Co Ty gadasz, artylerią właśnie się gra najlepiej, pełen luzik, z tyłu, bezpiecznie i elegancko ; )
Ja wole cisnąć na pierwszą linie . Ale od czasu do czasu można zagrać i artą.
Co Ty gadasz, artylerią właśnie się gra najlepiej, pełen luzik, z tyłu, bezpiecznie i elegancko ; )
Ja wole cisnąć na pierwszą linie . Ale od czasu do czasu można zagrać i artą.
Jeżeli jesteś materialistą, to czujesz się pogwałcony, albowiem za każdą przegraną bitwę, gdy nikogo nie 'ubijesz' to tracisz e-money, natomiast, jeżeli jesteś pełen zapału, to nie odczuwasz tego, a, jeżeli kupisz sobie konto premium, to zyskujesz więcej e-money i więcej kredytów, więc nawet gdy przegrasz i nikogo nie ubijesz - Nic się nie stanie, poprostu jesteś wkurzony. ;d
Jesteś wkurzony dopóki nie odkryjesz czołgu samobieżnego
Fak faktem lubię czasem przypierdolić z odłamkowego, dlatego tez zainstalowałem tą grę. szczerze myślałem że to lipa ale się myliłem. Tak działa samobieżne Kocur
Ma ktoś óśmy tier (heavy tank) i konto na ESL'u? Potrzebujemy z kumplem jednego ogara żeby grać 3vs3.
Powie mi ktoś jak szybko zarobić kase ? Bo planuje kupić is a na kv-1s wydatki same, a na marderku zarobek jest ale nudnio xD
Powie mi ktoś jak szybko zarobić kase ? Bo planuje kupić is a na kv-1s wydatki same, a na marderku zarobek jest ale nudnio xD
Na IS-ie z pewnością też będą ogromne wydatki, szczególnie na amunicję. Warto mieć w garażu jakiś piątego tieru, ja polecam od siebie KW-1, T1 Heavy Tank (USA) i ELC AMX (Francja).
Jak Ty tracisz na kv1s to zastanowiłbym się na twoim miejscu z dalszą grą/podszkoleniem się na niskich tierach.
Jak można tracić kasę w bitwach na kv-1s? Wystarczy ci działo 122 i gra z głową, nie ginięcie od razu i zbiera się po 5 fragów i kasy dużo.
Tak po za tym tutaj masz fajny "poradnik" z wszystkimi czołgami. http://www.gry-onlin...D=1266&PART=776
Użytkownik DivineX edytował ten post 12/06/2013 - 15:40
mam tam aktualnie e-75 ale nie gram. Powiem jedno, że bez Konta Premium jest ciężko i to bardzo. No dosłownie nie da rady grać, chyba, że się idzie w średnie czołgi i to też nie do końca.
Użytkownik szymek1234 edytował ten post 12/06/2013 - 16:30
A gram z IX bez premki i da radę grać, a znam kilka osób co gra X bez premium i jeszcze zarabiają np. e100, wiadomo - grosze ale są na +. Wszystko zalezy od tego na kogo wypadnie czy nobski team co padnie w przeciągu 2min czy kolesi ogarnietych którzy mają cierpliwość i skill.
Ja grałem w to i chyba ponownie wrócę do tej gry.
Na początku było to dla mnie trochę nudne ale z biegiem czasu trzeba się wysilić aby wygrać bitwę.
Zalewają Nas gotówką, znów przez 3 lata nic nie będzie, będą czekać aż wszystko powydajemy.
Zalewają Nas gotówką, znów przez 3 lata nic nie będzie, będą czekać aż wszystko powydajemy.
Jakbyś nie wiedział są już otwarte testy 8.8, mają być nowe czołgi i mapa. Do tego pershing ten za golda dostaje nerfa.
Jakbyś nie wiedział są już otwarte testy 8.8, mają być nowe czołgi i mapa. Do tego pershing ten za golda dostaje nerfa.
Gram, gram i na teście. Ale jeszcze ruskich medów nie testowałem, bawię się z T-54 bo nie wiem czy go kupować na tej promocji. I dobrze, nienawidziłem super-ściery, magiczny pancerz trochę osłabł i E-100 ma większe gąski.
Wyślij mi swój nick w grze na pw, może pogramy gdzieś wieczorami. Mam kumpli więc plutony 3-osobowe. Gramy TD'kami amerykańskimi tier VII
Wyślij mi swój nick w grze na pw, może pogramy gdzieś wieczorami. Mam kumpli więc plutony 3-osobowe. Gramy TD'kami amerykańskimi tier VII
Done.
Właśnie je robie, mam Hellcata ale VII TDk się znajdzie, SU-152
No to jedziem z wrześniową ofertą. Szkolny wrzesień nam nie straszny, co?
Miesiąc ochronny musi być, nawet o brak książek się nie czepiają.
SU-100Y <- to jest nie do pojęcia co on robi
Każdy chyba grał w tego klasyka, cały czas sobie pogrywam między czasie.
Dziś ze cztery godzinki gry w WoTa przed rozpoczęciem nauki. Nie dość, że za 15 wygranych 250k, to jeszcze za 10 bitew na lekkich 50k.
No ja też już dziś odebrałem moje 250k Świetna sprawa tyle, że często spotykałem ludzi którzy za bardzo nie wiedzieli gdzie są
No ale te misje zrobili świetne, ciekawe czy będzie coś w październiku
Na pewno Uważam, że będą robione kontynuacje takich misji, ze względu, że w sierpniu już coś było tylko na krótszy okres czasu.
Przez cały sierpień było 30 fragów za 300 tysięcy sreberek. Szkoda jedynie że sp zabierają jego jedyny atut, nie dość że działo nie domaga to jeszcze to.
Dziś ze cztery godzinki gry w WoTa przed rozpoczęciem nauki.
Nie dość, że za 15 wygranych 250k, to jeszcze za 10 bitew na lekkich 50k.
Grałem w WOTA i doszedłem do IS3 I Tiger2 oraz prawie miałem E75 jednak już w to nie gram a co do twojego zarobku to lipnie bo ludzie wychodzą w bitwach na plusie nawet po 100k z jednej bitki ale maja konto premium i czolg do zbierania kasy kupiona za jakieś 150 zł. Jeżeli grasz bez premki to będziesz zarabiał do 5-6 tieru a dalej to już będziesz tracił na każdej bitce albo miał mały zysk z naprawdę dobrej bitwy. Znam takich co grali parę bitek na 5 tierach żeby pózniej sobie raz zagrac 9 lub 10.
Grałem w WOTA i doszedłem do IS3 I Tiger2 oraz prawie miałem E75 jednak już w to nie gram a co do twojego zarobku to lipnie bo ludzie wychodzą w bitwach na plusie nawet po 100k z jednej bitki ale maja konto premium i czolg do zbierania kasy kupiona za jakieś 150 zł. Jeżeli grasz bez premki to będziesz zarabiał do 5-6 tieru a dalej to już będziesz tracił na każdej bitce albo miał mały zysk z naprawdę dobrej bitwy. Znam takich co grali parę bitek na 5 tierach żeby pózniej sobie raz zagrac 9 lub 10.
Ty przecież moich zarobków nie znasz. Mam co prawda Panzer IVSchmalturm, ale na tylko to mogę sobie pozwolić jeżeli chodzi o płacenie PLNami. Wiadomo, że na piątych tierach można się urobić przy kasie, chyba najlepszy sposób na zarabianie. Czasami można coś szóstką, ba - siódemką ugrać duże zyski. Sam też uszedłem do czołgu IS-3 oraz T29.
Osobiście mam IS-8 (IX tier), polecam go, bardzo dobry na niszczyciele, oraz czołgi typu KW, oraz jakieś SU, bądź ISU, polecam, jeszcze z lunetą polową i siatką... Cud, miód, malina i orzeszki.
Osobiście mam IS-8 (IX tier), polecam go, bardzo dobry na niszczyciele, oraz czołgi typu KW, oraz jakieś SU, bądź ISU, polecam, jeszcze z lunetą polową i siatką... Cud, miód, malina i orzeszki.
Jeśli chodzi o czołgi ciężkie, to polecam również linię amerykańską od T1 Heavy Tank. Czołgi świetne już od wymaksowanego M6.
Jeśli chodzi o czołgi ciężkie, to polecam również linię amerykańską od T1 Heavy Tank. Czołgi świetne już od wymaksowanego M6.
M6 Polecam, Zapomniałem czołgu, chyba T36 był, z taką długą lufą, niedaleko od rozwoju T1 tank, jeśli zmieniłem nazwę (T36) popraw mnie.
A ja hellcatem z bardzo dobra załogą i siatką oraz lornetą wjezdzałem na środek mapy w krzaki po czym puszczałem myszkę i stałem cały czas w miejscu wszystko wykrywając a inni niszczyli cele. Inne czołgi przejezdzały obok mnie o kilka metrów i nie mogli mnie podświetlić.
M6 Polecam, Zapomniałem czołgu, chyba T36 był, z taką długą lufą, niedaleko od rozwoju T1 tank, jeśli zmieniłem nazwę (T36) popraw mnie.
sam nie wiem o który Ci chodzi xd
sam nie wiem o który Ci chodzi xd
Taki po T1 Heavy, VII tier. Sam dawno na Wot'a nie wchodziłem.
Taki po T1 Heavy, VII tier. Sam dawno na Wot'a nie wchodziłem.
a, to T29 - właśnie przed chwilą zbadałem na nim gąski
osobiście mam kv-1s i IS naprawde polecam
Najlepsze line to Amerykańskie i Radzieckie.
Co do niszczycieli polecam SU ruskie a o isu to już głowa boliGra świetna, codziennie pogrywam
Ciesz się 122 w KW-1S póki możesz, bez niej ten czołg będzie niczym.
A pykam sobie w wolnych chwilach. Obecnie T32, powoli zbieram na M103, do tego IS, AT-8 i VK36.01 (H) stoi w garażu, no i oczywiście KV-1, który jest maszynką do zarabiania
A tak miałem dziś mieć IS-7 ale pół miliona poszło na naprawiaczki, apteczki i inne gaśnice, promocja.
Gracie w jakiś klanach, polecacie dokładnie jakieś?
![]() |
Cziter podczas nauki jazdy,Napisany przez Szypulka003, 13/05/2019 |
|
|
|
propozycja
Hyde Park →
Luźne szelki →
Kradzież aut (Organizacje przestępcze).Napisany przez Sheldonek , 16/04/2019 |
|
|
||
Hyde Park →
Zabawy i trwałe tematy na forum →
Tak czy nie?Napisany przez Adrianeekk , 28/03/2019 |
|
|
||
![]() |
Gracze, rozrywka i inne →
Problemy techniczne →
Wnioski o pozwolenie na multikonto →
[PROŚBA - DO ZARZĄDU] Gra na nowoNapisany przez SiemaJESTEMADEK , 11/03/2019 |
|
|
|
ochrona
Gracze, rozrywka i inne →
Poradniki i początek gry →
Szukam gracza / Zagram →
[Szukam] Szukam kogoś na wspólnika / PoważnieNapisany przez Benzin, 22/02/2019 |
|
|
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych