Filmik :
http://www.youtube.com/watch?v=vdR67Kzxba4&feature=player_embedded
Komentujcie!
PS : No, zbieram plusy - jak dasz plusa to pisz komentarz, też dam plusa:)

Popularny
Filmik :
http://www.youtube.com/watch?v=vdR67Kzxba4&feature=player_embedded
Komentujcie!
Użytkownik Chapati edytował ten post 13/06/2012 - 22:00
Zarabiam xd.Emocje.
//edit: Mafioza, skąd ty bierzesz tyle kasy, żeby na każdym koncie miec golda? xd
No to chyba każdy:D Tylko z tatąMiałem to samo w domu xD
Właśnie, tak wgl to mów mnie Wengli, a nie mafioza:)Emocje.
//edit: Mafioza, skąd ty bierzesz tyle kasy, żeby na każdym koncie miec golda? xd
Zarabiam xd.
No to chyba każdy:D Tylko z tatą
Właśnie, tak wgl to mów mnie Wengli, a nie mafioza:)
Mama też przeżywałaTylko z tatą
Moja nie aż tak, bo nie ciekawi jej to zbytnio:DMama też przeżywała
Podbijaj do mnie na skejpaja, poskejpujemy sobie do woli - zobaczymy kto jest dzieckiem i dupa cicho tam HoodRacie aka noł nejmie.
Pogadałeś? Kretynem nie jestem, a gold to 14 zl nie 20, bo przelewem, jeżeli wiesz co to - aa, dzieci nie mają konta, sory. Podbij do mnie na skejpaja i pogadamy, albo wbijaj na dolny śląsk chojnów, w(cenzura) Ci załatwię co ty na to?
Hahah, jaki ty zabawny - masz te teksty ziomek, nic bym nie nagrywał, tylko chciałem udowodnić kto jest dzieckiem i już wszystko jasne, boisz się że mama wjedzie i powie gaś komputer, haha. Albo mutacji nie miałeś, nie wiem - zazwyczaj tak jest, też tak miałem kilka lat temu.I co, zaczniesz nieumiejętnie wykorzystywać wulgaryzmy, jednocześnie nagrywając aby później wrzucić to na forum net4game i zyskać plusy od baranów z grove? Po co mam tracić czas na takiego (cenzura)nika jak ty, gadając z nim na skype? Pogadamy jak zejdzie ci skóra z chuja, elo.
Hahah, jaki ty zabawny - masz te teksty ziomek, nic bym nie nagrywał, tylko chciałem udowodnić kto jest dzieckiem i już wszystko jasne, boisz się że mama wjedzie i powie gaś komputer, haha. Albo mutacji nie miałeś, nie wiem - zazwyczaj tak jest, też tak miałem kilka lat temu.
Tak w ogóle to hejt stop, bo szkoda czasu mi na Ciebie. Poczwicz i daj znać
Użytkownik HoodRat edytował ten post 13/06/2012 - 22:51
wp to idioci, pisali że szczęsny złamał obie ręce...Dokładnie, na WP już była plotka, że ciało ruska znaleźli, a później się okazało, że nie prawda.
wp to idioci, pisali że szczęsny złamał obie ręce...
wp to idioci, pisali że szczęsny złamał obie ręce...
Na Facebooku w jakiejś tam aplikacji WP było to napisane, i to było przed meczem Polska-Rosja. Ale przepraszam za omyłkęOgarnij trochę i zobacz, że ten artykuł jest z 2008 roku i jest prawdziwny ...
Kiedyś niektórzy za źródło informacji uważali kwejka. Teraz FB, daleko to ty nie zajdzieszNa Facebooku w jakiejś tam aplikacji WP było to napisane, i to było przed meczem Polska-Rosja. Ale przepraszam za omyłkę
Dokładnie, też jestem pod wrażeniem.No fajnie, fajnie. Jeszcze większe emocje będą w meczu z Czechami. Jak dobrze, że Czecha niby ma nie być na bramce. Jak na razie Polska mnie zaskakuje, oby tak dalej.
Haha xd, nie ma o(cenzura)ania.Wybuchli radością, tak jak mrówki (cenzura)ością gdy się im na gniazdo stanie ;P
Hyde Park →
Humor, dowcipy i znaleziska z Sieci →
Policjant z Knurowa grozi kibicomNapisany przez Stary_Anona , 24/05/2016 |
|
|
||
kibole
Hyde Park →
Humor, dowcipy i znaleziska z Sieci →
Kibicowskie Podsumowanie Roku 2013Napisany przez Fakultatywny, 30/12/2013 |
|
|
||
Hyde Park →
Muzyka →
Beron - To My KibiceNapisany przez Buzian, 17/06/2013 |
|
|
||
![]() |
Gry (nowy dział!) →
Modyfikacje GTA: San Andreas →
[SRCH] Downloada tego SkinPacka CripsNapisany przez Multikill, 17/07/2012 |
|
|
|
Gry (nowy dział!) →
Modyfikacje GTA: San Andreas →
[LOO] Szukam moda Cleo o nazwie "Aktualna lokalizacja"Napisany przez Multikill, 14/07/2012 |
|
|
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych