Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Skarga] Alice Mite (postac nijaka)

• Zamknięty Temat jest zamknięty
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 Dzemfan — 0 15/11/2009 - 13:13

Dzemfan
  • Zbanowani
Imię i nazwisko oskarżonego: Alice Mite
Imię i nazwisko oskarżającego: Sonny Monachino
Opis sytuacji: Nigdy nie pisał bym tego tematu lecz Alice, opowiada innym że to moja postać jest nijaka. Z góry mogę powiedzieć iż moja postać Sonny Monachino przez cała kariere była aby Menagerem Cammory clubu, oraz Organizacji Monachino.Potem została swiadkiem koronnym. Natomiast przedstawię biografie szanownej pani Alice. Kiedyś żona mafiozy Lucy Monachino. Pracowała wtedy chyba w san news. Gdy już sie wykreowała na Monachino, zaczeła robic interesy z japonczykami . Wtedy Yakuza. Gdy juz kazała zabic Luce, postanowiła usadowić sie przy burmistrzu Div'ie teraz gdy jej sie to znudziło chce byc zoną burmistrza wielkiego miasta oraz agentką FBI. Dodam iż przez jej osobe nie mogę grać na serwerze ponieważ Bezpodstawnie zostałęm zatrzymany przez fbi, i nie moge zostać wypuszczony bez przesłuchania przez Alice, której to nigdy się nie chce . I zawsze ma coś lepszego do roboty. Przez okres ktory nie gralem ok 2 miesięcy , Zapewne postać alice miała tez inne oblicza .

Screen: (obowiązkowe)
Nie ma screenów którę mogły by to pokazać
Proponowana kara:
Pozostawiam to administracji oraz moderacji.
  • Do góry
    • 0

#2 Jen — 165 15/11/2009 - 14:34

Jen
  • Gracz
kreci z gangiem^^.
  • Do góry
    • 0

#3 Blood — 347 15/11/2009 - 14:38

Blood
  • Świeżak
Ludzie. Aron Servantez był w gangu, a jest w PD. Alice mogła mieć swoją "złą" przeszłość. Dobrze, dalej. Zaczęła kręcić z japończykami - może chciała z tego jakieś korzyści, nie wiem. Kazała zabić Luce. Wiedział ktoś prócz ciebie że to ona IC? Potem była z Div'em, świetnie. Mogła zostać agentką , bo chyba nie byłaby bezrobotna i wogóle. Nie wiem o co ci chodzi.
  • Do góry
    • 0

#4 Mickul — 1638 15/11/2009 - 14:39

Mickul
  • Gracz
[quote='Dzemfan' pid='146096' dateline='1258287188']
Kiedyś żona mafiozy Lucy Monachino. Pracowała wtedy chyba w san news.
[/quote]
Pracowała tam przez kłótnie z Divem.
[quote='Dzemfan' pid='146096' dateline='1258287188']teraz gdy jej sie to znudziło chce byc zoną burmistrza wielkiego miasta oraz agentką FBI[/quote]
Pokłóciła się z Divem, a że zna mnie - dostała pracę sekretarki.
[quote name=''Dzemfan' pid='146096' dateline='1258287188']Dodam iż przez jej osobe nie mogę grać na serwerze ponieważ Bezpodstawnie zostałęm zatrzymany przez fbi' date=' i nie moge zostać wypuszczony bez przesłuchania przez Alice, której to nigdy się nie chce[/quote']
Zwykły płacz OOC. To PD kazało Cię zamknąć, a FBI wypełniło swoją rolę. Zażalenie do Piecha, plx.

Mogliśmy Cię nie wypuszczać.
  • Do góry
    • 0

#5 Mikuś — 144 15/11/2009 - 14:43

Mikuś
  • Świeżak
Po pierwsze Alice nie była żoną Luci Monachino, a jego siostrą czyli córką Maria Monachino. Świetnie, mnie też wmawiają, że od z rządowca stałem się kryminalistą, a tak nie jest. Podaruj sobie pisanie takich skarg
  • Do góry
    • 0

#6 RdK — 163 15/11/2009 - 14:44

RdK
  • Świeżak
To to zaczyna się wojna. Też uważam, że ta postać jest nijaka. Ma wtyki i zasuwa swoim bullecikiem po mieście jak głupia. Łapię taką radiowozem a potem co? Alice wykonuje telefon do swoich kolegów i muszę ją wypuścić, bo nie gram pr0 el0 kozaka na Ivanie.
Najpierw tu, potem tu. Raz gang, drugi raz super dama dworu. Ile ta postać ma twarzy? Osiem? Pogubiłem się. Wybacz Alice, taka jest prawda.

Frakcjo-gango-mafio-mężo skoczek jakich wiele.
  • Do góry
    • 0

#7 Krzysiak23 — 0 15/11/2009 - 14:44

Krzysiak23
  • Świeżak

4. Każdy temat musi zawierać screeny: czytelne, dobre jakościowo, w formacie *.jpg. Skarga bez screenów zostanie rozpatrzona negatywnie.

Nie bardzo wiem, za co jest ta skarga i o co ci w niej chodzi. Jeśli nie masz screenów, to nic nie zdziałasz.
  • Do góry
    • 0

#8 Dawid — 4643 15/11/2009 - 14:51

Dawid
  • Gracz
Zwykły płacz, joł.
  • Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych