Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Rekrutacja] BesT WorkShop - Najtańszy warsztat w Los Santos!

warsztat najlepszy

• Zamknięty Temat jest zamknięty
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 iNiQu — 473 09/04/2012 - 10:04

iNiQu
  • Gracz

Dołączona grafika

BesT WorkSkop
Warsztat zajmujący się:

- naprawą pojazdów,
- sprzedażą części zamiennych jak i tuningowych,
- montażem tuningu,
- lakierowaniem pojazdów.

Dołączona grafika
Poszukujemy pracowników na stanowiska takie jak:
- mechanik,
- kasjerka.

WYMAGAMY:

- Wysokiej kultury osobistej, zarówno do klientów, jak i do pozostałych pracowników firmy.
- Otwartości na ludzi.
- Nienagannej dyscypliny, punktualności oraz zaufania.
-Uczciwości
-Nosze identyfikatoru będąc na służbie!

OFERUJEMY
- Wypłatę, w wysokości 200 dolarów amerykańskich dziennie, za przepracowanie minimum pół godziny.
- Swobodne godziny pracy, po prostu pracujesz wtedy, kiedy Ci najlepiej pasuje.
- Atmosferę, w której rozwiniesz swoje umiejętności, zainteresowania, poznasz nowych przyjaciół.
-Służbowy peger - możesz nim się komunikować nawet poza pracą, jeśli potrzebuje pomocy!
-Częst Premie!

Jak się do nas dostać?
Wystarczy wypełnić poniższe podanie:

Imię:
Nazwisko:
Doświadczenie (poprzednie prace związane z mechaniką, zainteresowania i tym podobne):

Dołączona grafika
Adriano Santorelli - Prezes.
Benny Aragona - Prezes
Adrianna Forestter - Szefowa.
Damien Watt - Menager

Jamal Vozzo - Kierownik.
Juan Martinez - Kierownik.
Bradley McDonald - Kierownik.
Wesley Woodford - Kierownik.
Dołączona grafika
Mieścimy sie w danym budynku Zohan Garage ((btw. - kto pracował w Zohan może u nas dostać invite z miejsca)), przy centrum.
Dołączona grafika
Dołączona grafika

• Do góry
    • 2

#2 Summeruś — 969 11/04/2012 - 05:44

Summeruś
  • Gracz

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Zmiana wzoru!

Imię i Nazwisko:
Doświadczenie (poprzednie prace związane z mechaniką, zainteresowania i tym podobne):

Rekrutacja w pełni IC!

Użytkownik CapsLock edytował ten post 11/04/2012 - 05:47

• Do góry
    • 1

#3 krystian1994 — 0 14/04/2012 - 10:20

krystian1994
  • Gracz
Imię: Steve
Nazwisko: Zucco
Kontakt: nie mam jeszcze telefonu ale kupie. Jak na razie podaje moj nr gadu 11798169 :)
Doświadczenie (poprzednie prace związane z mechaniką, zainteresowania i tym podobne): Doswiadczenie mam małe bo na innych serwerach tego typu bylem mechanikiem 3-4 razy. Interesuje sie sportem, motoryzacja posiadam wlasny motor. Jestem czlowiekiem ktoremu mozna zaufac i powierzyć taka prace jednym slowem jestem odpowiedzialny.

Z powazaniem
Steve Zucco
  • Do góry
    • 0

#4 S0lid — 90 14/04/2012 - 10:38

S0lid
  • Gracz
Imię i Nazwisko: Benjamin Gray
Doświadczenie (poprzednie prace związane z mechaniką, zainteresowania i tym podobne): We wczesnych latach młodości zawsze zafascynowany byłem motoryzacją. Głównie za sprawą braku zajęć w moim miejscu zamieszkania zajmowałem się starymi cudeńkami, które trudno było utrzymać przy życiu. Tak czy inaczej lata bez grzebania w silnikach doprowadziły mnie do utraty myku w tychże sprawach, więc jedyną sensowną dla mnie posadą, byłoby miejsce przy ladzie.
  • Do góry
    • 0

#5 iNiQu — 473 14/04/2012 - 10:42

iNiQu
  • Gracz

Imię: Steve
Nazwisko: Zucco
Kontakt: nie mam jeszcze telefonu ale kupie. Jak na razie podaje moj nr gadu 11798169 :)
Doświadczenie (poprzednie prace związane z mechaniką, zainteresowania i tym podobne): Doswiadczenie mam małe bo na innych serwerach tego typu bylem mechanikiem 3-4 razy. Interesuje sie sportem, motoryzacja posiadam wlasny motor. Jestem czlowiekiem ktoremu mozna zaufac i powierzyć taka prace jednym slowem jestem odpowiedzialny.

Z powazaniem
Steve Zucco

Akceptuje - zgłoś się do mnie IG.

Imię i Nazwisko: Benjamin Gray
Doświadczenie (poprzednie prace związane z mechaniką, zainteresowania i tym podobne): We wczesnych latach młodości zawsze zafascynowany byłem motoryzacją. Głównie za sprawą braku zajęć w moim miejscu zamieszkania zajmowałem się starymi cudeńkami, które trudno było utrzymać przy życiu. Tak czy inaczej lata bez grzebania w silnikach doprowadziły mnie do utraty myku w tychże sprawach, więc jedyną sensowną dla mnie posadą, byłoby miejsce przy ladzie.

Akceptuje - zgłoś się do mnie IG.
  • Do góry
    • 0

#6 Zjadanko — 0 22/04/2012 - 12:43

Zjadanko
  • Gracz
Imię i Nazwisko:Luis Marshall
Doświadczenie (poprzednie prace związane z mechaniką, zainteresowania i tym podobne):Interesuje się motoryzacją lubie prace z samochodami.Nie pracowałem jeszcze jako mechanik ale chce spróbować swoich sił od dziecka marzyłem o takej pracy.
  • Do góry
    • 0

#7 OsieM — 8 22/04/2012 - 12:47

OsieM
  • Gracz

Imię i Nazwisko: Maximus DeMaso

Doświadczenie (poprzednie prace związane z mechaniką, zainteresowania i tym podobne): Mam doświadczenie w zakresie mechaniki, pracowałem w wielu warsztatach oraz na stacjach benzynowych. Nie będzie dla mnie problemem czyiś samochód.

Użytkownik OsieM edytował ten post 22/04/2012 - 12:47

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych