Chcałem dziś wyjść gdzieś a tu lipa
Jak przekręcę głowę na lewo to wtedy zaczyna boleć.
Nie ma takich szans żebym w coś uderzył albo coś. Po prostu obudziłem się i przekręcając głowę rozpoczął się ból.Może źle śpisz, nawalasz przez sen w jakiś kant?
To nie jest ból głowy typu gdzieś z przodu, czoło itp. tylko bół z tyłu głowy pod samymi włosami.Ja to bym tabletkę od bólu głowy wziął ;d a jak nie działa to położyć się na trochę i pospać
Mnie boli na dole, na samym dole głowy jak kończą się włosy. Ból głowy wygląda inaczej.No to mówię głowa to głowa więc weź tabletkę i to jakąś silniejszą typu Ibum max a nie jakieś apapy potem połóż się spać na nawet 30min a jak nie przejdzie to do lekarza jutro bo może być jakiś guz mózgu itp a to nie są żarty.
Możliwe. Też tak kiedyś miałem, to musiałem tydzień leżeć i to jeszcze nie mogłem przekręcić głowy.Moja mama mówiła coś o przewianiu. Faktycznie siedziałem wczoraj przy otwartym oknie ale wiatru nie było.
Mnie boli na dole, na samym dole głowy jak kończą się włosy. Ból głowy wygląda inaczej.
To mam prze(cenzura)ne...Możliwe. Też tak kiedyś miałem, to musiałem tydzień leżeć i to jeszcze nie mogłem przekręcić głowy.
Ile siedziałeś przy tym oknie i o której? Jak kładłeś się spać, to okno było otwarte, spałeś przy nim?Moja mama mówiła coś o przewianiu. Faktycznie siedziałem wczoraj przy otwartym oknie ale wiatru nie było.
Około trzech godzin od 21 do 23. Nie spałem przy otwartym.Ile siedziałeś przy tym oknie i o której? Jak kładłeś się spać, to okno było otwarte, spałeś przy nim?
To może być przewianie. Jakiś żel i powinno przejść w kilka dni, tak sądzę.Około trzech godzin od 21 do 23. Nie spałem przy otwartym.
Użytkownik Flaszka edytował ten post 03/07/2012 - 12:00
Żeby jeszcze mama była w domuAkurat tydzień będzie musiał leżeć i czekać aż przestanie go boleć. Wiecie co.. przestańcie już wypisywać takie durne komentarze. Też tak miałem i to nie raz, po prostu źle spałeś i nadwyrężyłeś sobie jakiś mięsień. Jutro jak się obudzisz możliwe, że będzie już wszystko dobrze. Nie bój się, nie umrzesz. Nic wielkiego, wystarczyło pogadać z mamą, a nie od razu pisać tematy na forum net4game.
No ale nie ma tak łatwo, o!Żeby jeszcze mama była w domu
Pojechała rano do babci a ja miałem wyjść z domu i pomyślałem, że jak gracze n4g są takimi czarodziejami to mnie wyleczą w minutę.
Spirytusem się nacierałem. Nie moge przekręcić głowy w lewą stronę, ale jakoś żyję.No ale nie ma tak łatwo, o!
Wymasuje sobie miejsce bólu, weź jakieś proszki, idź spać.
Użytkownik 5zymon edytował ten post 03/07/2012 - 17:49
Hyde Park →
Humor, dowcipy i znaleziska z Sieci →
Czeska reklama t-mobile z polakiem w roli głównej.Napisany przez Stary_Anona , 04/12/2014 |
|
|
||
Hyde Park →
Muzyka →
Kali Gibbs - Piękny BólNapisany przez Norbixx , 02/09/2014 |
|
|
||
Hyde Park →
Kino i Hollywood →
Pain & Gain!Napisany przez Dictator, 13/08/2013 |