http://www.youtube.com/watch?v=7VIqyC05NsY&feature=related
Filmik ukazuje, jak radzą sobie złodzieje w zabieraniu wartościowych rzeczy.
Użytkownik Adrianek123 edytował ten post 27/05/2012 - 10:12

Popularny
http://www.youtube.com/watch?v=7VIqyC05NsY&feature=related
Filmik ukazuje, jak radzą sobie złodzieje w zabieraniu wartościowych rzeczy.
Użytkownik Adrianek123 edytował ten post 27/05/2012 - 10:12
Też tak myślałem. Ale to z torebką to już bardziej realistyczne.Niektóre sytuacje są tak naciągane, że ofiary musiałyby nie mieć czucia przy pupie, czy innej części ciała. Ewentualnie musiałyby być skupione na czymś, bo np. rozcinanie tylniej kieszeni od spodni i wyciąga portfela to da się wyczuć.
Tak samo osobę stojącą przy Tobie.
Niektóre sytuacje są tak naciągane, że ofiary musiałyby nie mieć czucia przy pupie, czy innej części ciała. Ewentualnie musiałyby być skupione na czymś, bo np. rozcinanie tylniej kieszeni od spodni i wyciąga portfela to da się wyczuć.
Racja, wystarczy czymś zająć osobę, którą okradają. Ja kiedyś uderzyłem o kumpla, wyjąłem mu portfel z kieszeni, potem wyciągnąłem pieniądze i zrobiłem ponownie to samo, tylko włożyłem mu portfel z powrotem do kieszeni, a on tego nawet nie wyczuł. Dopiero jak mu powiedzieliśmy by sprawdził portfel to ogarnął tą sytuacje, oczywiście pieniążki mu oddaliśmy.Niektóre sytuacje są tak naciągane, że ofiary musiałyby nie mieć czucia przy pupie, czy innej części ciała. Ewentualnie musiałyby być skupione na czymś, bo np. rozcinanie tylniej kieszeni od spodni i wyciąga portfela to da się wyczuć.
w tedy to ciwiczyli funkcjonariuszeCiekawe ile potem musieli zapłacić za te porozcinane spodnie.
A byłeś kiedyś na koncercieNiektóre sytuacje są tak naciągane, że ofiary musiałyby nie mieć czucia przy pupie, czy innej części ciała. Ewentualnie musiałyby być skupione na czymś, bo np. rozcinanie tylniej kieszeni od spodni i wyciąga portfela to da się wyczuć.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych