Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Pochwała] Wszystkie projekt IC na South Central

south central biczys pochwal

• Please log in to reply
31 odpowiedzi w tym temacie

#1 Bartekino — 554 06/02/2012 - 20:17

Bartekino
  • Gracz

*
Popularny

Siemanko

Dzisiaj mam przyjemność napisać pochwałę na wszystkie projekty IC mieszczące się w okolicach SC, dzięki wam jestem w stanie pograć i wczuć się w realne Inglewood, Compton oraz inne dzielnice będące w rzeczywistości, dzięki za dobrą grę, CHĘĆ DO GRY BEZ SKRYPTU, rozgrywane akcji według odpowiedników (Gangów), oraz poprostu rozkręcanie wszystkich dzielnic, tyle mogę powiedzieć i duży plus dla was. (Proszę nie brać pod uwagę tego że znajduję się w jednym z nich, nie musicie akurat go brać pod uwagę :) )

A tutaj przykład dobrej gry, oraz klimatu:

http://www.youtube.com/watch?v=A4TMOmDR0KE&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=kWEZQ1Yr__c (Nie bierzcie uwagę że to pożegnanie, chodzi mi jedynie o klimat gry)

WIELKI PLUS DLA WAS. :thumbsup:

oraz liderów: BasketBaller, Kreator, Cnotliwy (cnotka nie wydymka :drool: :ph34r: bez obrazy nie?) oraz dawny lider Crips - Hewitt. :console:+ Toksyczny - co ty napisać? - Roz(cenzura)a groszki, czerwone jajcuny z Norte jak jest 30 na 1 to łapię za patyka i na(cenzura)ia Sparte, pozdro.

Użytkownik Bartekino edytował ten post 06/02/2012 - 20:47

• Do góry
    • 5

#2 Baałwanek — 603 06/02/2012 - 20:19

Baałwanek
  • Gracz

*
Popularny

Projekty maja większy poziom od gangów.
  • Do góry
    • 20

#3 Eda — 138 06/02/2012 - 20:20

Eda
  • Gracz
Koksiarski filmik. :P
  • Do góry
    • 0

#4 CripZ for life — 28 06/02/2012 - 20:23

CripZ for life
  • Świeżak
Dopisuje się, yo.
  • Do góry
    • 0

#5 ese ziggy — 338 06/02/2012 - 20:25

ese ziggy
  • Gracz
No dopiska, zajebiście grają.
  • Do góry
    • 0

#6 Pixos De Blood — 6626 06/02/2012 - 20:29

Pixos De Blood
  • Gracz
Ogromna dopiska, przez wielkie J. Mają chęci grać bez skryptu.
  • Do góry
    • 0

#7 Cnotliwy — 1792 06/02/2012 - 20:32

Cnotliwy
  • Gracz

Cnotliwy (cnotka nie wydymka :drool: :ph34r: bez obrazy nie?)

:> cnoty tanio nie sprzedam

• Do góry
    • 1

#8 Baałwanek — 603 06/02/2012 - 20:33

Baałwanek
  • Gracz

:> cnoty tanio nie sprzedam
[/center]

ja cie to juz dawno rozcnotowalem jak spales.
  • Do góry
    • 0

#9 Pan Haluś — 592 06/02/2012 - 20:36

Pan Haluś
  • Gracz

Projekty maja większy poziom od gangów.

To na tyle by było, im nie zależy na okradaniu tylko i strzelaniu, trzymają poziom.
  • Do góry
    • 0

#10 Dzikuu — 844 06/02/2012 - 21:17

Dzikuu
  • Gracz
No trudno, swój projekt zawiesiłem, bo większość woli DMić w gangach, niestety - realia gry. Wracamy za trzy tygodnie, tylko uzbieramy nową ekipę i nowe miejsce gry ;)
  • Do góry
    • 0

#11 HDTV — 125 06/02/2012 - 21:34

HDTV
  • Gracz
Grają jak zwykłe gangi, robią sobie ustawki, dla mnie to jest śmieszne gdy gość tworzy temat jednoznaczny z aplikacją na gang twierdząc że to tylko projekt. Nie wiem skąd na to moda ale powinni to zamknąć.
  • Do góry
    • 0

#12 Wester — 941 06/02/2012 - 21:36

Wester
  • Gracz
Genialny projekt, trzyma się jak nie wiem.
  • Do góry
    • 0

#13 Patrickkk95 — 54 06/02/2012 - 22:02

Patrickkk95
  • Gracz
Fajnie się z bw leżało.
  • Do góry
    • 0

#14 Bartekino — 554 06/02/2012 - 22:11

Bartekino
  • Gracz

Grają jak zwykłe gangi, robią sobie ustawki, dla mnie to jest śmieszne gdy gość tworzy temat jednoznaczny z aplikacją na gang twierdząc że to tylko projekt. Nie wiem skąd na to moda ale powinni to zamknąć.

My przynajmniej staramy się rozkręcić SC, a nie na(cenzura)iać pejdeja za ladą w centrum.
  • Do góry
    • 1

#15 Matys — 201 06/02/2012 - 22:12

Matys
  • Gracz
Zajebiście się gra w projektach, dopisuje się.
  • Do góry
    • 0

#16 Patrickkk95 — 54 06/02/2012 - 23:05

Patrickkk95
  • Gracz
No i oczywiście dopiska.
  • Do góry
    • 0

#17 Michał G21 — 1125 07/02/2012 - 08:52

Michał G21
  • Gracz
A co Ci z tego projektu IC, jak wyzwiesz jakiegoś gangstera i masz od niego lub jego kumpli 24/7 wjazdy, to jest bez sensu. Dla mnie teraz najlepszym projektem jest Maniacs, gram z nimi, wiem że trzymają poziom, starali się z aplikacją, nie wyszło - grają normalnie bez skryptu, jak dawniej i się nie poddają, to postanowiłem, że pojadę do nich na mafiozie i z nimi pogram, tyle. Każdy projekt jak chce przetrwać musi mieć z jakimś dobrym gangiem pakt :) Tutaj dopis w szczególności do Hewitt'a, Cnotliwego i Kreatora :)
  • Do góry
    • 0

#18 Mirosław — 1607 07/02/2012 - 12:55

Mirosław
  • Gracz
Masz racje. Wszystkie projekty zasługują na pochwałę, bo pomimo ograniczeń skryptowych są chętne do gry w taki sposób. Ale trzeba też pamiętać, że niektóre osoby uważają, że grając w tym projekcie zaraz będą DM'ić, ale na szczęście na naszym serwerze przecież nie ma takich graczy.
:>
  • Do góry
    • 0

#19 LWE — 938 08/02/2012 - 09:24

LWE
  • Gracz

Zajebiście się gra w projektach, dopisuje się.

Ale też fajnie by było mieć akcepta no i swój dział :(, dopis do Cnotka, jeden z najlepszych liderów jakich miałem do tej pory, oczywiście dopis do Kreatora, który również prowadzi na Idlewood swoje sloobsy, a ciągłe ich odstrzeliwanie, napadanie mają w dupie, o.

Użytkownik LWE edytował ten post 08/02/2012 - 09:27

• Do góry
    • 1

#20 Mx_master — 1819 08/02/2012 - 09:53

Mx_master
  • Gracz
Dopis musi być.
  • Do góry
    • 0

#21 Monika20 — 612 08/02/2012 - 10:02

Monika20
  • Gracz
Oczywiście dopiska, ładnie grają. :P
  • Do góry
    • 0

#22 Matys — 201 08/02/2012 - 13:12

Matys
  • Gracz

Ale też fajnie by było mieć akcepta no i swój dział :(, dopis do Cnotka, jeden z najlepszych liderów jakich miałem do tej pory, oczywiście dopis do Kreatora, który również prowadzi na Idlewood swoje sloobsy, a ciągłe ich odstrzeliwanie, napadanie mają w dupie, o.

Gramy i jest nieźle, wczoraj ustawka z Groves, potem PD wpadło. Co do paktu, mamy go z Purpurowymi. ;)
  • Do góry
    • 0

#23 Smil3 — 144 08/02/2012 - 13:40

Smil3
  • Gracz
Gramy, gramy. Co widać, nawet na pierwszym filmiku, który jest mój ( ogólnie, dzięki, że go wstawiłeś - jedna z fajniejszych akcji ). Kozacko, oby tak dalej - może wkrótce, niektórzy z nas otrzymają skrypt. Osobiście na to liczę, ale bez skryptu, również fajnie się gra i można skleić jakieś fajne akcję w kupę, joł.

Użytkownik Smil3 edytował ten post 08/02/2012 - 13:40

• Do góry
    • 1

#24 Kreator — 1278 08/02/2012 - 22:21

Kreator
  • Gracz
No dzięki, Cnotliwy - ja dopiszę się do Ciebie, zacznijmy od tego, że masz chęć prowadzić owy projekt, nawet to widać, powstają wszelakie filmiki o owym gangu, screeny z gry i w ogóle to jak gracie, co już zauważyłem IG. My niestety musieliśmy przenieść się z Idlewood na Jefferson, ponieważ Groves nie dawało nam spokoju, a jaki to ma sens grać w projekcie, w którym cały czas leżymy z BW? Żaden, dlatego te przenosiny.. ale myślę, że teraz będzie grało nam się dobrze, miejsce jak bardzo fajne. Starcie IC z Wami, czy jakakolwiek akcja to przyjemność, dzięki Cnotliwy - trzymaj to tak dalej, a co do Hewitta, który prowadził Cripsów - dopiska, to samo do Basketballera również się dopiszę, tak na zachętę - powodzenia, prowadźcie to dalej i nie rezygnujcie tak łatwo! ;)

Użytkownik Kreator edytował ten post 08/02/2012 - 22:35

• Do góry
    • 2

#25 LWE — 938 08/02/2012 - 22:45

LWE
  • Gracz

No dzięki, Cnotliwy - ja dopiszę się do Ciebie, zacznijmy od tego, że masz chęć prowadzić owy projekt, nawet to widać, powstają wszelakie filmiki o owym gangu, screeny z gry i w ogóle to jak gracie, co już zauważyłem IG. My niestety musieliśmy przenieść się z Idlewood na Jefferson, ponieważ Groves nie dawało nam spokoju, a jaki to ma sens grać w projekcie, w którym cały czas leżymy z BW? Żaden, dlatego te przenosiny.. ale myślę, że teraz będzie grało nam się dobrze, miejsce jak bardzo fajne. Starcie IC z Wami, czy jakakolwiek akcja to przyjemność, dzięki Cnotliwy - trzymaj to tak dalej, a co do Hewitta, który prowadził Cripsów - dopiska, to samo do Basketballera również się dopiszę, tak na zachętę - powodzenia, prowadźcie to dalej i nie rezygnujcie tak łatwo! ;)

Mnie ciekawi, czy liderzy obecnych organizacji przestępczych, ich członkowie interesują się projektami... Bo jeśli znowu potem przychodzi czytać: "Jesteście pewnie sezonowcami, pogracie miesiąc i się wam znudzi" To ja dziękuje ciągłe udowadnianie, heheć.
  • Do góry
    • 2

#26 Mandarynka — 76 09/02/2012 - 01:59

Mandarynka
  • Gracz

Dopis do Bloods. Sam gram w tym Projekcie i jest suuper, gry więcej niż w w gangach, dodam iż zero płaczków i noobków jest. Czysta gra.... :)

• Do góry
    • 0

#27 Archi aka Timek — 503 09/02/2012 - 17:36

Archi aka Timek
  • Gracz
Najsik, najsik.. nie powiem, że nie.. projekty trzymają świetny klimacik, niema co.. DOPIS!
  • Do góry
    • 0

#28 Yoczek — 7 09/02/2012 - 17:55

Yoczek
  • Gracz
Ballasi potrafią odgrywać akcje z projektami... sam osobiście miałem odegrać parę niezłych akcji z nimi, za to Groves? B-Wood już od daawna należało do gangu, później projektu Bloods, zaś Groszki to mieli wy(cenzura)ne na to zakładając pod naszym hood swój set, a przy okazji postawili na eksterminację nas z B-wood zamiast to normalnie rozegrać... ich gra polegała na tym:
*Granie na naszym hood w kości.
*Coś nie pasuje? Dzwonimy po ganton, na(cenzura)amy Drive By i wpadamy z ciężkimi kaburami na was.
*Następny dzień - powtórka z rozrywki.
Toż to było za przeproszeniem "w(cenzura)enie" się na siłę, gdyż wiedzieli że chcieliśmy stanowić odrębny gang, a nie set puprzów, więc wykorzystali to... czym mieliśmy się bronić?
  • Do góry
    • 1

#29 Kingstonx — 1 12/02/2012 - 14:25

Kingstonx
  • Świeżak
dopis. ;d
  • Do góry
    • 0

#30 iNeeR — 922 12/02/2012 - 15:38

iNeeR
  • Gracz
Dopisuję się.
  • Do góry
    • 0

#31 SouthSlaskCustoms — 425 12/02/2012 - 18:19

SouthSlaskCustoms
  • Gracz

Ballasi potrafią odgrywać akcje z projektami... sam osobiście miałem odegrać parę niezłych akcji z nimi, za to Groves? B-Wood już od daawna należało do gangu, później projektu Bloods, zaś Groszki to mieli wy(cenzura)ne na to zakładając pod naszym hood swój set, a przy okazji postawili na eksterminację nas z B-wood zamiast to normalnie rozegrać... ich gra polegała na tym:
*Granie na naszym hood w kości.
*Coś nie pasuje? Dzwonimy po ganton, na(cenzura)amy Drive By i wpadamy z ciężkimi kaburami na was.
*Następny dzień - powtórka z rozrywki.
Toż to było za przeproszeniem "w(cenzura)enie" się na siłę, gdyż wiedzieli że chcieliśmy stanowić odrębny gang, a nie set puprzów, więc wykorzystali to... czym mieliśmy się bronić?

Przeczytaj to jeszcze raz, a następnie spójrz na swój opis. Czy uważasz nas za takich idiotów, że nie potrafimy przeczytać, że nosi czerwoną bandane a nie purpurową?
Druga sprawa. Jedyna akcja, jaką przeprowadziliśmy zbrojnie na was, w mojej obecności, to była gdy to TY zacząłeś nas ostrzeliwać z dachu.
Koniec offtopu na temat debilizmu niektórych użytkowników.
Projekty trzymają się dobrze, miło popatrzeć jak grają i nawet przez myśl nie przechodzi aby okradać, bo nie mają skryptu. Szacunek za prowadzenie takiego czegoś.
  • Do góry
    • 0

#32 Muchomor — 845 12/02/2012 - 18:32

Muchomor
  • Gracz
Jako lider jednego z projektów IC wnioskuje, że jak narazie tylko Ballasi pokazali się z dobrej strony. Wbili na dzielnice i rozmawialiśmy na luzie. Aztecasi się wbili i od razu zaczęli nam grozić, potem doszło do tego, że mamy im płacić $1000, bo jesteśmy na ich terenie. :whistle:

Dopisuje się do reszty projektów.
  • Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych