7 odpowiedzi w tym temacie
— 0
29/06/2012 - 16:15
Siemanko , mam duży problem z gta jak i sampem , otórz przedstawie wam ten problem . Gram sobie na serverze , gram no i tnie mi się komputer , oczywiście się nie odcina , musze restartowac komputer . Ponownie wchodzę na server , po tym jak zresetowałem komputer . Wchodzę i po jakiś 10 - 20 minutach znowu się tnie i się nie odcina , czasami bywa że wejdę i pogram z 5 minut i się tnie ... pomocy panowie i panie noo
ja chcę grac
HELP
— 100
29/06/2012 - 21:03
Wymienię najbardziej prawdopodobne warianty które mogą być tego przyczyną
:
- Uszkodzony organ w komputerze (Możliwe, że karta graficzna Ci się przegrzewa)
- Słaby internet
- Zły (piractwo=ban)?
Jeśli wiesz, że te czynniki nie mogą wystąpić w twoim komputerze, to przeinstaluj GTA
, może pomoże.
PS: Ściągnij sobie program 3DMARK - dzięki niemu możesz sprawdzić, czy któryś z twoich organów w komputerze (karta graficzne, procesor itd) jest uszkodzona.
- Uszkodzony organ w komputerze (Możliwe, że karta graficzna Ci się przegrzewa)
- Słaby internet
- Zły (piractwo=ban)?
Jeśli wiesz, że te czynniki nie mogą wystąpić w twoim komputerze, to przeinstaluj GTA
PS: Ściągnij sobie program 3DMARK - dzięki niemu możesz sprawdzić, czy któryś z twoich organów w komputerze (karta graficzne, procesor itd) jest uszkodzona.
— 889
29/06/2012 - 21:35
Ten problem występuje tylko w GTA i sampie?
— 0
02/07/2012 - 11:01
nie jak bawię się w MTA tak samo jest , a co do (piractwo=ban)a , musi byc dobry ponieważ cały czas na nim gram
to od niedawna tak się robi ` i to tylko w tych grach ... zresztą w inne nie gram .
— 197
02/07/2012 - 11:16
Też tak miałem, w ogóle teksturki ledwo co się wczytywały wtedy, musiałem reinstalować GTA bo za dużo modów nawaliłem i tak dalej.
A no elo maciek xd.
A no elo maciek xd.
— 14
02/07/2012 - 12:17
Masz pirata, czy orginał?
— 0
03/07/2012 - 13:27
orginał
— 107
03/07/2012 - 19:59
Oryginalnego pirata chyba ;D
Na początek skan Dr.WebCureit oraz MBAM, następnie przeczyść system CCleaner. Gdy już to zrobisz, pograj trochę na kompie i zrób SS z programu HWMonitor. Następnie podczas gdy gra się tnie zobacz ile zużywa ci CPU i co ci go zużywa, program Process Explorer.
Na początek skan Dr.WebCureit oraz MBAM, następnie przeczyść system CCleaner. Gdy już to zrobisz, pograj trochę na kompie i zrób SS z programu HWMonitor. Następnie podczas gdy gra się tnie zobacz ile zużywa ci CPU i co ci go zużywa, program Process Explorer.
Tematy o podobnych tagach: problemy, gta
gta
Hyde Park →
Problemy niezwiązane z net4game →
Jak zagrać w SAMP na aplikacji GTA SA na Windows 10?Napisany przez Grandtheft, 14/05/2019 |
|
|
||
Hyde Park →
Problemy niezwiązane z net4game →
GTA V HUDNapisany przez WINTRY , 15/11/2018 |
|
|
||
sprzedam
Hyde Park →
Sprzedam lub kupię (OOC) →
Konto steam z kupionym Grand Theft Auto: San Andreas za 10złNapisany przez lysyoo, 11/08/2018 |
|
|
||
Hyde Park →
Szukam →
[szukam] GTA SA PLZNapisany przez TwoByFour24, 08/08/2018 |
|
|
||
gta v
Gry (nowy dział!) →
Strategie, The Sims i inne →