczność z odziałem porządkowym HRT, mieliśmy tez szanse pograć z Jamajka, po czym sobie graliśmy na spontanie, ta.
I ten. Obróbka dobra, jak zawsze.
  • Do góry
    • 2

#18 Rukol — 14555 07/09/2012 - 22:51

Rukol
  • Gracz
Maciuś, zdejm bandanę z twarzy bo się spocisz. :wub:

A na poważnie, wylewajcie żale, chętnie poczytam o niedopaczeniach względem owej akcji czy też innych żalach.
  • Do góry
    • 0

#19 Shelby — 1516 07/09/2012 - 22:51

Shelby
  • Gracz

Po co im widzieć co to Nuestra. xd Ale pewnie tak, za kilka dni pewnie będzie sojusz z norte.

Sojusz z norte? :lol: Jak to sobie wyobrażasz?
  • Do góry
    • 0

#20 Wujek Benny — 3134 07/09/2012 - 22:53

Wujek Benny
  • Gracz

mieliśmy styczność z odziałem porządkowym HRT

A raczej grupą realizacyjną. :D
  • Do góry
    • 2

#21 DlaCieBiePan — 188 07/09/2012 - 22:54

DlaCieBiePan
  • Zbanowani

To był tylko sarkazm.
  • Do góry
    • 0

#22 Unit — 57 07/09/2012 - 22:55

Unit
  • Gracz

Widzę ze komuś nie podoba się styl naszej gry, czy każda organizacja musi grac tak jak w RL? Każdy gra jak chce, rozgrywka IC to rozgrywka IC. Jedyna taka akcja od 3-4 tygodni. A wy narzekacie ze Rukol bawi się w gangstera, nie wiecie jaka postać odgrywa to po co go oceniacie.

Robiąc la eme wypadałoby ją odzwierciedlać, jeśli nie planowaliście tego od początku to trzeba było pomyśleć nad inną kulturą wymyśloną przez siebie używając trochę kreatywności. W ostatnim zdaniu też się mylisz xD
  • Do góry
    • 1

#23 Mc Maciek — 411 07/09/2012 - 22:56

Mc Maciek
  • Gracz

*
Popularny

Bo to nie jest La eMe, ma tylko taką nazwę.

Mam w dupie czy to czytasz czy nie, ja próbuje pokazać ludziom którzy (broń Bożę) będą chcieli u was zagrać :D. Mxsi, TO PO CO NAZYWACIE SIĘ LA EME, SKORO NIE CHCECIE ODGRYWAĆ ICH KLIMATóW?! ;D Gubicie się w swoich słowach, gubicie się w tej org. od samego początku. Nawet ludzie, którzy teraz z wami grają potwierdzili, że gówno wiecie o La eMe i wasza gra jest taka sama, jak innych marnych mafii - czyli nic nadzwyczajnego. W takim razie, po co braliście się za tak trudny klimat?

Maciuś, zdejm bandanę z twarzy bo się spocisz. :wub:

A na poważnie, wylewajcie żale, chętnie poczytam o niedopaczeniach względem owej akcji czy też innych żalach.

Marny z ciebie lider, hejter jeszcze gorszy.

Odpowiedz maciuś masz w aplikacji, jeśli ja czytałeś. Jeśli chodzi czemu braliśmy się za ten klimat. :thumbsup:

Czegoś tu nie zrozumiałeś. Wy gówno wiecie w tym temacie i nawet nie próbujecie wbić się na dobrą drogę. Uważacie to wszystko za normalną mafie, nie pokazujecie NIC z tylu specyficznych dla eMe rzeczy..

Więc więcej interesów z czarnymi klikami, a niedługo tak jak pisaliśmy - zawrzecie sojusz z Norte.. ;D

Użytkownik PanZNorte edytował ten post 07/09/2012 - 23:00

• Do góry
    • 3

#24 Keszmejker Mxsi — 1903 07/09/2012 - 22:59

Keszmejker Mxsi
  • Gracz
Odpowiedz maciuś masz w aplikacji, jeśli ja czytałeś. Jeśli chodzi czemu braliśmy się za ten klimat. :thumbsup:
  • Do góry
    • 0

#25 Shelby — 1516 07/09/2012 - 22:59

Shelby
  • Gracz

To był tylko sarkazm.

A dobra, rozumiem :P

Co do całej akcji, my sobie spokojnie klimacimy a Wy wbijacie podmić. Nie płaczę tu o BW czy jakieś tam ewentualne skutki tej akcji odbite na mojej postaci. Po prostu tak to widzę. Ostatnio mało czasu spędzam na n4g i nie wiem jak gracie, ale komentarze wyżej dają mi duży obraz na waszą organizację.
  • Do góry
    • 0

#26 Rukol — 14555 07/09/2012 - 23:00

Rukol
  • Gracz

A dobra, rozumiem :P

Co do całej akcji, my sobie spokojnie klimacimy a Wy wbijacie podmić. Nie płaczę tu o BW czy jakieś tam ewentualne skutki tej akcji odbite na mojej postaci. Po prostu tak to widzę. Ostatnio mało czasu spędzam na n4g i nie wiem jak gracie, ale komentarze wyżej dają mi duży obraz na waszą organizację.

Tez lubię czytać takie wypociny, od razu mi się humor poprawia.
  • Do góry
    • 0

#27 Shelby — 1516 07/09/2012 - 23:02

Shelby
  • Gracz

Tez lubię czytać takie wypociny, od razu mi się humor poprawia.

Stary, to nie jest tak że ja sobie coś wymyślam tylko mówię jak jest. Ty to traktujesz jako wypociny, okej twoja sprawa.
  • Do góry
    • 0

#28 Mc Maciek — 411 07/09/2012 - 23:05

Mc Maciek
  • Gracz
W dupie mamy to jak ty to traktujesz, ale praktycznie wszyscy, którzy wiedzą coś o la eme i z wami grali srają na taką org. Kończę, bo potem znowu stwierdzisz, że to hejt nie potrafiąc przyjąć krytyki, to takie słodkie :<.
  • Do góry
    • 0

#29 Jonhson_Latynos — 46 07/09/2012 - 23:22

Jonhson_Latynos
  • Gracz

No o wilku mowa normalnie.

Witam, mam Frapsa. Mam FPSIncreaser. Mam 90 fpsów. Mam Vegasa. Nie mam czasu, beka.
  • Do góry
    • 0

#30 Keszmejker Chmielu — 409 08/09/2012 - 08:12

Keszmejker Chmielu
  • Gracz

W dupie mamy to jak ty to traktujesz, ale praktycznie wszyscy, którzy wiedzą coś o la eme i z wami grali srają na taką org. Kończę, bo potem znowu stwierdzisz, że to hejt nie potrafiąc przyjąć krytyki, to takie słodkie :<.

Ojj, marny hejterek. Może ja dam swoje kilka groszy do tego tematu. Maciusiu, mówisz na wszystkich źle, co w twoim przypadki jest normą. Dla mnie jesteś osobą prymitywną i pokrzywdzoną przez los, i musisz wyżywać się na forach. Eh, są i takie osoby, które oczywiście SZANUJĘ.
Powracając do akcji na boisku grape - Pamiętasz, prawda? Dostaliśmy BW. Przyszło chyba 4 GM'ów by wszystko wyjaśnić. Poprosiłem kolegę by przyjechał i przekazał ode mnie wiadomość. A ty podbijasz do niego i wbijasz BW. Kultura twojej wypowiedzi też nie jest na poziomie... Używasz wielu bluźnierstw, hejcisz, płaczesz. To tyle ode mnie. Dorzucam jeszcze SS'ki. :)
**
*
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

Niemal się nie zesraliście o te bronie. :yaoming:
  • Do góry
    • 1

#31 Cy7u — 332 08/09/2012 - 08:18

Cy7u
  • Gracz
ja powiem wprost - Rukol, myślałem, że jesteś mądrzejszy, ale Ta trzynastka to gówno - po prostu ; d. jako la eMe ostrzelaliście i też PŁAKALIŚCIE O BRONIE, gdy tylko podszedłem do tego Hortensio czy jakoś tak, zaczął mi spamować na /w jakby miał adhd... poważnie, też mogę zacząć wstawiać screeny, ale wtedy zniżyłbym się do Waszego poziomu ziomki.. wracając do ostrzału - la eMe strzela do swoich? XD wpadliście w nas na boisku, to aż zachciało mi się śmiać. beka, brak pojęcia o kulturze, działaniu i sposobie myślenia tej mafii.

Użytkownik Cy7u edytował ten post 08/09/2012 - 08:20

• Do góry
    • 0

#32 Mc Maciek — 411 08/09/2012 - 09:25

Mc Maciek
  • Gracz

Ojj, marny hejterek. Może ja dam swoje kilka groszy do tego tematu. Maciusiu, mówisz na wszystkich źle, co w twoim przypadki jest normą. Dla mnie jesteś osobą prymitywną i pokrzywdzoną przez los, i musisz wyżywać się na forach. Eh, są i takie osoby, które oczywiście SZANUJĘ.
Powracając do akcji na boisku grape - Pamiętasz, prawda? Dostaliśmy BW. Przyszło chyba 4 GM'ów by wszystko wyjaśnić. Poprosiłem kolegę by przyjechał i przekazał ode mnie wiadomość. A ty podbijasz do niego i wbijasz BW. Kultura twojej wypowiedzi też nie jest na poziomie... Używasz wielu bluźnierstw, hejcisz, płaczesz. To tyle ode mnie. Dorzucam jeszcze SS'ki. :)
**
*
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

Niemal się nie zesraliście o te bronie. :yaoming:

Hejterem możesz nazywać w domu u siebie, jak Ci na to pozwalają - a tutaj za ocenianie wara Ci od tego leszczu bity. Będę pisał jak mi się podoba, a tobie gówno do tego. GóWNO obchodzi mnie co twój kolega miał zrobić jak tam przyjechał. GRACZE NIE GRAJĄ OOC, CHYBA, ŻE ICH POZIOM JEST RODEM Z MRUKA, czyli taki jak wasz. Był tam IC, to IC dostał w(cenzura) - proste jak ruchanie. Twoje marne ss'y pokazują tylko, jak cisnę was za te gówniane akcje, w sumie pokazałeś tylko gównianą gre OOC swojej grupy ; D. "POWINNIŚCIE WIEDZIEĆ JAKIE WPŁYWY MA LA EME". Ty śmiesz to pisać parobku, skoro gówno o tym wiesz, sądząc, że każda klika Sureno pod nich podlega? Włącz mózg i zastanów się co ty wypisujesz, bo z każdym kolejnym postem wasza org. topi się we własnym gównie, a ja tylko sobie na to patrze i cisnę równą bekę. Wpadnijcie jeszcze na parę GB, chętnie popatrzę na wasze szlochy. No i wstawiajcie więcej ss'ów, które was dobijają ; d.

Dla mnie marniaku możesz nazwać to hejtem, albo nawet wypracowaniem szkolnym - jednak wszyscy widzą, kto nie ma tu po prostu pieprzonej odwagi przyznać się do błędów i marnie próbuje wytykać je innym, samemu się jeszcze upieprzając ;d.

Sam sobie pocisnąłeś.

Może jednak wam, bo ja niestety tylko wam odpowiadałem, oraz Dżi-emów pośpieszałem, żeby nie słuchali waszego płaczu i dali grać IC. a twoja krótka riposta pokazuje jakie jedno wielkie gówno możecie odpowiedzieć na całą krytykę. To WY zaczeliście płacz na /w i ooc po nieudanym GB, to WY jeździliście potem i płakaliście na kropkach i to wasi ludzie dawali marne timeouty i /q. Jak mi przykro, że jesteś na tyle nieudolny, że nie potrafisz tego zauważyć :<. Kończę, dość się naśmiałem z was wieczorem. Tak jak mówiłem - lećcie do czarnuchów i norte, bo z nimi interesy to typowy klimat la eme (waszego la eme ;d).

Użytkownik PanZNorte edytował ten post 08/09/2012 - 09:33

• Do góry
    • 1

#33 Keszmejker Chmielu — 409 08/09/2012 - 09:29

Keszmejker Chmielu
  • Gracz

GRACZE NIE GRAJĄ OOC, CHYBA, ŻE ICH POZIOM JEST RODEM Z MRUKA,

Sam sobie pocisnąłeś.
  • Do góry
    • 0

#34 Rukol — 14555 08/09/2012 - 09:40

Rukol
  • Gracz
idźcie z tymi "przemyśleniami" na skejpa, co? Nie wiem czy to Was tak podnieca obrzucanie się błotem i tak dalej, mnie to nie rajcuje. Trzeba umieć odróżnić krytykę od "bluzgu,bluzgu - nie ma mózgu", i tak, krytykę przedstawił CYcu, a to drugie, nasz ulubieniec forumowy - maciuś.
  • Do góry
    • 0

#35 Kocur225 — 277 08/09/2012 - 10:35

Kocur225
  • Gracz
Dobrze :D
  • Do góry
    • 0

#36 Ernest123 — 506 08/09/2012 - 10:49

Ernest123
  • Gracz
Moim zdaniem lider nie powinien angażować się w takie akcje IC, no ale to już jest problem Rukola, bo jego mogli złapać, On mógł dostać BW... Jego jest organizacja, więc może robić z nią co chce, może iść do FBI i powiedzieć, że ma mafie, a Was to nie powinno obchodzić. To, że był na akcji to tylko jego sprawa - tyle...

Co do filmiku to może być :)
  • Do góry
    • 2

#37 Mafijczyk — 57 08/09/2012 - 12:01

Mafijczyk
  • Gracz
no-o! A ja w roli głównej Z EMPE PIĘĆ.
  • Do góry
    • 0

#38 Pound — 2428 08/09/2012 - 12:22

Pound
  • Gracz
wyszedłeś z wprawy albo wcale jej nie posiadałeś
  • Do góry
    • 0

#39 NaPewnoNieDRYWA — 1054 08/09/2012 - 19:40

NaPewnoNieDRYWA
  • Gracz
syf, kiła i mogiła.
  • Do góry
    • 0

#40 TheAnthem — 164 08/09/2012 - 20:16

TheAnthem
  • Gracz
Mxsi, stycznośc z HRT to pewnie po naszej akcji w PigPen'ie. Jeśli chodzi o całą akcje to wydaje się ok. Grałem z wami na początku, nie widziałem siebie w zespole i chyba dobrze zrobiłem, że odszedłem.
  • Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych