Zaakceptowane:
- Gaven Anania
Odrzucone:
-
Zapraszam z dowodem osobistym i identyfikatorem w celu sprawdzenia czy nie pracujesz już w siłowi IG do mnie albo do kierownictwa.
(ECG) Exclusive Central Gym - 280$
Rozpoczęty przez michaleq09, 08/02/2012 00:12
ecg silownia gym rekrutacja 280 300 wyplata
536 odpowiedzi w tym temacie
— 239
27/04/2012 - 22:15
— 2
28/04/2012 - 10:43
Imię i nazwisko:Marco Roberts
Numer telefonu:
Doświadczenie :(jeżeli jest nijakie, nie martw się - nauczymy Cię.):Wiele razy byłem ekspedientem i myślę, że ta praca niczym się nie różni od moich poprzednich.
Prosiłbym o pozytywne rozpatrzenie tego podania.
Numer telefonu:
1042992
Doświadczenie :(jeżeli jest nijakie, nie martw się - nauczymy Cię.):Wiele razy byłem ekspedientem i myślę, że ta praca niczym się nie różni od moich poprzednich.
Prosiłbym o pozytywne rozpatrzenie tego podania.
Użytkownik Sharek edytował ten post 28/04/2012 - 10:56
— 239
28/04/2012 - 15:04
Zaakceptowane:
-
Odrzucone:
-Marco Roberts
-
Odrzucone:
-Marco Roberts
— 448
28/04/2012 - 16:57
Imię i nazwisko: Devon Martinez
Numer telefonu: 1901230
Doświadczenie :(jeżeli jest nijakie, nie martw się - nauczymy Cię.): Wielokrotnie byłem trenerem, w przeróżnych siłowniach. Sądzę, że praca tutaj to nie byłby dla mnie kłopot.
Numer telefonu: 1901230
Doświadczenie :(jeżeli jest nijakie, nie martw się - nauczymy Cię.): Wielokrotnie byłem trenerem, w przeróżnych siłowniach. Sądzę, że praca tutaj to nie byłby dla mnie kłopot.
— 1978
28/04/2012 - 18:56
Imię i nazwisko: Salvatore Accardo
Numer telefonu: Aktualnie nie posiadam, tylko E-Mail [email protected] ((PW))
Doświadczenie :(jeżeli jest nijakie, nie martw się - nauczymy Cię.): Trenowałem ludzi w innych siłowniach, lecz straciłem pracę przez upadek biznesów.
Numer telefonu: Aktualnie nie posiadam, tylko E-Mail [email protected] ((PW))
Doświadczenie :(jeżeli jest nijakie, nie martw się - nauczymy Cię.): Trenowałem ludzi w innych siłowniach, lecz straciłem pracę przez upadek biznesów.
— 732
30/04/2012 - 14:27
Zaakceptowane:
-
Odrzucone:
- Devon Martinez
- Salvatore Accardo
-
Odrzucone:
- Devon Martinez
- Salvatore Accardo
Użytkownik michaleq09 edytował ten post 30/04/2012 - 14:28
— 1985
30/04/2012 - 18:30

Popularny
Imię i nazwisko: Deandre Mason
Numer telefonu: 191-34-56
Doświadczenie: Myślę, że przez wielokrotne dorabianie jako trener nabrałem odpowiedniej wprawy i doświadczenia. Umiem dobrze dogadywać się z klientami, jestem rzetelną i odpowiedzialną osobą - w żadnej siłowni do których należałem nie było na mnie skarg ani zażaleń.
Numer telefonu: 191-34-56
Doświadczenie: Myślę, że przez wielokrotne dorabianie jako trener nabrałem odpowiedniej wprawy i doświadczenia. Umiem dobrze dogadywać się z klientami, jestem rzetelną i odpowiedzialną osobą - w żadnej siłowni do których należałem nie było na mnie skarg ani zażaleń.
Użytkownik Warden edytował ten post 30/04/2012 - 20:39
— 732
30/04/2012 - 22:37
Zaakceptowane:
-
Odrzucone:
- Deandre Mason
Gdy składacie tu plus do innej siłowni to wiedźcie, że Wasze podanie będzie odrzucone. Dlaczego? Skrypt siłowni, tj. /o trening działa tylko w jednej siłowni.
Miejcie to na uwadze i zapraszam do składania podań.
-
Odrzucone:
- Deandre Mason
Gdy składacie tu plus do innej siłowni to wiedźcie, że Wasze podanie będzie odrzucone. Dlaczego? Skrypt siłowni, tj. /o trening działa tylko w jednej siłowni.
— 451
30/04/2012 - 22:51
Imię i nazwisko: Rigoberto Gutierrez
Numer telefonu: Nie podaje w internecie, podam przy spotkaniu.
Doświadczenie :(jeżeli jest nijakie, nie martw się - nauczymy Cię.): Oczywiście, mam - pracowałem w wielu siłowniach, i naprawdę znam się na tej pracy.
Numer telefonu: Nie podaje w internecie, podam przy spotkaniu.
Doświadczenie :(jeżeli jest nijakie, nie martw się - nauczymy Cię.): Oczywiście, mam - pracowałem w wielu siłowniach, i naprawdę znam się na tej pracy.
— 0
30/04/2012 - 23:51
Imię i nazwisko:Luis Marshall
Numer telefonu:nie aktywowany muszę to w końcu zrobić
Doświadczenie :(jeżeli jest nijakie, nie martw się - nauczymy Cię.):Pracowałem już u was i w Central Star Gym (Padło).
Numer telefonu:nie aktywowany muszę to w końcu zrobić
Doświadczenie :(jeżeli jest nijakie, nie martw się - nauczymy Cię.):Pracowałem już u was i w Central Star Gym (Padło).
— 0
01/05/2012 - 07:50
Imię i nazwisko: Bruce Green.
Numer telefonu: Aktualnie brak.
Doświadczenie : Bardzo dobre, gram już ponad dwa lata na RP i to żaden problem obsłużyć klienta.
Numer telefonu: Aktualnie brak.
Doświadczenie : Bardzo dobre, gram już ponad dwa lata na RP i to żaden problem obsłużyć klienta.
— 1
01/05/2012 - 08:23
Imię i nazwisko: Tyrese Johnson
Numer telefonu:310-462
Doświadczenie :(jeżeli jest nijakie, nie martw się - nauczymy Cię.): Mam spore doświadczenie, w tym biznesie. Dość długo pracowałem na stanowisku trenera w sąsiedniej siłowni AB-DEX GYM. Obecnie pracuję także jako barman w CENTRAL BAR, jestem współprezesem firmy, którą założyliśmy z kolegą RACE SCHOOL DRIVE, oraz rekrutantem w słynnym warsztacie Rogers Tuning Workshop. No i jeszcze jestem studentem akademi SAN NEWS. Także o moje doświadczenie, nie ma się co bać.
Numer telefonu:310-462
Doświadczenie :(jeżeli jest nijakie, nie martw się - nauczymy Cię.): Mam spore doświadczenie, w tym biznesie. Dość długo pracowałem na stanowisku trenera w sąsiedniej siłowni AB-DEX GYM. Obecnie pracuję także jako barman w CENTRAL BAR, jestem współprezesem firmy, którą założyliśmy z kolegą RACE SCHOOL DRIVE, oraz rekrutantem w słynnym warsztacie Rogers Tuning Workshop. No i jeszcze jestem studentem akademi SAN NEWS. Także o moje doświadczenie, nie ma się co bać.
— 5
01/05/2012 - 09:23
Imię i nazwisko: Arthur Veronesi
Numer telefonu: Chwilowo brak.
Doświadczenie : Brak
Numer telefonu: Chwilowo brak.
Doświadczenie : Brak
— 732
01/05/2012 - 13:42
Zaakceptowane:
- Rigoberto Gutierrez
- Luis Marshall
- Bruce Green
- Tyrese Johnson
Odrzucone:
-Arthur Veronesi
Zapraszam z dowodem osobistym i identyfikatorem w celu sprawdzenia czy nie pracujesz już w siłowi IG do mnie albo do kierownictwa.
