Witam.
Nie będę się tu rozpisywać. Otrzymałem karę (klątwa) z powodu rozmowy dla żartu, ale mniejsza o to: O ile się nie mylę, mamy 21.07.12r., a karę miałem do 13.07.12r. - można prosić o dezaktywację?
Witam.
Nie będę się tu rozpisywać. Otrzymałem karę (klątwa) z powodu rozmowy dla żartu, ale mniejsza o to: O ile się nie mylę, mamy 21.07.12r., a karę miałem do 13.07.12r. - można prosić o dezaktywację?
Witam.
Jesteś miesiąc do tyłu, albo chcesz zrobić z nas głupich. Mamy 21.06.2012, a nie miesiąc do przodu.
To z siebie głupiego zrobiłem. Zła data w telefonie. Zwracam honor i przepraszam za problem. - do zamknięcia.
Hyde Park →
Muzyka →
Kazior - "Szybkie życie" gość. DUDEK P56 (prod. Fabster)Napisany przez Strangerr6y, 16/03/2019 |
|
|
||
![]() |
Gracze, rozrywka i inne →
Problemy techniczne →
Wnioski o pozwolenie na multikonto →
Wniosek o pozwolenie na multikonto - RudyKarakanNapisany przez RudyKarakan , 07/12/2018 |
|
|
|
Hyde Park →
Humor, dowcipy i znaleziska z Sieci →
Test mini pizzy z TescoNapisany przez Mutu Testy, 13/12/2016 |
|
|
||
![]() |
Gracze, rozrywka i inne →
Problemy techniczne →
[PROBLEM] Przejęcie sąsiednich stref na El Corona.Napisany przez Manowar, 08/11/2016 |
|
|
|
Gry (nowy dział!) →
Modyfikacje GTA: San Andreas →
[SRCH] Skin z obrazka.Napisany przez PorabanyKolo, 14/10/2015 |
|
|
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych