Siimcia! ![]()
No a więc zapewne znacie konta: Nawalony, Postrzelony, Lojalny, Jura99 i coś tam chyba jeszcze, nosz.. Nie pamiętam, ale coś chyba jeszcze było xD No a więc jak widać, mam zarąbecziste emka, nie?
No widać, ah. Prawie na każdym bana miałem, ale w tym miesiącu jeszcze na wszystkich kontach zdjąłem pana poprzez tłumaczenie i przepraszanie ^^ No a więc, pisał do mnie jakiś koleś, ma na imie Patryk.. Pisze, że jest Pawłem z forum, ja mu pisze, żeby mi udowodnił, ten, że nie czeba, to ja mu mówie, że czeba, to On z nowu mnie i szlak mnie trafił. Powiedział, że kara na konto Postrzelony była za surowa, i że jest Pawłem z forum, powiedział, mi żebym pisał do Miśka, dał mi jego GieGie, napisałem, bla bla bla mucha sra bla bal bla
no i mówię do tego Miśka, by udowodnił, ten że mu na koncie nie zależy i że jak nie to nie, a w dodatku po co, skoro to nie poczebne
... No fięc ten niby Paweł powiedział, że mam MK i żebym podał link do konta, to dałem, pyta czy przelewałe,, ja że nie, bo to prawda, mówi, czy mam jeszcze jakieś konta, ja tak, podawałem hasła i loginy 0.o Nie wiem wogóle skąd wiedział o EMKA!
Dałem mu hasła i loginy do Postrzelony, Nawalony, Jura99 i Lojalny, ten zmienił hasła, ja pytam czemu, On, bo tak, no po prostu długa historyjka.. No i ja "idiota" jak powiedział Misiek ten prawdziwy
, to nie On do mnie pisał i wszystko poszło w ziuuuuuuuuuuu. Plusk! No po prostu w głęboko-szeroka dupkę. Oddałem konta jakiemuś debilowi, ahh. No tak postąpiłem, a więc ten temat miał być na takie niby papa
, choć mam jeszcze pytanko, czy mam jakąś szansę by odzyskać.. Z tego co wiem, mam jakieś 4000ss'ów od sampa, więc coś tam znajdę ;D No a więc pytanie do administracji: odzyskam to jakoś i będe mógł grać na jednym z tych kont? (reszta na bana)
Pare słów do graczy: zajebiście sie grało ;> Fajne czasy, ale ja już mam to za sobą ;<O, wysyłałem emejle na zmiane hasła, ale ich ni ma! No a fhięc czekam na wasze odpowiedzi, enqiu!
![]()
![]()
Użytkownik Pos edytował ten post 07/02/2012 - 19:49

Temat jest zamknięty