Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

TIMEOUT po zminimalizowaniu gry.

timeout zminimalizo gry

• Please log in to reply
9 odpowiedzi w tym temacie

#1 eXqablee — 3587 09/04/2012 - 11:36

eXqablee
  • Gracz
Cześć i czołem!
Od dłuższego czasu mam problem z tzw. "timeout'ami" po zminimalizowaniu gry, lecz też nie za każdym razem się to zdarza, przykładowo zminimalizuję grę i zerknę tylko na skype (nic nie odpisując) to nie dostanę timeouta, natomiast wystarczy, że tylko napiszę jedną literkę to automatycznie dostanę timeouta, to samo tyczy się wejścia w przeglądarkę, wystarczy, że wysunę ją z paska i automatycznie dostaję timeouta, naturalnie po wejściu do gry mam coś w rodzaju laga, mogę biegać, chodzić, lecz nic nie napiszę i nie ma mnie u innych graczy na serwerze, jest tak przez około 15 sekund, a później magiczny napis na czacie "The server is restarting", po wejściu do gry (czyt. zalogowaniu się) widnieje pod moją postacią magiczny tekst "timeout". :( Tak przy okazji jeszcze wspomnę o moich spadkach FPS, bo nie chcę tworzyć osobnego tematu. Nie ma się co tutaj zbytnio rozpisywać, po przejechaniu w okolicy wody mam znaczy spadek FPS i lagi totalne, że przykładowo muszę pojazdem zwolnić do 20km/h, bo bym w coś przypieprzył. :( Jeśli ktoś z Was miał podobny problem to liczę na Waszą pomoc, pozdrawiam. :)
  • Do góry
    • 0

#2 Marrig — 30 09/04/2012 - 11:39

Marrig
  • Gracz
Przed zminimalizowanie gry wejść do menu głównego, może pomoże (ja dostaje crashe jak wbijam potem do gry). I wracając do gry nie wciskaj ESC tylko 'powrót', czy jak tam masz w menu gry.
  • Do góry
    • 0

#3 eXqablee — 3587 09/04/2012 - 11:41

eXqablee
  • Gracz

Przed zminimalizowanie gry wejść do menu głównego, może pomoże (ja dostaje crashe jak wbijam potem do gry). I wracając do gry nie wciskaj ESC tylko 'powrót', czy jak tam masz w menu gry.

Wszystko jedno czy nacisnę ESC i dopiero zminimalizuję czy zrobię to bezpośrednio w grze, nawet dostaję timeout'a przy przeglądaniu mapki w grze na ESC / Mapa.
  • Do góry
    • 0

#4 Melmar — 191 09/04/2012 - 11:49

Melmar
  • Ofiara włamania(włamanie)
Reinstall gry. Za dużo interiorow budujesz. :D
A tak właściwie, to zapewne masz jakieś mody cleo, lub coś - które się po prostu posypały. :)
  • Do góry
    • 0

#5 eXqablee — 3587 09/04/2012 - 11:56

eXqablee
  • Gracz

Reinstall gry. Za dużo interiorow budujesz. :D
A tak właściwie, to zapewne masz jakieś mody cleo, lub coś - które się po prostu posypały. :)

Po przeinstalowaniu SAMP'a, GTA SA, wyczyszczeniu kompa, formatowaniu dysków, defragmentacji, skanowaniu systemu, nadal to samo. :P
  • Do góry
    • 0

#6 Melmar — 191 09/04/2012 - 11:59

Melmar
  • Ofiara włamania(włamanie)

Po przeinstalowaniu SAMP'a, GTA SA, wyczyszczeniu kompa, formatowaniu dysków, defragmentacji, skanowaniu systemu, nadal to samo. :P

Robisz to źle. :D
Usuń jeszcze raz folder GTA San Andreas User Files lub plik, który jest w nim gta_sa.set
Jesteś poza tym pewien, że kiedy odinstalowałeś grę z jakiegoś tam dysku, a go pewnie nie formatowałeś, to usunęły się wszystkie pliki?
Spróbuj jeszcze raz wywalić grę i wszystkie foldery, które stworzył się podczas instalacji.

Poza tym stery - na pewno wszystko okej zrobiłeś.
  • Do góry
    • 0

#7 eXqablee — 3587 09/04/2012 - 12:07

eXqablee
  • Gracz

Robisz to źle. :D
Usuń jeszcze raz folder GTA San Andreas User Files lub plik, który jest w nim gta_sa.set
Jesteś poza tym pewien, że kiedy odinstalowałeś grę z jakiegoś tam dysku, a go pewnie nie formatowałeś, to usunęły się wszystkie pliki?
Spróbuj jeszcze raz wywalić grę i wszystkie foldery, które stworzył się podczas instalacji.

Poza tym stery - na pewno wszystko okej zrobiłeś.

Spróbuję jeszcze raz, może to coś da. :P

Użytkownik Dami88 edytował ten post 09/04/2012 - 12:07

• Do góry
    • 1

#8 Horodek — 199 09/04/2012 - 12:47

Horodek
  • Gracz
Mam identyczny problem, lecz gdy wypakuję grę na nowo jest git przez jakiś czas :)
  • Do góry
    • 0

#9 RIDICULOUS — 172 09/04/2012 - 13:01

RIDICULOUS
  • Gracz
Usuń sobeita. kiedyś tak miałem. :whistle:
  • Do góry
    • 0

#10 eXqablee — 3587 09/04/2012 - 13:21

eXqablee
  • Gracz
No nic, po przeinstalowaniu gry, oraz usunięciu jej ówcześnie wszystkich plików, nadal dostaję timeout'a po zminimalizowaniu. :(
  • Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: timeout, zminimalizo, gry

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych