Ja myślę że to głupota, która się rozszerza, chcą zaimponować wszystkim, swoim zdrowiem, przecież papierosy niczego im nie dadzą, jedynie zabiorą. Jakie ty masz zdanie o tym?
Użytkownik Wezyk edytował ten post 05/08/2012 - 23:50

Popularny
Użytkownik Wezyk edytował ten post 05/08/2012 - 23:50

Popularny

Popularny

Popularny
Użytkownik Margines Społeczny edytował ten post 03/08/2012 - 11:09

Popularny
Użytkownik Los MajkeloS edytował ten post 03/08/2012 - 11:18

Popularny
Użytkownik James_Bradley edytował ten post 03/08/2012 - 11:45

Popularny
Palę prawie 7 lat i jest mi z tym dobrze.
Dokładnie, 14-latki, jak to widzę, to aż mi się żal ich robi, no ale co zrobisz?Popalałem, ale koniec z Tym. Nie dość że śmierdzi, to jeszcze szkoda pieniędzy, wole browarka przysłowiowego wypić, niż zapalić. Dobre jest to, że po dojściu do Gimnazjum, zaimponować straszym kolegą, koleżanką każdy zaczyna palić, mimo że nie mają pojęcia nawet jak się zaciągać. Żenada, u 14 letniej dziewczyny, no ale ich wybór. : ) Nie mam nic do papierosów, ale...
Użytkownik Margines Społeczny edytował ten post 03/08/2012 - 11:23
To za następne 7 lat, będziesz biegał od lekarza, do lekarza, i pytał się jakie są szansę na wyzdrowienie. Ale fakt faktem, medycyna poszła ostro w górę, może znajdą jakiś lek na toPalę prawie 7 lat i jest mi z tym dobrze.
Ja również chyba w wieku 10 lat spróbowałem po raz pierwszy, ale sobie to darowałem.. no i teraz nie chce tego mieć w ustach jak narazie.Chcą palić to niech palą, mają do tego możliwość, ich wybór. Ja sam nie palę, próbowałem, ale to nie dla mnie.
Taa, ja pierwszy raz zapaliłem, jak miałem hmm, 8 lat? Wtedy nawet nie wiedziałem jak się zaciągnąć, zamiast się zaciągnąć, to ja to wydychałem@UP
Hahahah, dobre!
Ja zacząłem mając 11 lat ale to było normalne w moim środowisku... dodam że popalałem jako małolat 6-7 lat ale nie przyzwyczaiłem się do tego, dopiero potem zacząłem się tym delektować...

Popularny

Popularny
Ja pierwszy raz zapaliłem jak miałem osiemnaście latJa również chyba w wieku 10 lat spróbowałem po raz pierwszy, ale sobie to darowałem.. no i teraz nie chce tego mieć w ustach jak narazie.
kolegom, koleżankomzaimponować straszym kolegą, koleżanką
dodam że popalałem jako małolat 6-7 lat
Taa, ja pierwszy raz zapaliłem, jak miałem hmm, 8 lat?
Użytkownik PDGMaciuś edytował ten post 03/08/2012 - 11:38
Hmm, ja palę nałogowo od kilku miesięcy i robie to tylko dla siebie, a nie dla szpanu, po prostu lubie, mój sposób na odreagowanie.
Tyle, bez popisu ; )Palę prawie 7 lat i jest mi z tym dobrze.
Hmm, ja palę nałogowo od kilku miesięcy i robie to tylko dla siebie, a nie dla szpanu, po prostu lubie, mój sposób na odreagowanie.

Popularny

Popularny

Popularny
Uważam, że trzeba być p(cenzura)anym żeby uprawiać sport na 40 stopni na zewnątrz. Od zawsze tak uważam, uważałem i uważać będę.Moim jedynym sposobem na odreagowanie jest uprawianie sportu, jeżeli jednak inni wolą palić - ich sprawa.
Westy ICE.zależy jeszcze jakiego kiepa
Tak, teraz nie masz nic do palenia, ale później. A teraz powiedz mi, co zrobisz jak twoje dzieci będą palić? hę? pozwolisz im na to?Pale już kilka miesięcy i nie mam nic do palenia. Wiem jak to wygląda jak ktoś widzi 15 latka palącego ale to trudno. Zapytajcie swoich rodziców/sąsiadów albo starszych od siebie. Jak mieli tyle lat co ja to założę się, że też palili sobie. Może nie palę paczki dziennie ale z 5-6 papierosów owszem. I nie jest to dla szpanu. Po prostu lubię i tyle. Jak mi ktoś nie wierzy to spróbujcie jak ktoś Was mocno w(cenzura)i, idziesz zapalić i całkiem inaczej jest.
Zwykle jest tak, że rodzice nawet nie wiedzą, że jego dziecko pali. Jak mówiłem, pale kilka miesięcy i moi nie widzą. Wieszz... gdybym się dowiedział to to jeszcze zależy od wieku. 15 lat? Okej, niech sobie tam podpala ale w takim miejscu żeby nikt nie miał do niego o to pretensji.Tak, teraz nie masz nic do palenia, ale później. A teraz powiedz mi, co zrobisz jak twoje dzieci będą palić? hę? pozwolisz im na to?
No, twoje podejście jest bardzo interesujące, jeśli już w tym wieku, pozwalasz palić dziecku, to ja nie wiem, co ty masz w głowię. Nie chcę cię obrazić, ale takie jest moje zdanie.Zwykle jest tak, że rodzice nawet nie wiedzą, że jego dziecko pali. Jak mówiłem, pale kilka miesięcy i moi nie widzą. Wieszz... gdybym się dowiedział to to jeszcze zależy od wieku. 15 lat? Okej, niech sobie tam podpala ale w takim miejscu żeby nikt nie miał do niego o to pretensji.
Użytkownik Wezyk edytował ten post 03/08/2012 - 12:16
Użytkownik Takashi Saints edytował ten post 03/08/2012 - 12:21

Popularny
Jak dla mnie nie ma czym. Nawet jeśli chodzi o smak, uważam, że to obrzydliwe. Drogie, niesmaczne, trujące, śmierdzące.dopiero potem zacząłem się tym delektować...
"Aa i dodam, że matka tych dzieciaków wie, że jarają."Powiem Ci tak. Ostatnio przeglądając facebooka (Mokotów itp.) zauważyłem, że na prawie co drugim zdjęciu widzę dzieciaka z papierosem. Jest to wiek głównie sięgający od 12 do 14 lat. Moim zdaniem jest to straszne, sam osobiście nie palę głównie z powodu astmy, odrzucenia do tego cholernego dymu. Będąc w podstawówce (5-6 klasa) miałem takiego kolegę, który jarał razem ze swoim starszym bratem z gimnazjum, do dziś idąc np. do sklepu widzę ich ze szlugiem to mi się żal robi tych dzieciaków. Ogółem po papierosy najczęściej sięgają osoby z tych 'gorszych' rodzin czyli takich dzieciaków bardziej zaniedbywanych (najczęściej, nie wszyscy) ale również występuje to dla szpanu. Taki dzieciak nałogowiec potrafi kraść papierosy mamie z torebki, co również jest dla mnie okropne. Heh, to tyle na ten temat.
Aa i dodam, że matka tych dzieciaków wie, że jarają.
yoczook
Hyde Park →
Humor, dowcipy i znaleziska z Sieci →
NASTOLATKI NA YOUTUBE - BekaNapisany przez Soviet Dogg , 16/07/2015 |
|
|
||
Hyde Park →
Kino i Hollywood →
Stay Alive.Napisany przez Landy aka Hoopson , 23/12/2013 |
|
|