Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Rekrutacja] Ammu-Nation!

ammunation rekrutacja praca payday

• Zamknięty Temat jest zamknięty
82 odpowiedzi w tym temacie

#81 BoonDoc — 379 08/03/2012 - 11:57

BoonDoc
  • Gracz

Imię i nazwisko:Silas Ortega
Miejsce zamieszkania: Hotel Metro
Numer kontaktowy:Brak
Doświadczenie:Brak, jednak szybko się uczę
Dlaczego właśnie Ty:Pilnie poszukuję pracy, i oczywiste jest to, że będę przykładnym pracownikiem. Co prawda potrzebne będzie mi szkolenie, ale zaowocuje ono kilkakrotnie. Jestem miły, uprzejmy, i elokwentny. Zdecydowanie moją najmocniejszą cechą jest cierpliwość. (( Poza tym dużo gram, znam b.dobrze ortografię )).

Imię i nazwisko: Jeremy Adams
Miejsce zamieszkania: Market Hotel 29 th'
Numer kontaktowy: 604 - 691
Doświadczenie: Przyjechał do Los Santos, prosto ze słonecznego Fierro, gdzie pracowałem w jednym z salonów renowacji broni. Zajmowałem się tam głównie czyszczeniem, czy też malunkiem uszkodzonych pastorałów. Myślę, że w tej kwestii, moje doświadczenie, jest odpowiednie, by podjąć się tejże pracy.
Dlaczego właśnie Ty: Jak już wcześniej wspomniałem, miałem już styczność z bronią palną. Jestem także sumienny, oraz punktualny w wykonywanej przez siebie pracy. Nie ukrywam , iż od jakiegoś czasu jestem bezrobotny i szukam odpowiedniego zajęcia, a ta praca, przyniosłaby mi najwięcej frajdy.

Imię i nazwisko: Joaquin Gutierrez
Miejsce zamieszkania: Hotel Metro
Numer kontaktowy: Telefon podaje osobiście.
Doświadczenie: Z bronią mam dobre doświadczenie, umiem obchodzić się ostrożnie z bronią oraz pracowałem w kilku sklepach, więc wiem jak używać kasy fiskalnej.
Dlaczego właśnie Ty: Jestem miłym i spokojnym człowiekiem nie szukającym zwady. Znam dobrze każdą z broni, od tych najmniejszych aż do karabinów maszynowych.

Imię i nazwisko:Martin Versace
Miejsce zamieszkania:Hotel Metro
Numer kontaktowy: (aktualnie brak, w trakcie nabycia telefonu)
Doświadczenie: Znajomość broni, suwerenność, dokładność, punktualność, umiejętność pracy w stresie, pogodny humor,
przeszłość bez kontaktu z prawem.

Dlaczego właśnie Ty:Bardzo dobrze współpracuję w grupie, posiadam również wysokie kwalifikacje na stanowisku sprzedawcy.
Ukończone studia. Znajomość rodzajów broni oraz umiejętność doradzenia.

IG - Walt Stinger.
  • Do góry
    • 0

#82 DieselAkaHaze — 40 08/03/2012 - 21:58

DieselAkaHaze
  • Gracz
Imię i nazwisko:Tommy Macchione
Miejsce zamieszkania: Centrum
Numer kontaktowy:
Doświadczenie:Pracuję w ASG więc wiem co i jak.
Dlaczego właśnie Ty:Jestem punktualny,szybko się ucze.
  • Do góry
    • 0

#83 szczepan aka wegorz — 13 09/03/2012 - 09:00

szczepan aka wegorz
  • Gracz
Imię i nazwisko: Cheslav Prokopovich
Miejsce zamieszkania: Hotel Centrum
Numer kontaktowy: -
Doświadczenie: Miałem już broń palną w ręku i to nie raz. Znam się dobrze na tym.
Dlaczego właśnie Ty: Mam już doświadczenie oraz łatwo nawiązuję kontakty z ludźmi.
  • Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: ammunation, rekrutacja, praca, payday

Użytkownicy przeglądający ten temat: 4

0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych