Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[REKRUTACJA] DSJ Restaurant rekrutuje - godne warunki pracy.

rekrutacja dsj zapraszam

• Zamknięty Temat jest zamknięty
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 Danger — 173 21/03/2012 - 09:33

Danger
  • Gracz

DSJ Restaurant otwiera rekrutację na stanowiska:

*barman

*kucharz

Oferujemy tobie:

• Elastyczne godziny pracy,
  • Firmowy strój,
  • Łatwy dostęp do miejsca pracy,
  • Miły klimat,
  • Wypłaty sięgające aż 300 $

Dołączona grafika

Znajdujemy się zaraz na starej stacji centrum, łatwo znaleźć. Towarzyszy nam:

Central Bar, Golden Gym, Platinum Gym i wiele wiele innych.

Dołączona grafika

To bardzo proste należy napisać podanie według poniższego wzoru.
Podania sprawdzają:
  • DANGER
  • Indywidual
Po sprawdzonym podaniu skierujemy was z kim należy się skontaktować w celu rozmowy kwalifikacyjnej.

**IC**
Imię i nazwisko:
Czy pracowałeś/aś już w gastronomii? (wymień lokale):
**OOC**
Imię:
Znasz Crafting dań? Przedstaw w punktach jak się to robi:
Dlaczego akurat my?:

Powodzenia! Czekamy na wasze podania :P

Użytkownik Danger edytował ten post 21/03/2012 - 13:31

• Do góry
    • 0

#2 KnopersX — 0 21/03/2012 - 12:09

KnopersX
  • Gracz
** IC **

Imię i nazwisko: Drew Davis
Stanowisko: Barman
Czy pracowałeś/aś już w gastronomii? (wymień lokale): Nie, jeszcze nie pracowałem. Szybko się uczę więc nie ma problemu.

** OOC **

Imię: Daniel
Opisz krótko swoją postać (4-5 zdań):  Mam na imię Daniel, mam 16 lat i mieszkam w Starachowicach. Na N4G jestem od dość niedawna ale w RP siedzę około rok. Moje Hobby to jazda na rowerze. Interesuję sie Astronomią.

Znasz Crafting? Przedstaw w punktach jak się to robi:  Nie wiem o co dokładnie chodzi, crafting występuje w różnych formach w różnych grach.
Dlaczego akurat my?:  Ponieważ oferujecię bardzo dobre warunki  pracy, dobrą płace i odpowiednie stanowisko które bardzo mi odpowiada.
  • Do góry
    • 0

#3 Danger — 173 21/03/2012 - 13:33

Danger
  • Gracz

** IC **

Imię i nazwisko: Drew Davis
Stanowisko: Barman
Czy pracowałeś/aś już w gastronomii? (wymień lokale): Nie, jeszcze nie pracowałem. Szybko się uczę więc nie ma problemu.

** OOC **

Imię: Daniel
Opisz krótko swoją postać (4-5 zdań): Mam na imię Daniel, mam 16 lat i mieszkam w Starachowicach. Na N4G jestem od dość niedawna ale w RP siedzę około rok. Moje Hobby to jazda na rowerze. Interesuję sie Astronomią.

Znasz Crafting? Przedstaw w punktach jak się to robi: Nie wiem o co dokładnie chodzi, crafting występuje w różnych formach w różnych grach.
Dlaczego akurat my?: Ponieważ oferujecię bardzo dobre warunki pracy, dobrą płace i odpowiednie stanowisko które bardzo mi odpowiada.

Odrzucam
PowóD: Co prawda nie napisałem Crafting dań ale powinieneś wiedzieć o co mi chodzi. Druga rzecz to taka: jak myślisz czy postać do Daniel czy postać to Drew Davis? Popraw jak chcesz.

Użytkownik Danger edytował ten post 21/03/2012 - 13:36

• Do góry
    • 0

#4 KnopersX — 0 21/03/2012 - 13:52

KnopersX
  • Gracz
W OOC napisałem o sobię, a w IC o postaci, nic zle nie zroibiłem. Co prawda nie wiem co to crafting w samp.
  • Do góry
    • 0

#5 Danger — 173 21/03/2012 - 14:05

Danger
  • Gracz

W OOC napisałem o sobię, a w IC o postaci, nic zle nie zroibiłem. Co prawda nie wiem co to crafting w samp.

O postaci to o postaci a nie o sobie
  • Do góry
    • 0

#6 KnopersX — 0 21/03/2012 - 14:09

KnopersX
  • Gracz
Masz rację, ale nie lepiej umieścić we wzorze info o postaci w IC a nie w OOC, bo tak to się myli, i dla tego napisałem jak napisałem :P
  • Do góry
    • 0

#7 Dariusz Samela — 1 21/04/2012 - 17:57

Dariusz Samela
  • Gracz
**IC**
Imię i nazwisko: Sasha Tobia
Stanowisko?[barman/kucharz] - Kucharz
Czy pracowałeś/aś już w gastronomii? (wymień lokale):Variety Shot pracuje nadal
**OOC**
Imię:Dariusz
Opisz krótko swoją postać (4-5 zdań):Przystojny afroamerykanin, ktory jest zainteresowany wasza oferta. Pochodzi Z Los Angeles , przeprowadzil sie do Los Santos 3 lata temu. Po szkole gastronomicznej poszukuje pracy.
Znasz Crafting dań? Przedstaw w punktach jak się to robi: Tak znam sie. Sprzedaje najpierw produkty graczowi. Pozniej prosze go o oddanie produktow za darmo. Ide na stol do craftowania, wkladam produkty do craftowania. I na koniec pisze komende, dzieki ktorej wszystko produkty sie lacza, ponownie wpisuje komende i wyciagam produkt i przekazuje go graczowi.
Dlaczego akurat my?:Poniewaz zainteresowala mnie wasza oferta pracy poniewaz macie elastyczne godziny pracy. Mi to odpowiada poniewaz w rzeczywistym zyciu takze pracuje.
  • Do góry
    • 0

#8 Danger — 173 21/04/2012 - 18:01

Danger
  • Gracz

**IC**
Imię i nazwisko: Sasha Tobia
Stanowisko?[barman/kucharz] - Kucharz
Czy pracowałeś/aś już w gastronomii? (wymień lokale):Variety Shot pracuje nadal
**OOC**
Imię:Dariusz
Opisz krótko swoją postać (4-5 zdań):Przystojny afroamerykanin, ktory jest zainteresowany wasza oferta. Pochodzi Z Los Angeles , przeprowadzil sie do Los Santos 3 lata temu. Po szkole gastronomicznej poszukuje pracy.
Znasz Crafting dań? Przedstaw w punktach jak się to robi: Tak znam sie. Sprzedaje najpierw produkty graczowi. Pozniej prosze go o oddanie produktow za darmo. Ide na stol do craftowania, wkladam produkty do craftowania. I na koniec pisze komende, dzieki ktorej wszystko produkty sie lacza, ponownie wpisuje komende i wyciagam produkt i przekazuje go graczowi.
Dlaczego akurat my?:Poniewaz zainteresowala mnie wasza oferta pracy poniewaz macie elastyczne godziny pracy. Mi to odpowiada poniewaz w rzeczywistym zyciu takze pracuje.

Zgłoś sie do DSJ, akceptuje.

!!OD TERAZ NIE MUSICIE PISAĆ PODAŃ, WYSTARCZY PODEJŚĆ DO LOKALU!!

• Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: rekrutacja, dsj, zapraszam

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych