Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[REKRUTACJA] Infinity Driving School - rekrutuje !

infinity driving rekrutacja

• Please log in to reply
48 odpowiedzi w tym temacie

#41 danielo410 — 0 15/09/2012 - 20:34

danielo410
  • Gracz
Imię i nazwisko: Marck Sgro
Numer telefonu:2383548
Adres zamieszkania: Hotel Metro
Dlaczego my ? Ponieważ jesteście szybko rozwijającą się firmą nauki jazdy, a ja lubię motoryzację, chciałbym swoją osobą wesprzeć nowo startującą firmę posidzieć dłuzej w pracy wykazując się oraz przynosząc dla Was to co oczekujecie - zarobek.

Przekonaj nas do siebie.: Może nie jestem graczem który przegrał już 100h lecz pracowałem już w nauce jazdy lecz się zwolniłem ponieważ nie satusfakcjonowały mnie zarobki więc się zwolniłem i chciałbym do was dołączyć ponieważ tak jak wyżej wymieniłem jesteście firmą która szybko się rozwija dlatego chce wam w tym pomóc i nie będziecie żałować jestem również z zawodu mechanikiem więc moge wam pomóc naprawić samochody jak macie jakiś problem z nimi. Pozdrawiam i prosze i pozytywne rozpatrzenie mojej prośby o prace..
Składając podanie zgadzasz się na nasze warunki i będziesz ich przestrzegał

Użytkownik danielo410 edytował ten post 15/09/2012 - 21:22

• Do góry
    • 0

#42 cygan3107 — 70 17/09/2012 - 14:30

cygan3107
  • Gracz
Imię i nazwisko: Joe Harrison
Numer telefonu: 380899
Dlaczego my ? Ponieważ mój kolega uczył się u was i świetnia zdał prawo jazdy, więc teraz ja chciałbym zacząć uczyć u was.
Przekonaj nas do siebie. Jestem miłą, symapatyczną osobą oraz bardzo towarzyską i z poczuciem humoru, ale również odpowiedzialną w tym przypadku za klientów oraz za samochód. Więc proszę o rozpatrzenie mojej propozycji przyjęcia mnie do firmy. Z góry dziękuje.
  • Do góry
    • 0

#43 Kaaamil — 81 18/09/2012 - 20:16

Kaaamil
  • Gracz
Imię i nazwisko:Jacob Betro
Numer telefonu:2395780
Adres zamieszkania:Los Santos Hotel-Metro

Dlaczego myy? Dlatego, że prowadzicie porządną rekrutację, posiadacie więcej niż 1 auto, słyszałem o was dobre opinie, spodobało mi się wasze ogłoszenie.
Przekonaj nas do siebie: Lubię pracę z ludźmi, oraz jazdę samochodem mam w tym doświadczenie, dosyć dobrze zapoznałem się z miastem ((55h)). Jestem miły sympatyczny, pomocny i ogarnięty np. nie niszczę bez powodu aut, słucham i wykonuję polecenia szefa. Proszę o akceptację i pozdrawiam.Pracowałem w wielu szkołach jazdy mam dosyć duże doświadczenie w tym kierunku, bardzo dobrze znam przepisy ruchu drogowego oraz ich przestrzegam.
  • Do góry
    • 0

#44 gay — 853 14/10/2012 - 20:45

gay
  • Gracz
Imię i nazwisko: Boris Dragunov
Numer telefonu:242-4-802
Adres zamieszka: Hotel Plaza
Dlaczego my ? Ponieważ jesteście szybko rozwijającą się firmą nauki jazdy, a ja lubię motoryzację, chciałbym swoją osobą wesprzeć nowo startującą firmę posidzieć dłuzej w pracy wykazując się oraz przynosząc dla Was to co oczekujecie - zarobek.
Przekonaj nas do siebie. Dlatego też iż pięć lat temu wyrobiłem prawo jazdy na pojazdy osobowe i od tej pory jeżdżę bezwypadkowo. Jest uważnym i dobrym kierowcą, za kółkiem mam już jakieś doświadczenie w tej dziedzinie oraz jestem osobą w pełni kulturalną za tem myślę że nadawałbym się na to stanowisko. Ponaddo od momentu wyrobu prawa jazdy miałem jedynie jedną kontrolę - rutynową, gdzie wszystko w pełni poszło po mojej myśli, nie mogłobyć inaczej ponieważ zawsze pamiętam o takich rzeczach jak pasy bezpieczeństwa czy sprawdzenie przed wyjazdem stanu pojazdu oraz zawartości apteczki.Zawsze pamiętam o takich rzeczach jak kamizelka odblaskowa, trójkąt bezpieczeństwa czy koło zapasowe, aby było wszystko w jak najlepszym porządku. Zawsze lubię jak wszystko jest dopięte na ostatni guzik.Dodatkowo jestem osobą uprzejmą oraz ze słów innych sympatyczną, dzięki czemu łatwiej będzie mi dojść do kontaktu z kursantem. Nie lubię osób chamskich i prostackich, dzięki czemu nie biore przykładu właśnie z takich osób, zawsze staram się działać na odwrót - spokojnie. Bardzo staram się wykonywać swoją prace w jak najelszpym porządku, aby zachwycić pracodawce.

Mam nadzieje na współpracę.

Użytkownik Barddancer edytował ten post 25/10/2012 - 13:58

• Do góry
    • 0

#45 KeeyShawn — 7 16/10/2012 - 16:36

KeeyShawn
  • Gracz
Imie i nazwisko : Takuya Dzhigit
Numer telefonu: 2449581
Dlaczego my ?: Ponieważ jesteście instytucją której warunki mi odpowiadają, posiadacie profesjonalnych nauczycieli. Jestem wykfalifikowanym człowiekiem, więc myślę, że zaakliwatyzował bym się miedzy wami.
Przekonaj nas do siebie. Jestem osobą wykształconą, prawo jazdy zrobiłem już dawno temu, nie miałem żadnej stłuczki. Jestem osobą kulturalną i opanowaną więc myślę, że się nadaje. Lubie jeździć autem, lecz nigdy się nie rozluźniam, są ludzie, którzy też uczestniczą w ruchu drogowym, więc żeby nie narażać ludzi z ruchu drogowego zawsze zapinam pasy, poprawiam siedzenia, luserka, sprawdzam hamulce. Jestem schludnym człowiekiem, myślę też, że miłym. Umiem przekonywać ludzi więc nie miał bym większych problemów z ludźmi którzy robili by problemy co do stłuczki. Czytałem dużo o ruchu drogowym. W wieku 12 lat dostałem od taty auto którym jeździłem w wolnych chwilach. Tata od małego uczył mnie ruchu drogowego.

Pozdrawiam, Takuya.
  • Do góry
    • 0

#46 Nikos15 — 0 25/10/2012 - 13:52

Nikos15
  • Gracz
REKRUTACJA WSTRZYMANA !!!
  • Do góry
    • 0

#47 gay — 853 25/10/2012 - 14:01

gay
  • Gracz
Ziom? To jak z tą rekrutacją? Przyjąłeś tych wyżej?

Imię i nazwisko: Boris Dragunov
Numer telefonu:242-4-802
Adres zamieszka: Hotel Plaza
Przekonaj nas do siebie. Dlatego też iż pięć lat temu wyrobiłem prawo jazdy na pojazdy osobowe i od tej pory jeżdżę bezwypadkowo. Jest uważnym i dobrym kierowcą, za kółkiem mam już jakieś doświadczenie w tej dziedzinie oraz jestem osobą w pełni kulturalną za tem myślę że nadawałbym się na to stanowisko. Ponaddo od momentu wyrobu prawa jazdy miałem jedynie jedną kontrolę - rutynową, gdzie wszystko w pełni poszło po mojej myśli, nie mogłobyć inaczej ponieważ zawsze pamiętam o takich rzeczach jak pasy bezpieczeństwa czy sprawdzenie przed wyjazdem stanu pojazdu oraz zawartości apteczki.Zawsze pamiętam o takich rzeczach jak kamizelka odblaskowa, trójkąt bezpieczeństwa czy koło zapasowe, aby było wszystko w jak najlepszym porządku. Zawsze lubię jak wszystko jest dopięte na ostatni guzik.Dodatkowo jestem osobą uprzejmą oraz ze słów innych sympatyczną, dzięki czemu łatwiej będzie mi dojść do kontaktu z kursantem. Nie lubię osób chamskich i prostackich, dzięki czemu nie biore przykładu właśnie z takich osób, zawsze staram się działać na odwrót - spokojnie. Bardzo staram się wykonywać swoją prace w jak najelszpym porządku, aby zachwycić pracodawce.

Mam nadzieje na współpracę.

j

Użytkownik Barddancer edytował ten post 25/10/2012 - 14:01

• Do góry
    • 0

#48 Nikos15 — 0 25/10/2012 - 17:31

Nikos15
  • Gracz
Na razie nie ponieważ mamy mały kłopot z pojazdami. Jak naprawimy pojazdy to dam znać na pw.
Proszę o cierpliwość :)
  • Do góry
    • 0

#49 Xavo — 0 26/10/2012 - 20:35

Xavo
  • Gracz
Imię i nazwisko:Roman Ponomarev
Numer telefonu: 2466121
Dlaczego my ?: Tak jak widać jesteście jedną z najlepszych firm w stanie San Andreas.
Przekonaj nas do siebie.: Chciałbym do państwa dołączyć do firmy ponieważ tak jak mówiłem jesteście bardzo rozwiniętą firma, posiadam prawo jazdy. Nie dawno pracowałem w podobnej firmie w Rosji, doświadczenie mam bardzo dobre. Więc proszę o pozytywne rozpatrzenie sprawy. Dziękuje.

Składając podanie zgadzasz się na nasze warunki i będziesz ich przestrzegał.: Tak.
  • Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: infinity, driving, rekrutacja

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych