Witam.
Mam taki problem, że nie mogę dołączyć do żadnego serwera. Wczoraj nie mogłem dołączyć tylko do xMovie, a dzisiaj nigdzie. Mam aktualną wersję SAMP'a, gdyż przed chwilą aktualizowałem z Głównej.
Witam.
Mam taki problem, że nie mogę dołączyć do żadnego serwera. Wczoraj nie mogłem dołączyć tylko do xMovie, a dzisiaj nigdzie. Mam aktualną wersję SAMP'a, gdyż przed chwilą aktualizowałem z Głównej.
Hmmmm, co się pojawia podczas dołączenia? Crash czy zacina się GTA?
A może wina po stronie dostawcy?
Najprawdopodobniej to wina internetu lub też zapór systemu windows.
Wejdź w moje dokumenty/GTA San Andreas User Files/ i usuń gta_sa.set, następnie kliknij prawym przyciskiem myszy na sampa wybierając opcje: "Uruchom jako administrator", sprawdź jaką masz wersje sampa, jeśli dobrą odpal serwer
Pozostaje Ci usunięcie całego GTA i SAMP, następnie zainstaluj ponownie GTA na innej partycji i ściągnij i zainstaluj sampa z głównej strony net4game
A może wina po stronie dostawcy?
Najprawdopodobniej to wina internetu lub też zapór systemu windows.
Usuń cały folder z SA w moich dokumentach.
A samą gre zainstaluj tam gdzie masz windowsa.(zwykle dysk C)(jeżeli masz na innym, i nie będzie działalo, to spróbuj na dysku c)
Nastepnie na ikonę prawym > właściwości > zgodność > uruchamiaj jako administrator > ok.
I uruchom ikone.
Użytkownik GorącaPL edytował ten post 29/08/2012 - 17:05
propozycja
Gracze, rozrywka i inne →
Problemy techniczne →
Moje spostrzeżeniaNapisany przez Capanierooo, 29/07/2019 |
|
|
||
Problemy techniczne →
DO BM'ANapisany przez Giboner, 20/07/2019 |
|
|
||
Hyde Park →
Problemy niezwiązane z net4game →
Problem z Gta, SA-MPNapisany przez Valenty, 05/07/2019 |
|
|
||
![]() |
Problemy techniczne →
[Forum] UstawieniaNapisany przez Kubonzo, 02/07/2019 |
|
|
|
![]() |
[Do Administracji] Problem z hasłem i 2FA.Napisany przez KoszmarR , 17/05/2019 |
|
|
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych