Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Do Zarządu] Ban za baseball'a?

ohh ahh

• Please log in to reply
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 Migrena1 07/08/2012 - 16:22

Migrena
  • Gracz

6 miesięcy temu, ponad dostałem bana za baseball'a oraz blokadę postaci, wygrałem właśnie dzisiaj apelację na bloadę postaci, lecz jest problem z banem.Pewien GM kilka miesięcy temu, powiedział, że będzie lepiej jak się przyznam w apelacji, no napisałem, że zrobiłem tego baseball'a ale to nie było, tak przy restarcie serwera, kolega dał mi baseball'a , wchodzę ponownie jakbym był na innej postaci, wychodzę patrze na forum a moje konto miało bana.:/ Wszedłem na Toby Martinez, moją druga postać, powiedziałem, że to nie ja a on napisał, że lepiej się przyznać, tak zrobiłem.Może jak jakiś gm luknei tutaj, to sobie przypomni.Najgorzej, że jak apelowałem, automatycznie została odrzucona.

• Do góry
    • 0

#2 iPaweł 6908 07/08/2012 - 16:34

iPaweł
  • Gracz
Zamiast grać - polecam lekcje z polskiego. Napisz to normalnie, bo nie idzie nic zrozumieć z tego co piszesz. Drugą sprawą jest to, że ten dział nie służy do apelacji.
  • Do góry
    • 0

#3 movemento 690 07/08/2012 - 16:42

movemento
  • Gracz
Ciebie nie da się zrozumieć co ty tutaj piszesz, najpierw pieprzysz o jednym i nie skończysz potem piszesz o drugim i zaczynasz kolejny wątek.
  • Do góry
    • 0

#4 eXqablee3587 07/08/2012 - 17:11

eXqablee
  • Gracz

Ciebie nie da się zrozumieć co ty tutaj piszesz, najpierw pieprzysz o jednym i nie skończysz potem piszesz o drugim i zaczynasz kolejny wątek.

Nie ma co się dziwić skoro:
  • Urodziny: Wrzesień 7, 2000

No, ale nie śmiejąc się, popraw całość swojej wypowiedzi, bo połapać się nie można.

• Do góry
    • 0

#5 Full1321 07/08/2012 - 17:17

Full
  • Gracz
Mało Co starszy od Ciebie jestem ale chociaż piszę bez błędów ortograficznych i zrozumiale. :whistle:
  • Do góry
    • 0

#6 Rasti2 456 07/08/2012 - 17:27

Rasti2
  • Gracz
Haha... Ale Faza, czytając jego wypowiedz narobiłem sobie takiego mętliku w bani jak przy nie jednym rozwiązywaniu Krzyżowi. :P
Nie no oczywiście żarcik, nie śmiejmy się. Po prostu chłopaczyna musi poprzestawiać słowa w zdaniach i będzie Nice. :*
  • Do góry
    • 0

#7 micro11314 07/08/2012 - 18:01

micro11
  • Gracz
Po pierwsze. Kary nadane przez system nie odrzucają się samoistnie. Po drugie - apelować możesz po minięciu sześciu miesięcy.
  • Do góry
    • 0

#8 Migrena1 27/08/2012 - 19:55

Migrena
  • Gracz
NO proszę niech ktoś tu spojrzy, fakt faktem napisałem tam chaotycznie ale to z nerwów lekkich, proszę! :s
  • Do góry
    • 0

#9 BezTwarzy 220 28/08/2012 - 15:28

BezTwarzy
  • Gracz

NO proszę niech ktoś tu spojrzy, fakt faktem napisałem tam chaotycznie ale to z nerwów lekkich, proszę! :s

To teraz napiszę nie nerwowo, uspokój się i napisz, bo nic z Twojej wypowiedzi nie można zrozumieć. Dodatkowo ten dział nie służy do apelacji tak jak Paweł napisał.
  • Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: ohh, ahh

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych