Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Odrzucono][Samp] GameMaster 4CE10 - Veltrez, Easton Domville

• Zamknięty Temat jest zamknięty
10 odpowiedzi w tym temacie

#1 PtySia — 1 22/05/2012 - 22:07

PtySia
  • Gracz
Imię i nazwisko oskarżonego: GameMaster 4CE10 i Eastno Domville
Imię i nazwisko oskarżającego:Valentina Salazar
Opis sytuacji:A więc tak zamknęli mnie w areszcie za "UCieczke" no dobra niech będzie skoro tak trzeba.Moment wsadzili mnie do aresztu, a za mną momentalnie kolejny aresztant z 1PD, szepczą coś ze sobą i nagle JA go nie chcący uderzyłam, przyznam się.Wsadził go do celi on stanął obok mnie kiedy ja zaczęłam pisać coś do niego, kiedy pisałam i byłam już przy końcu ON zaczął mnie bić zbił mi do 30-40 HP co widać na ss'y a miałam 100 lub 98 chyba można to sprawdzić a wtedy ja wcisnęłam enter i zrobiłam gardę, on bił dalej ja wyczułam moment i zaczęłam go bić , on lekko oberwał odwrócił się próbując uciec i tu nagle przybiegli PD i ja AJ jakby to było ukartowane.Dlatego, że akurat jak JUŻ on dostał przybiegli i poszło na mnie.Chciałabym żebym Easton Moville się przyznał do winy.
Screen: (obowiązkowe)NIe potrzebny gdyż widać moją kare w profil, a z sytuacji bicia nie mam.
Proponowana kara:Do GM jakieś upomnienie, kurde żeby patrzył na to kto ma rację a nie kto ma GS i GOlda bo tak to wyglądało.;/A dla drugiego pana Albo Ajocik albo Blokada biegania i Bicia.
Proszę Easton DOmville przyznaj się kto pierwszy zaczął bójkę.
  • Do góry
    • 0

#2 Kone — 2597 22/05/2012 - 22:15

Kone
  • Gracz
Skargę rozpatrzy Sam Kamil Borowski. Zapraszam do wypowiadania się, wszystkie zbędne posty będą nagradzane procentami.
  • Do góry
    • 0

#3 PtySia — 1 22/05/2012 - 22:21

PtySia
  • Gracz
Nie wiem jak ich poinformować bo pan Easton dał /q, a jak wpisałam /a to również GM też nie było..
  • Do góry
    • 0

#4 Manual91 — 4 22/05/2012 - 22:22

Manual91
  • Gracz

Nie wiem jak ich poinformować bo pan Easton dał /q, a jak wpisałam /a to również GM też nie było..

Ten gm na forum to Veltrez. tak dla info.

Użytkownik Manual91 edytował ten post 22/05/2012 - 22:30

• Do góry
    • 0

#5 Marcin Jasiński — 5348 22/05/2012 - 22:23

Marcin Jasiński
  • Gracz
Na oczach moich oraz drugiego gracza widzieliśmy, że gdy tylko wsadziliśmy podejrzanego do celi. Zaczełaś go bić bez powodu. On uciekał, a ty dalej za nim. Więc co złego jest w tej karze i co do tego ma konto Gold czy inne pierdoły?
  • Do góry
    • 0

#6 PtySia — 1 22/05/2012 - 22:29

PtySia
  • Gracz
Bił najpierw mnie, potem ja dałam garde i ja go biłam i nie przekręcaj faktów bo to twój znajomy i GMi pewnie chcesz się podlizać, tak jest zawsze.Nie umiecie nawet powiedzieć prawdy, jak wy wbiegliście we dwóch ja go biłam już bo zobaczył jak otwieracie brame, i uderzyłam go w plecy jeszcze kilka razy, mogę wstawić ss'y ile mam HP a miałam 100 lub 98 a mam 30, schodzę wstawie go jutro chociaż on chyba wiele nie wniesie.
  • Do góry
    • 0

#7 PtySia — 1 22/05/2012 - 22:30

PtySia
  • Gracz

Na oczach moich oraz drugiego gracza widzieliśmy, że gdy tylko wsadziliśmy podejrzanego do celi. Zaczełaś go bić bez powodu. On uciekał, a ty dalej za nim. Więc co złego jest w tej karze i co do tego ma konto Gold czy inne pierdoły?

I powtarzam on pierwszy mnie bił i przed wyjściem ten jego kolega to widział Kayne Hopkins.
  • Do góry
    • 0

#8 Marcin Jasiński — 5348 22/05/2012 - 22:31

Marcin Jasiński
  • Gracz
Akurat kare nadałem Ci ja, bo widziałem jak odwalałaś i biłaś go bez powodu. I nie, nikomu nie mam zamiaru się podlizywać jak to ujełaś. Bo wątpie by osoba, która ma skryptowo kajdanki, mogła Cię uderzyć.
  • Do góry
    • 0

#9 BezTwarzy — 220 22/05/2012 - 22:39

BezTwarzy
  • Gracz

I powtarzam on pierwszy mnie bił i przed wyjściem ten jego kolega to widział Kayne Hopkins.

Bił cię bez powodu? - takich graczy się raportuje, a nie biega i tłucze się ich tak samo jak oni Ciebie. Akurat Ciebie widzieli - bywa. Nie pierwszy raz i nie ostatni, skarga CAŁKOWICIE nie słuszna, bo sam/sama robiłaś/łeś to samo co tamten gracz.
  • Do góry
    • 0

#10 Kone — 2597 22/05/2012 - 22:50

Kone
  • Gracz
W porząsiu, to zamykam.
  • Do góry
    • 0

#11 skb — 5267 27/05/2012 - 19:16

skb
  • Gracz

*