Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie
- - - - -

Event na zagranicznym RP [BEZ REKLAMY]

event bez reklamu

• Please log in to reply
53 odpowiedzi w tym temacie

#41 _Darumn_465 08/04/2012 - 09:22

_Darumn_
  • Gracz
O ja Cię, ale event. Ale się działo. Dzięki za screeny, w całym moim nędznym życiu nie wiedziałem czegoś podobnego! Zaparło dech w moich piersiach, naprawdę! Aż mnie natchnęło, normalnie zacząłem wierzyć w ludzi, widzę, tak, widzę sens życia! Powróciła mi wiara w ludzi! Od dzisiaj będę robił screeny ludzi stojących obok siebie. >.<
  • Do góry
    • 0

#42 HGbilon 113 08/04/2012 - 09:29

HGbilon
  • Gracz

O ja Cię, ale event. Ale się działo. Dzięki za screeny, w całym moim nędznym życiu nie wiedziałem czegoś podobnego! Zaparło dech w moich piersiach, naprawdę! Aż mnie natchnęło, normalnie zacząłem wierzyć w ludzi, widzę, tak, widzę sens życia! Powróciła mi wiara w ludzi! Od dzisiaj będę robił screeny ludzi stojących obok siebie. >.<

:gtfo: Nie, nie jesteś śmieszny.
  • Do góry
    • 1

#43 _Darumn_465 08/04/2012 - 09:37

_Darumn_
  • Gracz

:gtfo:

Dołączona grafika
  • Do góry
    • 0

#44 Insane7 429 08/04/2012 - 09:44

Insane7
  • Gracz
Też poproszę IP na PW.
  • Do góry
    • 0

#45 199535 08/04/2012 - 10:12

1995
  • Gracz

Uważasz, że gra na samym skrypcie (mowa tutaj o centrum, gdzie zapewne przesiadujesz, bo na szczęście na South Central i w mafiach gra jeszcze polega na czymś więcej niż Bullecie na /v), jest gorsza od gry, która sprawia tyle samo (w mojej ocenie) przyjemności, ale mniej odzwierciedla realizm?

Możesz mieć odmienne zdanie, ale nie narzucaj go innym. Ja wyraziłem swoją opinię, a w mojej ocenie ty masz z tym jakiś problem.

Tak, wolę jeździć naprawionym radiowozem, bez kamizelki i ze sporo wartą bronią, grać z klimatem i przemilczeć zagrania 'nobków', niż grać na serwerze, gdzie pościgi wyglądają jak derby. (wystarczy obejrzeć pościgi z amerykańskiej eleski)

Ja osobiście przyrównywał bym N4G i US'eleskę do CRASH (mało osób, ale bardziej ogarnięci) i LSPD (masówka, nad którą naturalnie jest znacznie trudniej zapanować) [bez obrazy dla PD].

1.po prostu te nicki, hp oraz armour przypomniały mi stare serwery Role Play, do gangów nic nie mam, wiem jak działają, bo wiele razy byłem okradzioony itp, wszystko na wysokim poziomie.
2. To był taki malutki sarkaźmik, więc nie bierz moch słów do serduszka.
  • Do góry
    • 0

#46 Optymista 82 08/04/2012 - 10:31

Optymista
  • Gracz
Nie posrajcie się tm eventem czasem, lepsze eventy na stacji centrum u nas są, niż na jakimś gównie.

Po prostu straszne, takie serwery cieszą oko, bo na N4G, niedługo wszystko zastąpi skrypt.

Mam nadzieję, że skrypt zastąpi takich gimbów jak Ty, huh... Pieprzysz głupoty, idź jaraj się gfem, może tam admina dostaniesz.
  • Do góry
    • 0

#47 wujek multan 439 08/04/2012 - 10:55

wujek multan
  • Gracz
smutno się zrobiło ;(
  • Do góry
    • 0

#48 199535 08/04/2012 - 11:00

1995
  • Gracz

Nie posrajcie się tm eventem czasem, lepsze eventy na stacji centrum u nas są, niż na jakimś gównie.

Mam nadzieję, że skrypt zastąpi takich gimbów jak Ty, huh... Pieprzysz głupoty, idź jaraj się gfem, może tam admina dostaniesz.

Ja gram tylko na n4g z tego powodu,że jest z kim grać,po prtostu przypomniał mi się klimat tamtych czasów .
  • Do góry
    • 0

#49 łestkołst1 08/04/2012 - 11:08

łestkołst
  • Gracz
Nono niezłe ssy.
  • Do góry
    • 0

#50 HGbilon 113 09/04/2012 - 11:00

HGbilon
  • Gracz
Dobra, mam jedno konto z postacią i all do oddania.
  • Do góry
    • 0

#51 limon256 09/04/2012 - 11:20

limon
  • Gracz

Uważasz, że gra na samym skrypcie (mowa tutaj o centrum, gdzie zapewne przesiadujesz, bo na szczęście na South Central i w mafiach gra jeszcze polega na czymś więcej niż Bullecie na /v), jest gorsza od gry, która sprawia tyle samo (w mojej ocenie) przyjemności, ale mniej odzwierciedla realizm?

+1
  • Do góry
    • 0

#52 Lynn817 09/04/2012 - 11:26

Lynn
  • Gracz

Gównem? (cenzura)a, wiesz o czym Ty mówisz? Ten zagraniczy serwer to najlepszy Role Play jaki kiedykolwiek istniał, jest na modzie God Father ale jest on modyfikowany i graczy jest i tak bardzo dużo. Po dacie Twojej rejestracji widać, kiedy zacząłeś swoją przygode z tego typu serwerami i wybacz, ale Twoja wiedza na ten temat sięga dna. Jeśli uważasz, że na serwerach Role Play liczy się tylko skrypt (nie obrażam tu net4game) to jesteś zwykłym idiotą, który nie czerpie przyjemności z gry.
  • Do góry
    • 2

#53 Wiolcia984 09/04/2012 - 11:33

Wiolcia98
  • Gracz

Dobra, mam jedno konto z postacią i all do oddania.

wyslij na pw
  • Do góry
    • 0

#54 eXqablee3587 09/04/2012 - 11:54

eXqablee
  • Gracz

Gównem? (cenzura)a, wiesz o czym Ty mówisz? Ten zagraniczy serwer to najlepszy Role Play jaki kiedykolwiek istniał, jest na modzie God Father ale jest on modyfikowany i graczy jest i tak bardzo dużo. Po dacie Twojej rejestracji widać, kiedy zacząłeś swoją przygode z tego typu serwerami i wybacz, ale Twoja wiedza na ten temat sięga dna. Jeśli uważasz, że na serwerach Role Play liczy się tylko skrypt (nie obrażam tu net4game) to jesteś zwykłym idiotą, który nie czerpie przyjemności z gry.

Ja to nic nie chcę mówić, ale podstawowymi komendami na serwerach rp to /me, /do oraz animacje. :o Do tego dochodzą poboczne rzeczy, które nie są najważniejsze, a umilają nam rozgrywkę.
A co do IP to też bym prosił na pw.
  • Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych