Karinaa - Noo, Karina. Przyszedł widocznie czas na Ciebie, bym napisał pochwałe na Twoją "skromną" osobę. Karina ma dobry poziom RP, lecz czasami IC bywa denerwująca ale to w niej lubie. Gdy grałem na Olivi, idealnie wczuła sie w postać matki, lecz czasami aż ZA BARDZO.
Veltrez - Dużo mógłbym pisać o Marcinie, ale napisze krótko. Jest osobą sympatyczną, nie wiem dlaczego ale lubiałem z nim grać. Ma dobry poziom RP i to na pewno, wczuwał sie w postać ojca jak i wczuwa sie teraz gdy ma swojego syneczka IC.
Lil Caine - No Liluś, przyszedł czas na Ciebie. Lil Caine ma dobry poziom RP, można z nim pożartować zarówno IC jak i OOC(skajpaj) , tylko za często sie denerwuje(musisz wrzucić na luuz). Był jedną osobą, z którą miło mi sie grało w Ballaz.
DajMiSolo - Dobrze wczuwa sie w postać dziecka, czasami jego teksty IC są po prostu powalające z krzesła, ale wkońcu odgrywa dziecko więc można to zrozumieć. Ma dobry poziom RP, lecz czasami jego odzywki na SKYPE bywają denerwujące.
Souse - Moja była żona IC, huh. Miło mi sie z Tobą grało, masz świetny poziom RP jak i rozwijasz swoje /me i /do i wypowiedzi In Character. Ciesze sie że miałem okazje z Tobą grać, powodzenia w dalszej rozgrywce.
R3X - Ma świetny poziom RP, to na pewno. Można sie z nim pośmiać na SKYPE(Oj zwłaszcza wczoraj), licze że jeszcze będziemy razem dłuugo grali.
Dilu - Jak mógłbym Cie ominąć, Ty psycholu jeden! Wczuwa sie po prostu zajeb** w postać chorego psychicznie In Character, jego akcje IC są śmieszne jak i głupie, ale za to Cie lubie. Powodzenia w dalszej rozgrywce.
Dzowniak - No mój Colbuś musi być, jeden z lepszych graczy w CAŁYM Ballaz. Jego poziom RP jest po prostu BARDZO dobry, to co on odgrywa na /do wątpie że by ktoś odegrał(dom publiczny, kobiete IC i takie tam). Powodzenia w dalszej rozgrywce, dżony ![]()
Gumiiś - Świetnie lideruje CRASH, jest świetnym GameMasterem jak i bratem In Character. Ma dobry poziom RP i to na pewno, jest osobą raczej sympatyczną, licze że jeszcze długo będziemy razem grali.
Niewiarygodny - Jedna z osób, z którą miałem przyjemność grać w Ballaz. Świetny poziom RP, rozwinięte /me i /do jak i wypowiedzi IC, po prostu świetny gracz!
Wszystkim tym osobą, chce serdecznie podziękować za gre!
Użytkownik Rec edytował ten post 03/05/2012 - 16:39