Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Cluckin Bell lub The Well Stacked Pizza(IDLEWOOD)? Wybierz już od $200/30 min!

subaruteam cluckin idlewood pizzeria gastronomia rekrutacja

• Please log in to reply
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 Olekx — 4184 08/05/2012 - 00:53

Olekx
  • Gracz

** Przeglądając różne strony z ofertami pracy lub stronę grupy SubaruTeam natrafisz na zakładkę informująca o przeprowadzanej rekrutacji. A w niej... **

Cluckin' Bell

SubaruTeam

Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika

REKRUTACJA CAŁY CZAS OTWARTA!

Prowadzona jest rekrutacja do lokalu gastronomicznego Cluckin' Bell mieszczącego się tuż obok Market Station oraz The Well Stacked Pizza na Idlewood. Miejsce pracy jest do wybory na tych samych warunkach. Pensja minimalna wynosi $200 po przepracowaniu 30 minut za ladą, nawet w elastycznych rozbieżnościach.

Pracownikowi oferujemy:
-Przyjazną atmosferę
-Rabaty pracownicze na bilety piłkarskie SASL
-Stała pensja minimalna po przepracowaniu ~30 minut ($200)
-Wybór miejsca pracy!
-Stałą możliwość korzystania z usług gastronomicznych do własnych potrzeb
-Służbowe wyjazdy integracyjne

Jesteś gotów na podjęcie się pracy? Nic prostszego! Możesz wypełnić poniższy formularz i przyjść osobiście do lokalu podpisać umowę o zatrudnienie. Jest to pomocny proces w celu przygotowania umowy, aby zapewnić Tobie szybki sposób do podjęcia się pracy, a w jej efekcie - zarobienia pierwszych pieniędzy!

[b]Imię i nazwisko:[/b]
[b]Płeć:[/b]
[b]Wiek:[/b]
[b]Dane kontaktowe:[/b]
[b]Coś o sobie:[/b]

Chcesz wiedzieć więcej o naszej firmie? Wejdź tu!
  • Do góry
    • 0

#2 Mahauu — 206 09/05/2012 - 16:11

Mahauu
  • Gracz
Imię i nazwisko: Gary Bell
Dane kontaktowe: 1927611
Coś o sobie: Jestem 23`letnim Amerykaninem, pochodzę z Libery City, lubię mechanikę, ale także uwielbiam gotować rzecz jasna.

Użytkownik GienekLog edytował ten post 09/05/2012 - 16:11

• Do góry
    • 0

#3 slacker7 — 0 09/05/2012 - 17:20

slacker7
  • Gracz
Imię i nazwisko: Nasir Jones
Dane kontaktowe: 1915223
Coś o sobie: Mam 26 lat, pochodzę z Nowego Jorku, Brooklyn. Jestem raczej spokojny. Lubię gdy czyjaś krytyka ma uzasadnienie i ma mnie czegoś nauczyć, by wiedzieć co źle robię, nienawidzę natomiast, gdy ktoś przyczepia się o nic. Doświadczenie mam średnie, pracowałem wcześniej w dwóch knajpach, szybko się jednak uczę.
  • Do góry
    • 0

#4 Tirex — 11 10/05/2012 - 06:15

Tirex
  • Gracz
Imię i nazwisko: Andrew Gonzalez
Dane kontaktowe: hmmm. można pisać do mnie na pocztę lub na /w (nie mam telefonu)
Coś o sobie: Andrew jest miły, ma 22lata lubi czasami poszaleć, wypić pare litrów. Oraz szuka miłego towarzystwa.

Użytkownik Tirex edytował ten post 10/05/2012 - 06:16

• Do góry
    • 0

#5 kvviatek — 0 10/05/2012 - 09:30

kvviatek
  • Gracz
Imię i nazwisko:Paul DeFiore
Dane kontaktowe:E-mail [email protected] ([email protected])
Coś o sobie:Paul,jest 26 letnim Włochem,jego Hobby to sport,a szczególnie Pilka nozna,z braku funduszy na zycie postanowił znalesc pracę.

** Przeglądając różne strony z ofertami pracy lub stronę grupy SubaruTeam natrafisz na zakładkę informująca o przeprowadzanej rekrutacji. A w niej...
**
** Paul,zobaczywszy te ogłoszenie bez wachania napisał podanie o prace**
  • Do góry
    • 0

#6 Qsy — 0 12/05/2012 - 15:57

Qsy
  • Gracz
Imię i nazwisko: Susan Marshall
Dane kontaktowe: nr telefonu:1964189 | E-mail: [email protected] (([email protected] / PW))
Coś o sobie: Jestem 23 letnią kobietą, urodzoną w Liberty City. Nie mam sobie nic do zarzucenia, jestem miła, szybko się uczę. Lubię poznawać nowych ludzi. Rzadko imprezuję, ale nie jestem zamknięta w sobie.

**Susan po napisaniu podania wyłącza komputer**

Użytkownik Qsy edytował ten post 12/05/2012 - 16:12

• Do góry
    • 0

#7 Hondas — 3 13/05/2012 - 11:57

Hondas
  • Gracz
Imię i nazwisko: Cristopher Butera
Dane kontaktowe: 1902085
Coś o sobie: Gotowanie fascynuje mnie od dziecka. Mój ojciec był szefem kuchni hotelowej restauracji w LV gdzie się uczyłem tego fachu i mu pomagałem. Jestem miły, kulturalny oraz pracowity.
  • Do góry
    • 0

#8 Sabath — 9 03/08/2012 - 17:20

Sabath
  • Gracz
Imię i nazwisko: Dante Thompson
Dane kontaktowe: 2295538
Coś o sobie: Jestem 21-letnim Szwedem, moim marzeniem jest wyruszenie w świat na czoperach wraz z bratem, lecz abym mógł spełnić swe marzenia muszę napierw na ów maszynę uzbierać pięniądzę, uważam żę ta praca mi w tym pomoże, poza tym znam siędość na sztyce kucharskiej.
  • Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: subaruteam, cluckin, idlewood, pizzeria, gastronomia, rekrutacja

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych