edit@: A i zauważyłem, że gorzej myśli, karta graficzna...
Użytkownik Wezyk edytował ten post 07/06/2012 - 17:23
Użytkownik Wezyk edytował ten post 07/06/2012 - 17:23
To się kupi nowąNajlepiej żeby tym się zajął fachowiec. Bo jak spalisz grafikę...
Za dużo masz hajsu, czy jak?To się kupi nową
Niee, ale karta ma swoje lata, i najchętniej pozbył bym się jej ;dZa dużo masz hajsu, czy jak?
To na co czekasz, okno otwarte.Niee, ale karta ma swoje lata, i najchętniej pozbył bym się jej ;d
Heh, wiatraczek na wyczerpaniu, sama zrobi, to za siebieTo na co czekasz, okno otwarte.
Nie znęcaj sie nad nią, długie tortury są gorsze, niż śmierć od tak.Heh, wiatraczek na wyczerpaniu, sama zrobi, to za siebie
Zatrzymaj wiatraczek i wyjdz na dwór- karta spalona po 1h.Nie znęcaj sie nad nią, długie tortury są gorsze, niż śmierć od tak.
A co ty myślisz, że tak nie robiłem? znaczy, ona sama tak zrobiła, wiatraczek się nie włączał, a ja o tym nie wiedział, i działał parę dni, dalej stoiZatrzymaj wiatraczek i wyjdz na dwór- karta spalona po 1h.
Albo włacz minecrafta na głowny ekran, tam szybko się grzeje jak to tło przelatuje. Zatrzymaj wiatrak, ja z wiatrakiem w 10 minut mam 82 stopnie.Zatrzymaj wiatraczek i wyjdz na dwór- karta spalona po 1h.
Oj tam, oj tam ;dNie znęcaj sie nad nią, długie tortury są gorsze, niż śmierć od tak.
W czym sprawdzasz temp.?Albo włacz minecrafta na głowny ekran, tam szybko się grzeje jak to tło przelatuje. Zatrzymaj wiatrak, ja z wiatrakiem w 10 minut mam 82 stopnie.
Typowy morderca z pierwszego zdarzenia.Oj tam, oj tam ;d
Cicho tam xDTypowy morderca z pierwszego zdarzenia.
W czym sprawdzasz temp.?
W speedfanie, która linijka?W panelu sterowania Nvidia, SpeedFan. GPUMonitor.
W ustawieniach sobie poszukaj GPU.W speedfanie, która linijka?
Jeśli jeszcze chodzi to masz nie do za(cenzura)nia karte, tak więc polecam GTA SA i GTA IV do tego minecraft na full screen i masz po karcie .A co ty myślisz, że tak nie robiłem? znaczy, ona sama tak zrobiła, wiatraczek się nie włączał, a ja o tym nie wiedział, i działał parę dni, dalej stoi
Nima :<W ustawieniach sobie poszukaj GPU.
To jest procesor, pierwszy i drugi rdzeń.Nima :<
http://iv.pl/images/...63380599463.jpg
Wiem! wyłączę wiatrak, i zaraz się dowiem ;d
Dobra, najprawdopodobniej jest to, Core 0 i Core 1 ;D
To który odpowiada, za kartę?To jest procesor, pierwszy i drugi rdzeń.
AUX tam gdzie ci Temperatura zwariowała.To który odpowiada, za kartę?
Aaa, no to chłodne xDAUX tam gdzie ci Temperatura zwariowała.
Przez okno.Dobra, ludzie, HELP ME! Z dnia na dzień, coraz gorzej z nim ;d Nie dość że jeszcze głośniej brzęczy, to się przegrzewa... A o uruchamianiu już nie wspomnę, zanim się uruchomi, trzeba mu walnąć pare resetów...
Jak przez okno... . Jeszcze musi żyć. ;dPrzez okno.
Oddaj do informatyka.Jak przez okno... . Jeszcze musi żyć. ;d
Bez jaj, macie jakieś pomysły/propozycję?
Nieee, nie ma szansOddaj do informatyka.
To się spali! i tak mam go już dosyćKupuj nowego lub do doświadczonego inaczej spalisz Kompa i będzie zle....
Nowy kupią xdNo, niby tak ale jak Ci się spali to będziesz żałował ;P
Nie będziesz miał na czym Noł lajfić ;d
Hyde Park →
Humor, dowcipy i znaleziska z Sieci →
Głowa vs wiatrak? ;>Napisany przez M B N, 07/03/2012 |
|
|
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych