Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Do "damolka"

kary lagi

• Zamknięty Temat jest zamknięty
13 odpowiedzi w tym temacie

#1 Michuss5 07/05/2012 - 11:30

Michuss
  • Gracz
witam, pisze z telefonu wiec sorry za estetyke. wczoraj wieczorem gralem na serwie i mialem OKROPNE lagi (sprawdzcie w logach ze mnie wywalalo itd.) dodatkowo nie widzialem prawie zadnych graczy i czatu. Dzis wchdze na strone w panel i patrze 2 warny - za bieganie i ruch podczas zamrozenia. Najlepsze jest to ze w ogole nie biegalem no chyba ze przez ulice i jeszcze podobno mni admin ostrzegal zebym nie biegal (napisalem wyzej ze nie nie widze czatu wiec jak mialem odpowiedziec?) druga sprawa to jakies zamrozenie. Nie wiem smad to sie wzielo i prosze o dodanie warna ze powyzsze 2 kary sa nie sluszne. Pozdrawiam
  • Do góry
    • 0

#2 PatrykSA113 07/05/2012 - 11:34

PatrykSA
  • Gracz

prosze o dodanie warna ze powyzsze 2 kary sa nie sluszne.

Czyli chcesz jeszcze jednego warna, tak ?
  • Do góry
    • 0

#3 Dzikuu844 07/05/2012 - 11:46

Dzikuu
  • Gracz
Człowieku, to tylko warny - przez nie nie zostaniesz zbanowany. Na N4G warn to ostrzeżenie, by gracz się ogarnął.
  • Do góry
    • 0

#4 Michuss5 07/05/2012 - 11:49

Michuss
  • Gracz
ale przeszkadza mi to bo chce miec clear logi

ale chce miec clear logi
  • Do góry
    • 0

#5 Dolmanek 7 07/05/2012 - 11:49

Dolmanek
  • Gracz

*
Popularny

Miałeś laga, tak? Przecież uważnie Cię obserwowałem przez ok 30-40 sekund i biegałeś jak najęty, więc nie próbuj mi wmówić takich bzdur. A to, że Ciebie wywalało w kwietniu to nie ma nic wspólnego z Twoim wczorajszym bieganiem.
  • Do góry
    • 3

#6 Przemo9 07/05/2012 - 12:04

Przemo
  • Gracz
Administracja nie czyści kar z 'kartoteki', sądzę po poście Dolmanka, próbujesz kogoś tutaj oszukać. :)
  • Do góry
    • 0

#7 Michuss5 07/05/2012 - 12:09

Michuss
  • Gracz
haha zobacz wczoraj ile razy wieczorem wychodzilem i zobacz ping
  • Do góry
    • 0

#8 Dolmanek 7 07/05/2012 - 12:13

Dolmanek
  • Gracz
Kartoteki Ci nie przeczyścimy, warna dostałeś jak najbardziej słusznie. Poza tym jak masz lagi to stwarzasz potencjalne zagrożenie dla całego serwera, dajmy przykład: Wsiadasz w auto i powodujesz masę wypadków. I co, wtedy też powiesz, że miałeś lagi? Jak masz je nieustannie to po prostu nie graj, takie jest moje zdanie o tej całej sytuacji.
  • Do góry
    • 0

#9 Michuss5 07/05/2012 - 12:30

Michuss
  • Gracz
no wlasnie nie gram bo nie chce warna. Gdy mam lagi nigdy nie wsiadam do auta ;)
  • Do góry
    • 0

#10 Zavetti 2 07/05/2012 - 12:35

Zavetti
  • Gracz
Jeżeli nie widziałeś graczy i czatu, to jaki sens jest w grze na serwerze? Wrzuć na zdrowy rozsądek i skończ ciągnąć swoje dywagacje, bo karę nadano wyłącznie z Twojej winy, a raczej zważywszy na te 'zeznania', to z głupoty. Wątpię, żeby Dolmanek kłamał, ponieważ to człowiek uczciwy. Nie załamuj się tu z tymi czystymi logami, bo nikt raczej nie będzie patrzył na taką błahostkę. Następnym razem unikaj takich przypadków, żebyś potem nie miał problemów.
  • Do góry
    • 0

#11 Przemo9 07/05/2012 - 12:35

Przemo
  • Gracz
Nie mam zamiaru z Tobą dyskutować, czy miałeś lagi, czy nie. Najwyraźniej wygląda to w sposób, że łamałeś regulamin, a teraz próbujesz oszukiwać. Nie chcesz grać, bo nie chcesz warna? To nie jest tzw. GF, że 3 warny i dostajesz bana - możesz śmiało grać.
  • Do góry
    • 0

#12 DamianDoma 223 07/05/2012 - 13:32

DamianDoma
  • Gracz
Co Ci przeszkadzają te dwa ostrzeżenia? Psują Ci profil? Ja mam cztery logi - przez co dwie są za odwalaczy, ponieważ wkurzali mnie, jak nie mogłem odegrać akcji, ale jakoś żyje dalej i gram. :)
  • Do góry
    • 0

#13 Dzikuu844 08/05/2012 - 10:06

Dzikuu
  • Gracz
To tylko warny, co innego jak byś dostał blokady - wtedy się martw, a nie o jakieś ostrzeżenia.
Każdy chce mieć czystą kartotekę, ale to nie wychodzi zawsze - do tego nie ma po co Ci usuwać tych ostrzeżeń, bo tobie się chce. Myślisz że administracja będzie się fatygować by sprawdzać twoje logi/ping w tamtym dniu i usunie Ci te warny? Daj spokój, powiem Ci że wszystkie kary znikają z wyświetlenia co miesiąc. Czyli jak dostałeś np. 1 maja -> zniknie 1 czerwca.
  • Do góry
    • 0

#14 Dawid4643 08/05/2012 - 10:47

Dawid
  • Gracz
Z lagami (takimi, które opisujesz) nie da się przecież grać, tak więc po co siedziałeś na serwerze? :P Poza tym, takie sprawy można załatwić bezpośrednio z GameMasterem nadającym karę. Nie widzę sensu pisania tematu w celu zaapelowania od ostrzeżeń. :)
  • Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: kary, lagi

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych