Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

SE Xperia X8 - Problem z ładowaniem.

asf.asf asgfa aas sfd

• Please log in to reply
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 NowyTempar — 904 22/04/2012 - 13:09

NowyTempar
  • Gracz
Cześć! Zwracam się do was dzisiaj z pomocą, a nie do serwisu, gdyż od was szybciej uzyskam pomoc.
Jak zwykle podłączyłem telefon do ładowarki trzy dni temu, gdyż bateria rozładowała się do zera. Najgorsze w tym jest to, że bateria nie chce się naładować. Wtyki są proste, bo sprawdzałem. Poradzicie co powinienem zrobić?
  • Do góry
    • 0

#2 drift to gówno — 198 22/04/2012 - 13:18

drift to gówno
  • Gracz
Mam to samo, wyjmij baterię, włóż z powrotem i spróbuj. Tak samo jest w wielu xperiach, najwyraźniej błąd produkcyjny.
  • Do góry
    • 0

#3 NowyTempar — 904 22/04/2012 - 13:23

NowyTempar
  • Gracz

Mam to samo, wyjmij baterię, włóż z powrotem i spróbuj. Tak samo jest w wielu xperiach, najwyraźniej błąd produkcyjny.

Próbowałem, ale niezbyt.

Dziwnym trafem fon sam się załączył. Problem ze wtykiem jakiś.
  • Do góry
    • 1

#4 BoonDoc — 379 22/04/2012 - 13:35

BoonDoc
  • Gracz
Jak to nowy, świeży telefon to idź i to zgłoś, jeżeli np wziąłeś telefon w salonie sieci z abonamentem.
  • Do góry
    • 0

#5 NowyTempar — 904 22/04/2012 - 13:36

NowyTempar
  • Gracz

Jak to nowy, świeży telefon to idź i to zgłoś, jeżeli np wziąłeś telefon w salonie sieci z abonamentem.

Wychodzi na to, że muszę skołować zestaw zamienników ładowarek, gdyż problem tkwi w ładowarce, nie w kablu USB a w wejściu do gniazdka.
  • Do góry
    • 1

#6 BoonDoc — 379 22/04/2012 - 13:41

BoonDoc
  • Gracz

Wychodzi na to, że muszę skołować zestaw zamienników ładowarek, gdyż problem tkwi w ładowarce, nie w kablu USB a w wejściu do gniazdka.

No ale ładowarka była dołączona do zestawu, więc to też podlega gwarancji jeżeli jeszcze ją posiadasz. Idź i zgłoś, nie będziesz musiał płacić przynajmniej.
  • Do góry
    • 0

#7 Mouruder — 799 22/04/2012 - 14:38

Mouruder
  • Gracz
Baterii nie masz przypadkiem napuchniętej?
  • Do góry
    • 0

#8 ZielonyNowicjusz — 184 24/04/2012 - 05:46

ZielonyNowicjusz
  • Gracz
Też tak miałem z SE Xperia X8. Jak masz rozładowany telefon to podłącz go do ładowarki a następnie spróbuj włączyć. U mnie działa, inaczej nie chce ładować.
  • Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: asf.asf, asgfa, aas, sfd

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych