Przez ten czas wszystko przemyślałem.
Pozdrawiam, Postrzelony.
Użytkownik Pos edytował ten post 03/02/2012 - 12:23
Pozdrawiam, Postrzelony.
Użytkownik Pos edytował ten post 03/02/2012 - 12:23
Cześć.. No a więc, jakieś pare miesięcy temu dostałem bana na konto.. Przyznam się - dostałem blokadę biegania i bicia, gdyż.. No kurcze nie pamiętam, ale chyba robiłem DM, to jasne - byłem nowym graczem, zresztą widać na moim profilu (KLIK!) . No a więc widać, że mam tam 42h na postaci na której grałem - postać obok miała być w org. przestępczej ale z tego zrezygnowałem. A więc Takuya - postać nie do użytku
Podsumowując, z tego co widać w moim profilu mam mało nabitych godzin online, byłem nowym graczem w tej dziedzinie graczy sampa (Role Play). Chodzi o to, że byłem jeszcze nowym wybrykiem, uczyłem się. A więc pierwsza rzecz przez którą się zdenerwowałem, to tak jak wspomniałem wyżej - DM na jakimś graczu, zapewne bez odegrania /me ale nie wiem czy do BW, po prostu niepamiętam. Druga, rzecz jaką zrobiłem to pisałem do Game Mastera na /w, żeby mi zdjął blokadę, albo zamienił ją na AJ, lecz nic z tego - ciągle go prosiłem, prosiłem i dostałem blokadę niechluja. Znów się jeszcze raz zdenerwowałem i zacząłem do Niego pisać czemu daje za takie coś kary, mógł dać kicka, warna czy coś a o d razu niechluj, zacząłem mówić, coś Ty za GM jesteś.. Mówiłem jeszcze jak Ty się dostałeś na te stanowisko i napisałem do Niego coś w stylu 'co za idiota". Jak to napisałem to sie jeszcze gorzej wkurzyłem, bo nie pomyślałem, jakie będą tego konsekwencje. Ahh, no i pan Gamemaster wkleił mi bana, na forum i na grę. Bardzo tego żałuję i już tak nie postąpię, a RP nauczyłem się na innym serwerze RP (Nie chodzi o (rekama)a
) , nie będe podawał nazwy, by nie było reklamacji - a na tamtym serwerze zobaczyłem ilość graczy i ich poziom, więc postanowiłem tutaj wrócić. Bardzo żałuję i obiecuję, że to się nie powtórzy.
Przez ten czas wszystko przemyślałem.
Pozdrawiam, Postrzelony.
Wątpię, żeby ktoś Ci ściągnął bana w ten sposób. Spróbuj skontaktować się z jakimś moderatorem, On wtedy powie Ci od kogo dostałeś banicję na forum i spróbuj to wyjaśnić. Jeżeli uda Ci się zdjąć bana z forum wtedy sam sobie zaapelujesz od bana w grze i tyle
Poprawiłem - temat miał do zrozumiena, by zdjąć mi bana i, że przepraszam za to co zrobiłem.
Przecież napisał, że ma także bana na forum, co za tym idzie nie ma możliwości napisania apelacji na forumRozumiem, że apelujesz od tego bana i nadal chcesz grać. Nabroiłeś trochę, ale druga szansa zawsze się należy, dlatego zapraszam tutaj, bo pisanie takich tematów nie zawsze pomaga. Pozdrawiam!
Apelacja - 7 dni. Wytłumaczenie się gamemasterowi - 1 dzień. Nie chcę czekać, aż tyle czasu, odczekałem swoją karę i proszę o jej zdjęcie w ten sposób.Wątpię, żeby ktoś Ci ściągnął bana w ten sposób. Spróbuj skontaktować się z jakimś moderatorem, On wtedy powie Ci od kogo dostałeś banicję na forum i spróbuj to wyjaśnić. Jeżeli uda Ci się zdjąć bana z forum wtedy sam sobie zaapelujesz od bana w grze i tyle
Takie rozwiązanie będzie najprostsze i najszybsze.
Mam bana na forum - powiedz mi kolego, jak mam zrobić apelacjęRozumiem, że apelujesz od tego bana i nadal chcesz grać. Nabroiłeś trochę, ale druga szansa zawsze się należy, dlatego zapraszam tutaj, bo pisanie takich tematów nie zawsze pomaga. Pozdrawiam!
To nie jest koncert życzeńApelacja - 7 dni. Wytłumaczenie się gamemasterowi - 1 dzień. Nie chcę czekać, aż tyle czasu, odczekałem swoją karę i proszę o jej zdjęcie w ten sposób.
Mam bana na forum - powiedz mi kolego, jak mam zrobić apelację
Nie zauważyłem akurat tego, ale dziwi mnie podejście GameMastera, który był pewnie też moderatorem etc. i nadał Ci też bana na forum. Dla mnie głupota, bo wtedy jak wyżej napisał LeaFy - nie możesz apelować, a do tego wszyscy mają równe prawo. Wyjątkiem było by spamienie przez Ciebie na forum z wyzwiskami, a tego chyba nie robiłeś.Przecież napisał, że ma także bana na forum, co za tym idzie nie ma możliwości napisania apelacji na forum
Napisz do jakiegoś moderatora, aby zdjął Ci bana, abyś mógł zaapelować, bo każdy ma do tego prawo. Jeżeli będziesz już mógł korzystać z forum to napisz apelacje tutaj - http://net4game.com/appeals/ .No a więc, do kogo mam się zwrócić? Nie jestem tutaj zbyt długo, więc nie wiem zabardzo do kogo walić w takich sprawach
Mam bana na forum - powiedz mi kolego, jak mam zrobić apelację
Użytkownik Pos edytował ten post 03/02/2012 - 12:47
Jeżeli karę dostał od osoby, która ciągle obejmuje stanowisko administratora bądź moderatora to inna osoba kary mu nie zdejmie, więc pozczątkowo zwróć się do moderatora, żeby powiedział Ci od kogo dostałeś karę, a dopiero potem proś o jej zdjęcie odpowiednią osobęNie zauważyłem akurat tego, ale dziwi mnie podejście GameMastera, który był pewnie też moderatorem etc. i nadał Ci też bana na forum. Dla mnie głupota, bo wtedy jak wyżej napisał LeaFy - nie możesz apelować, a do tego wszyscy mają równe prawo. Wyjątkiem było by spamienie przez Ciebie na forum z wyzwiskami, a tego chyba nie robiłeś.
Napisz do jakiegoś moderatora, aby zdjął Ci bana, abyś mógł zaapelować, bo każdy ma do tego prawo. Jeżeli będziesz już mógł korzystać z forum to napisz apelacje tutaj - http://net4game.com/appeals/ .
Wyżej napisałem co masz zrobić.
Cóż. Za ten temat, co napisałeś to nie liczę na szybki powrót do gry
Jeżeli nie pamiętasz treści, to Ci chętnie przypomnę.
Użytkownik Pos edytował ten post 03/02/2012 - 14:28
![]() |
Ban od systemu "Reported: 1/2000(Brass Knuckles). Valid: 0/0:0. Prev: 0"Napisany przez ABLV, 01/06/2019 |
|
|
|
![]() |
ban
Gracze, rozrywka i inne →
Problemy techniczne →
Wnioski o pozwolenie na multikonto →
Wniosek o MK, SpejsonekNapisany przez xKlimson , 16/04/2019 |
|
|
|