- Rigoberto Gutierrez
- Luis Marshall
- Bruce Green
- Tyrese Johnson
Odrzucone:
-Arthur Veronesi
— 3
01/05/2012 - 15:23
Imię i nazwisko: Erik Wright
Numer telefonu: 1122810
Doświadczenie :(jeżeli jest nijakie, nie martw się - nauczymy Cię.): Dobre , znam się na komendach. Pracowałem tutaj przed blockiem
Numer telefonu: 1122810
Doświadczenie :(jeżeli jest nijakie, nie martw się - nauczymy Cię.): Dobre , znam się na komendach. Pracowałem tutaj przed blockiem
— 732
03/05/2012 - 23:01
Zaakceptowane:
- Erik Wright
Odrzucone:
-
- Erik Wright
Odrzucone:
-
— 252
04/05/2012 - 08:36
Imię i nazwisko: Greyson Alvarez
Numer telefonu: 1629064
Doświadczenie :(jeżeli jest nijakie, nie martw się - nauczymy Cię.): Pracowałem między innymi w CSG - nie znam całej nazwy, morientes GYM, ogólnie mam duże doświadczenie i wiem o co w tej pracy chodzi.
Numer telefonu: 1629064
Doświadczenie :(jeżeli jest nijakie, nie martw się - nauczymy Cię.): Pracowałem między innymi w CSG - nie znam całej nazwy, morientes GYM, ogólnie mam duże doświadczenie i wiem o co w tej pracy chodzi.
— 70
04/05/2012 - 09:59
Imię i nazwisko: Aaron Rojas
Numer telefonu: 395264
Doświadczenie :(jeżeli jest nijakie, nie martw się - nauczymy Cię.): Pracowałem już w wielu siłowniach więc mam doświadczenie, lecz na obecną chwilę pracuję dorywczo jako kelner.
Numer telefonu: 395264
Doświadczenie :(jeżeli jest nijakie, nie martw się - nauczymy Cię.): Pracowałem już w wielu siłowniach więc mam doświadczenie, lecz na obecną chwilę pracuję dorywczo jako kelner.
Cierpliwie czekam na odpowiedź - Aaron.
— 1
04/05/2012 - 10:29
Imię i nazwisko: Aaron Buffone.
Numer telefonu: 1153550.
Doświadczenie :(jeżeli jest nijakie, nie martw się - nauczymy Cię.): Pracowałem już w siłowni, oraz sam ćwiczę, więc umiem doradzić klientowi technikę ćwiczenia itd.
Numer telefonu: 1153550.
Doświadczenie :(jeżeli jest nijakie, nie martw się - nauczymy Cię.): Pracowałem już w siłowni, oraz sam ćwiczę, więc umiem doradzić klientowi technikę ćwiczenia itd.
— 239
04/05/2012 - 14:49
Zaakceptowane:
- Greyson Alvarez
- Aaron Rojas
Odrzucone:
- Aaron Buffone
Zapraszam z dowodem osobistym i identyfikatorem w celu sprawdzenia czy nie pracujesz już w siłowi IG do mnie albo do kierownictwa
- Greyson Alvarez
- Aaron Rojas
Odrzucone:
- Aaron Buffone
Zapraszam z dowodem osobistym i identyfikatorem w celu sprawdzenia czy nie pracujesz już w siłowi IG do mnie albo do kierownictwa
— 0
04/05/2012 - 19:20
Imię i nazwisko:Kenny Ambrosi
Numer telefonu:1051260
Doświadczenie :(jeżeli jest nijakie, nie martw się - nauczymy Cię.):Może nie wiem dużo o kasjerstwie, ale nauka łatwo mi wchodzi.
Numer telefonu:1051260
Doświadczenie :(jeżeli jest nijakie, nie martw się - nauczymy Cię.):Może nie wiem dużo o kasjerstwie, ale nauka łatwo mi wchodzi.
— 239
04/05/2012 - 19:21
Zaakceptowane:
- Kenny Ambrosi
Odrzucone:
-
- Kenny Ambrosi
Odrzucone:
-
— 0
04/05/2012 - 19:33
Imię i nazwisko: Jasper Rizzo
Numer telefonu: Na forum wolę nie podawać
Doświadczenie :(jeżeli jest nijakie, nie martw się - nauczymy Cię.): Znam wszystkie wymagane komendy. Na innych postaciach pracowałem w paru siłowniach.
— 239
06/05/2012 - 20:42
Zaakceptowane:
- Jasper Rizzo
Odrzucone:
-
- Jasper Rizzo
Odrzucone:
-
— 0
07/05/2012 - 09:35
Imię i nazwisko:Kelvin Wilson
Numer telefonu: 1020177
Doświadczenie :(jeżeli jest nijakie, nie martw się - nauczymy Cię.): pracowałem już na takim stanowisku w firmie EveRio Gym. Wszystkie komendy znade, oczywiście doszkalać się można jak najbardziej.
Numer telefonu: 1020177
Doświadczenie :(jeżeli jest nijakie, nie martw się - nauczymy Cię.): pracowałem już na takim stanowisku w firmie EveRio Gym. Wszystkie komendy znade, oczywiście doszkalać się można jak najbardziej.
— 239
07/05/2012 - 19:26
Zaakceptowane:
-
Odrzucone:
- Kelvin Wilson
-
Odrzucone:
- Kelvin Wilson
— 0
08/05/2012 - 00:38
Imię i nazwisko: Dylan Valentini
Numer telefonu: 1260589
Doświadczenie :(jeżeli jest nijakie, nie martw się - nauczymy Cię.): Pracowałem już na tym stanowisku wszystko co jest tutaj niezbędne nie jest mi obce. Jestem miły kreatywny i otwarty na wszelkie propozycje.
Numer telefonu: 1260589
Doświadczenie :(jeżeli jest nijakie, nie martw się - nauczymy Cię.): Pracowałem już na tym stanowisku wszystko co jest tutaj niezbędne nie jest mi obce. Jestem miły kreatywny i otwarty na wszelkie propozycje.
— 239
10/05/2012 - 00:28
Zaakceptowane:
- Dylan Valentini
Odrzucone:
-
- Dylan Valentini
Odrzucone:
-
— 1
13/05/2012 - 11:05
Imię i nazwisko: Kate Daniele
Numer telefonu: 194-60-66
Doświadczenie: Jestem osobą wysportowaną, która aktywnie ćwiczy, co daje mi jakieś pojęcie na temat tego zawodu, nigdy jednak nie pracowałam jako trenerka, sądzę jednak że potrafiłabym sobie poradzić.
Numer telefonu: 194-60-66
Doświadczenie: Jestem osobą wysportowaną, która aktywnie ćwiczy, co daje mi jakieś pojęcie na temat tego zawodu, nigdy jednak nie pracowałam jako trenerka, sądzę jednak że potrafiłabym sobie poradzić.
— 732
16/05/2012 - 22:13
Zaakceptowane:
- Kate Daniele
Odrzucone:
-
- Kate Daniele
Odrzucone:
-
— 0
17/05/2012 - 10:16
Imię i nazwisko:Fernando Trazzi
Numer telefonu:1218-836
Doświadczenie :Nabyłem doświadczenia pracując w siłowni MMA FIGHT GYM
Numer telefonu:1218-836
Doświadczenie :Nabyłem doświadczenia pracując w siłowni MMA FIGHT GYM
— 239
17/05/2012 - 15:48
Zaakceptowane:
- Fernando Trazzi
Odrzucone:
-
- Fernando Trazzi
Odrzucone:
-
— 732
21/05/2012 - 12:31
Zapraszam do składania podań, rekrutacja nadal otwarta!
— 381
21/05/2012 - 17:32
Imię i nazwisko: Brock Jenkins
Numer telefonu: 1967035
Doświadczenie :(jeżeli jest nijakie, nie martw się - nauczymy Cię.): Jakiś czas temu pracowałem już w siłowni, było to około rok temu. Wydaję mi się, że szło mi bardzo dobrze i byłem zadowolony z mojej pracy.
Numer telefonu: 1967035
Doświadczenie :(jeżeli jest nijakie, nie martw się - nauczymy Cię.): Jakiś czas temu pracowałem już w siłowni, było to około rok temu. Wydaję mi się, że szło mi bardzo dobrze i byłem zadowolony z mojej pracy.
— 239
21/05/2012 - 18:29
Zaakceptowane:
- Brock Jenkins
Odrzucone:
-
- Brock Jenkins
Odrzucone:
-
— 732
23/05/2012 - 09:23
Rekrutacja nadal otwarta, zapraszam do składania podań.
— 0
23/05/2012 - 13:19
Imię i nazwisko:Terry Campbell
Numer telefonu:Chwilowo nie posiadam.
Doświadczenie :(jeżeli jest nijakie, nie martw się - nauczymy Cię.):Znam wszystkie potrzebne komendy na siłownie.
Numer telefonu:Chwilowo nie posiadam.
Doświadczenie :(jeżeli jest nijakie, nie martw się - nauczymy Cię.):Znam wszystkie potrzebne komendy na siłownie.
— 0
24/05/2012 - 08:18
Imię i nazwisko: Paul DeFiore
Numer telefonu: Nie,posiadam
(jak będę miał wpiszę)
Doświadczenie: Paul,gdy miał 16 lat pomagał swojemu Ojcu w jego malej siłowni w Las Venturas ,gdy ojciec chciał,mu dać zapłatę za jeden dzień nie,brał jej ponieważ,wiedział jaki jest ich stan Finansowy , Gdy Paul wracał ze szkoły,od razu chciał iść pomóc,dla ojca,gdy wszedł,do siłowni zobaczył martwego ojca,a przy ojcu była karteczka ''Zapamiętaj sobie dla waszej rodziny nie ma tu miejsca '' Paul od razu się zorjentował, ze to jest ten Miejski gang, od którego ojciec poszedł,kiedys pożyczyć pieniądze,ojciec Paul'a od dał już im dawano te pieniądze lecz oni chcieli więcej i więcej. Paul zadzwonił po Policje i potem sprawa toczyła się ok 5 lat,i Miejski gang został rozbity,Paul do tego czasu prowadził,ten mały biznes ponieważ chciał dotrzeć,do końca sprawy udało,mu się. kilka miesiecy po zakończeniu Procesu Paul,sprzedał,ten mały biznes i wyjechał do Los Santos,aby zacząć,tam nowe życie !
Numer telefonu: Nie,posiadam
Doświadczenie: Paul,gdy miał 16 lat pomagał swojemu Ojcu w jego malej siłowni w Las Venturas ,gdy ojciec chciał,mu dać zapłatę za jeden dzień nie,brał jej ponieważ,wiedział jaki jest ich stan Finansowy , Gdy Paul wracał ze szkoły,od razu chciał iść pomóc,dla ojca,gdy wszedł,do siłowni zobaczył martwego ojca,a przy ojcu była karteczka ''Zapamiętaj sobie dla waszej rodziny nie ma tu miejsca '' Paul od razu się zorjentował, ze to jest ten Miejski gang, od którego ojciec poszedł,kiedys pożyczyć pieniądze,ojciec Paul'a od dał już im dawano te pieniądze lecz oni chcieli więcej i więcej. Paul zadzwonił po Policje i potem sprawa toczyła się ok 5 lat,i Miejski gang został rozbity,Paul do tego czasu prowadził,ten mały biznes ponieważ chciał dotrzeć,do końca sprawy udało,mu się. kilka miesiecy po zakończeniu Procesu Paul,sprzedał,ten mały biznes i wyjechał do Los Santos,aby zacząć,tam nowe życie !
Użytkownik kvviatek edytował ten post 24/05/2012 - 08:20
— 1
24/05/2012 - 17:46
Imię i nazwisko: Dimitri Anderlini
Numer telefonu: 613100
Doświadczenie :(jeżeli jest nijakie, nie martw się - nauczymy Cię.): Nie pracowałem jeszcze nigdy na siłowni, ale mysle, ze sie naucze szybko komend.
Numer telefonu: 613100
Doświadczenie :(jeżeli jest nijakie, nie martw się - nauczymy Cię.): Nie pracowałem jeszcze nigdy na siłowni, ale mysle, ze sie naucze szybko komend.
— 732
26/05/2012 - 11:23
Zaakceptowane:
- Terry Campbell
- Paul DeFiore
- Dimitri Anderlini
Odrzucone:
-
- Terry Campbell
- Paul DeFiore
- Dimitri Anderlini
Odrzucone:
-
Tematy o podobnych tagach: ecg, silownia, gym, rekrutacja, 280, 300, wyplata
Użytkownicy przeglądający ten temat: 5
0 użytkowników, 5 gości, 0 anonimowych

Temat jest zamknięty