Imię i nazwisko:Silas Ortega
Miejsce zamieszkania: Hotel Metro
Numer kontaktowy:Brak
Doświadczenie:Brak, jednak szybko się uczę
Dlaczego właśnie Ty:Pilnie poszukuję pracy, i oczywiste jest to, że będę przykładnym pracownikiem. Co prawda potrzebne będzie mi szkolenie, ale zaowocuje ono kilkakrotnie. Jestem miły, uprzejmy, i elokwentny. Zdecydowanie moją najmocniejszą cechą jest cierpliwość. (( Poza tym dużo gram, znam b.dobrze ortografię )).
Imię i nazwisko: Jeremy Adams
Miejsce zamieszkania: Market Hotel 29 th'
Numer kontaktowy: 604 - 691
Doświadczenie: Przyjechał do Los Santos, prosto ze słonecznego Fierro, gdzie pracowałem w jednym z salonów renowacji broni. Zajmowałem się tam głównie czyszczeniem, czy też malunkiem uszkodzonych pastorałów. Myślę, że w tej kwestii, moje doświadczenie, jest odpowiednie, by podjąć się tejże pracy.
Dlaczego właśnie Ty: Jak już wcześniej wspomniałem, miałem już styczność z bronią palną. Jestem także sumienny, oraz punktualny w wykonywanej przez siebie pracy. Nie ukrywam , iż od jakiegoś czasu jestem bezrobotny i szukam odpowiedniego zajęcia, a ta praca, przyniosłaby mi najwięcej frajdy.
Imię i nazwisko: Joaquin Gutierrez
Miejsce zamieszkania: Hotel Metro
Numer kontaktowy: Telefon podaje osobiście.
Doświadczenie: Z bronią mam dobre doświadczenie, umiem obchodzić się ostrożnie z bronią oraz pracowałem w kilku sklepach, więc wiem jak używać kasy fiskalnej.
Dlaczego właśnie Ty: Jestem miłym i spokojnym człowiekiem nie szukającym zwady. Znam dobrze każdą z broni, od tych najmniejszych aż do karabinów maszynowych.
Imię i nazwisko:Martin Versace
Miejsce zamieszkania:Hotel Metro
Numer kontaktowy: (aktualnie brak, w trakcie nabycia telefonu)
Doświadczenie: Znajomość broni, suwerenność, dokładność, punktualność, umiejętność pracy w stresie, pogodny humor,
przeszłość bez kontaktu z prawem.
Dlaczego właśnie Ty:Bardzo dobrze współpracuję w grupie, posiadam również wysokie kwalifikacje na stanowisku sprzedawcy.
Ukończone studia. Znajomość rodzajów broni oraz umiejętność doradzenia.
IG - Walt Stinger.

Temat jest zamknięty