[REKRUTACJA] OSK - Ośrodek Szkolenia Kierowców
— 0
28/01/2012 - 20:39
Imię i Nazwisko: Drake Hunt
Miejsce zamieszkania: Motel Metro
Dlaczego Ty ? Ponieważ zawsze zachowuje się kulturalnie , lubię uczyć ludzi i im pomagać , jestem wyrozumiały , sumienny , odpowiedzialny . Zawsze uważam aby nikomu nic się nie stało . Posiadam też dużą wiedzę na temat pojazdów samochodowych , jestem dopiero co po studiach na Technice Pojazdów Samochodowych .
Czy będziesz ponosił odpowiedzialność za zniszczone pojazdy podczas twojej pracy ? Oświadczam że będę ponosił wszelkie konsekwencje mojej pracy .
Czy posiadasz Prawo Jazdy ? Niestety nie - ponieważ jestem w mieście od dzisiaj
Numer telefonu: nie posiadam
OOC - Out Of Character
Imię: Tymonek
Jak długo grasz na serwerach typu RolePlay?: od 2 - 2,5 lat
Ile godzin dziennie poświęcasz na grę?: od poniedziałku do piątku około 5-6 godzin , a w weekendy to około 10 -11 godzin
— 1
29/01/2012 - 08:47
Imię i Nazwisko: Brayan RIccardi
Miejsce zamieszkania: Hotel Metro 234.
Dlaczego Ty? Ponieważ spełniam wszystkie wymienione wyżej warunki, a zarabianie pieniędzy poprzez taką prace, będzie dla mnie samą przyjemnością. Po za tym bardzo podoba mi się Państwa oferta, która mi sprzyja. Jestem też bardzo doświadczonym kierowcą, więc ułatwi mi to prace tutaj. Jestem wyrozumiały, oraz spokojny, co również według mnie będzie jednym z wielu moich atutów, w takiej typu pracy.
Czy będziesz ponosił odpowiedzialność za zniszczone pojazdy podczas twojej pracy ? Tak.
Czy posiadasz Prawo Jazdy ? Oczywiście.
Numer telefonu: 400-584.
OOC - Out Of Character
Imię: Karol
Jak długo grasz na serwerach typu RolePlay?: ~2 lata.
Ile godzin dziennie poświęcasz na grę?: No 4 godziny będą na pewno.
— 109
29/01/2012 - 14:01
— 131
29/01/2012 - 18:04
Imię i Nazwisko: Brayan Iunter
Miejsce zamieszkania: Columbia Hotel
Dlaczego Ty? :Kocham auta, jestem lojalny, można mi zaufać, autami interesuje się już od wielu lat, jestem mechanikiem, chciałbym nauczać młodych i tych starszych kierowców jak jeździć zgodnie z prawem ruchu drogowego, jestem zainteresowany pracą w tym towarzystwie, obiecuje być punktualnie na czas klienta, oraz dotrzymywać obietnic związanych z tą pracą-naprawiać zniszczony wóz jeżeli będzie wypadek, nosić plakietke, uczyć kierowców jak DOBRZE JEŹDZIĆ POJAZDEM ZGODNIE Z PRAWEM.
Czy będziesz ponosił odpowiedzialność za zniszczone pojazdy podczas twojej pracy ? Tak, będę.
Czy posiadasz Prawo Jazdy ? :Tak, posiadam.
Numer telefonu: 432-561
OOC - Out Of Character
Imię: Dawid
Jak długo grasz na serwerach typu RolePlay?: 2,5 roku
Ile godzin dziennie poświęcasz na grę?: 3-4h
Użytkownik Ironekk13 edytował ten post 29/01/2012 - 18:06
— 109
29/01/2012 - 18:15
— 1
29/01/2012 - 22:04
Imię i Nazwisko:Maksimillian_Ivanov
Miejsce zamieszkania:Hotel metro 234
Dlaczego Ty? : ponieważ spełniam wszystkie z wymienionych powyżej zadań. Lubię wykonywać swoją pracę. Jestem czuciwy punktualny. Myślę że jestem odpowiednim kandy
datem na to stanowisko. Będę nosić plakietkę , pokryje wszelkie szkody poniesione w trakcie pracy.
Czy będziesz ponosił odpowiedzialność za zniszczone pojazdy podczas twojej pracy ? oczywiście że tak
Czy posiadasz Prawo Jazdy ? oczywiście
Numer telefonu: 427281
OOC - Out Of Character
Imię:Michał
Jak długo grasz na serwerach typu RolePlay?: 3 lata
Ile godzin dziennie poświęcasz na grę?: po godz 15:30 do 18-19
— 109
30/01/2012 - 13:59
— 10
30/01/2012 - 18:35
Imię i Nazwisko: Ricardo Campanaro
Miejsce zamieszkania: Hotel Metro.
Dlaczego Ty? Pracowałem już w AampB school corporation, dobrze jeżdżę, staram się nie robić wypadków ani nie uszkadzać pojazdów.
Czy będziesz ponosił odpowiedzialność za zniszczone pojazdy podczas twojej pracy ? Tak.
Numer telefonu: 446613
OOC - Out Of Character
Imię: Michał
Jak długo grasz na serwerach typu RolePlay?: Dwa lata, tutaj mam jeszcze drugie konto.
Ile godzin dziennie poświęcasz na grę?: 3 - 4 godziny.
Użytkownik Block3r edytował ten post 30/01/2012 - 18:38
— 1
30/01/2012 - 18:39
Dlaczego Ty? Bo bardzo chciałbym zacząć prace w nauce jazdy.
Numer telefonu: 595986
OOC - Out Of Character
Imię: Paweł
Jak długo grasz na serwerach typu RolePlay?: Gdzieś koło miesiąca.
Ile godzin dziennie poświęcasz na grę?: 2 - 4 godziny
— 109
30/01/2012 - 18:41
— 0
30/01/2012 - 20:31
Miejsce zamieszkania: Metro Station, mam zamiar przenieść się do hotelu ((Niestety na razie nie mam pieniędzy))
Dlaczego Ty? Pracowałem kiedyś w dużej firmie nauki jazdy niestety się rozpadła, jestem pracowity więc długi czas będę siedział pewnie za kółkiem, płacił za paliwo, a jeśli uszkodzę pojazd to zapłacę za naprawę.
Czy będziesz ponosił odpowiedzialność za zniszczone pojazdy podczas twojej pracy ? Oczywiście, że tak.
Czy posiadasz Prawo Jazdy ? Posiadam
Numer telefonu: 269744
OOC - Out Of Character
Imię: Kamil
Jak długo grasz na serwerach typu RolePlay?: Już od pół lub roku.
Ile godzin dziennie poświęcasz na grę?: 3-5 godzin w porywach do 8.
Użytkownik Yankees112 edytował ten post 30/01/2012 - 20:34
— 109
31/01/2012 - 08:41
— 12
31/01/2012 - 09:30
Imię i Nazwisko: Pablo Casazza
Miejsce zamieszkania: Hotel Metro
Dlaczego Ty? : Jestem osobą opanowaną, która ma cierpliwość do innych ludzi oraz dobrze potrafi jeździć samochodem. Staram się zawsze wykonywać powierzone Mi zadanie najlepiej jak potrafię. Do tego, zarzekam się, że naprawię zniszczony przeze mnie pojazd lub zapłacę za paliwo, które wyjeżdżę. Swego czasu, kiedy jeszcze mieszkałem w Venturas prowadziłem niewielką firmę, która zajmowała się właśnie szkoleniem młodych kierowców, więc posiadam jakieś doświadczenie w tym fachu.
Czy będziesz ponosił odpowiedzialność za zniszczone pojazdy podczas twojej pracy ? : Tak
Czy posiadasz Prawo Jazdy ?: Tak
Numer telefonu: 361426
OOC - Out Of Character
Jak długo grasz na serwerach typu RolePlay?: To będzie gdzieś z pół roku, może trochę więcej.
Ile godzin dziennie poświęcasz na grę?: Mniej więcej 3h.
Użytkownik Minion edytował ten post 31/01/2012 - 09:30
— 32
31/01/2012 - 14:37
Imię i Nazwisko: Patrick Camarillo
Dlaczego Ty? Jestem osobą dość przyjazną, uprzejmą oraz mam dużo entuzjazmu. Interesuje się motoryzacją oraz informatyką. Dobrze wykonuję moją pracę oraz dane mi zadania.
Czy posiadasz Prawo Jazdy ? Tak.
Numer telefonu: 221-242
OOC - Out Of Character
Imię: Bartek
Jak długo grasz na serwerach typu RolePlay?: Coś około 6-7 miesięcy.
Ile godzin dziennie poświęcasz na grę?: 1-6 h
— 109
31/01/2012 - 14:48
— 591
31/01/2012 - 15:28
— 1
31/01/2012 - 16:16
Imię i Nazwisko:Dominick_Johnson
Miejsce zamieszkania:Los Santos
Dlaczego Ty?: Mam kontakt z przyjaciółmi z pracy i z klientem. Bardzo dobrze jeżdże samochodem.
Czy będziesz ponosił odpowiedzialność za zniszczone pojazdy podczas twojej pracy ?: Tak
Czy posiadasz Prawo Jazdy ?: Tak
Numer telefonu:Jestem w trakcie kupna telefona.
OOC - Out Of Character
Imię:Kamil
Jak długo grasz na serwerach typu RolePlay?:Będzie już ze 2 lata
Ile godzin dziennie poświęcasz na grę?:4godz
— 65
31/01/2012 - 17:42
Imię i Nazwisko:Kody Knight
Miejsce zamieszkania:Hotel 24/7
Dlaczego Ty? Spełniam wszystkie wymagania do tego zawodu, jestem kulturalny, uczciwy.
Czy będziesz ponosił odpowiedzialność za zniszczone pojazdy podczas twojej pracy ?Tak.
Czy posiadasz Prawo Jazdy ?Tak.
Numer telefonu:196-586
OOC - Out Of Character
Imię:Adam
Jak długo grasz na serwerach typu RolePlay?:Rok
Ile godzin dziennie poświęcasz na grę?:2-3 godziny. Teraz są ferie to siedzę cały dzień.
— 4
31/01/2012 - 19:20
Dlaczego Ty? A tak postanowiłem
Czy będziesz ponosił odpowiedzialność za zniszczone pojazdy podczas twojej pracy ? Tak
Czy posiadasz Prawo Jazdy ? Tak
Numer telefonu: 394548
OOC - Out Of Character
Imię:Sylwester
Jak długo grasz na serwerach typu RolePlay? 3 Miesiące
Ile godzin dziennie poświęcasz na grę?:2-5 h
— 135
01/02/2012 - 08:50
Imię i Nazwisko: Drake Rossi
Miejsce zamieszkania: Hotel Centrum
Dlaczego Ty? Ponieważ szukam pracy w której będę mógł się wzbogadzić i poznać ciekawych ludzi. Myślę że się pan niezawiedzie
Czy będziesz ponosił odpowiedzialność za zniszczone pojazdy podczas twojej pracy ? Tak
Numer telefonu: 571334
OOC - Out Of Character
Imię: Darek
Jak długo grasz na serwerach typu RolePlay?: Ponad rok.
Ile godzin dziennie poświęcasz na grę?: od jednej godzine do dwóch.
— 0
01/02/2012 - 11:02
Imię i Nazwisko: Elliott Mason
Miejsce zamieszkania: Hotel
Dlaczego Ty? : Jestem młody i poszukuję pracy - dobrze umiem kierować autem - oraz spokojnie nauczam.
Czy będziesz ponosił odpowiedzialność za zniszczone pojazdy podczas twojej pracy ? - Jeśli z mojej winy To tak
Numer telefonu: 587434
OOC - Out Of Character
Imię: Daniel
Jak długo grasz na serwerach typu RolePlay?: 2-lata
Ile godzin dziennie poświęcasz na grę?: 3-5
— 3084
02/02/2012 - 13:34
Imię i Nazwisko: Phillip Harvey.
Miejsce zamieszkania: Temple.
Dlaczego Ty?: Ponieważ jestem uczciwym i pracowitym człowiekiem, zawsze chętny do pomocy, ewentualnie, moge przynieść do firmy nowe ogniwa
Czy będziesz ponosił odpowiedzialność za zniszczone pojazdy podczas twojej pracy ?: Tak.
Czy posiadasz Prawo Jazdy ?: Tak.
Numer telefonu: 265-067
OOC - Out Of Character
Imię: Dawid.
Jak długo grasz na serwerach typu RolePlay?: Ponad rok.
Ile godzin dziennie poświęcasz na grę?: Sam nie wiem, zależy wszystko od nauki.
— 2298
02/02/2012 - 13:38
Imię i Nazwisko: Chester Harvey
Miejsce zamieszkania: Aqua Hotel
Dlaczego Ty? Jestem solidnym i uczciwym pracownikiem, chętnie będę przebywał w pracy mimo skończonej służby. (Nadgodziny). Posiadam prawo jazdy już od dłuższego czasu, więc mam doświadczenie w prowadzeniu auta.
Czy będziesz ponosił odpowiedzialność za zniszczone pojazdy podczas twojej pracy ? oczywiście, będę się starał aby pojazdy wracały w takim stanie, w jakim wyjechały na miasto. A w przypadku gdy już dojdzie do kolizji, zadbam o ich naprawę.
Numer telefonu: 398-610
OOC - Out Of Character
Imię: Grzesiek
Jak długo grasz na serwerach typu RolePlay?: około 1.5 roku.
Ile godzin dziennie poświęcasz na grę?: około 5-7 godzin ^^
Użytkownik ZivciO edytował ten post 02/02/2012 - 13:40
— 9
03/02/2012 - 14:19
Imię i Nazwisko: Jack Flores
Miejsce zamieszkania: Mieszkam w zamożnej dzielnicy w Los Santos zwanej "Vinewood ", jest ona położona w północno-centralnej części miasta.
Dlaczego Ty? Potrafię jeździć autami , a jeżeli stanie się jakiś wypadek to ja płacę za naprawę .
Czy posiadasz Prawo Jazdy ? Jeszcze nie wyrobiłem prawa jazdy na tej postaci , dzisiaj pod wieczór mam zamiar wyrobić .
Numer telefonu: 334-354
OOC - Out Of Character
Imię: Arek
Jak długo grasz na serwerach typu RolePlay?: Miałem długo przerwę , ponad 8 miesięcy . Nie dawno powróciłem do net4game .
Ile godzin dziennie poświęcasz na grę?:
— 346
03/02/2012 - 15:12
((Przyjąłeś hotel do pracy?))Royal Hotel - Zgłoś się do mnie po Invite.
— 27
03/02/2012 - 15:45
Imię i Nazwisko: Matthew Bassi
Miejsce zamieszkania: Los Santos
Dlaczego Ty? : Jestem odpowiedzialny oraz pomocny. Mam doświadczenie w prowadzeniu pojazdów.
Czy będziesz ponosił odpowiedzialność za zniszczone pojazdy podczas twojej pracy ? : Tak.
Czy posiadasz Prawo Jazdy ? : Tak.
Numer telefonu:565-795
OOC - Out Of Character
Imię:Mateusz
Jak długo grasz na serwerach typu RolePlay?:1,5 roku.
Ile godzin dziennie poświęcasz na grę?:4-5h
— 0
03/02/2012 - 20:03
Imię i Nazwisko:Blaze Zangari
Miejsce zamieszkania:Hotel Centrum
Dlaczego Ty?:Malo pracowalem w takim zawodzie,lecz niech Pan mnie nie odrzuca.Jestem mily,powazny i punktualny.
Jestem wzorowym kierowca,lubie uczyc jak i prowadzic pojazd.Nikt nigdy mnie nie oskarzyl o niepunktualnosc,niesubordynacje itp.
Zachecam pana do przyjecia mnie !To tylko sam zysk i przyjemnosc.Tak dobry pracownik Panu sie przyda
Czy będziesz ponosił odpowiedzialność za zniszczone pojazdy podczas twojej pracy ?:Oczywiscie
Czy posiadasz Prawo Jazdy ?:Tak,posiadam.(Wazne)
Numer telefonu:Tymczasowy brak,jak najszybciej,kupie nowy i podam numer jak najszybciej.
OOC - Out Of Character
Imię:Dominik
Jak długo grasz na serwerach typu RolePlay?:4 lata (h-rp-pol roku z przerwa+teraz nowa postac)
Ile godzin dziennie poświęcasz na grę?:od 2 do 4 godzin
— 0
04/02/2012 - 03:06
Imię i Nazwisko: Alex Ardizzone
Miejsce zamieszkania: Hotel
Dlaczego Ty? Ponieważ jestem miłą osobą jak i kulturalną.Nigdy nie pracowałem w takim zawodzie , ale szybko się uczę.Koszty pokrywam ja.Umiem jeździć , uczyłem się od najlepszych.
Czy posiadasz Prawo Jazdy ? Tak , posiadam.
Numer telefonu: 515436
OOC - Out Of Character
Imię: Krzysiek
Jak długo grasz na serwerach typu RolePlay?: h-rp to mój pierwszy serwer , gram na nim 27 h
Ile godzin dziennie poświęcasz na grę?: 3-4 h
Użytkownik AlkaidaPL edytował ten post 04/02/2012 - 03:10
— 4
06/02/2012 - 15:40
Imię i Nazwisko: Diego Castro
Dlaczego Ty? Jestem doświadczonym i odpowiedzialnym kierowcą. Ponadto szkolenie ,,młodych" kierowców zawsze było moja pasją. ((Prowadziłem taką firmę na innym serwerze.))
Czy będziesz ponosił odpowiedzialność za zniszczone pojazdy podczas twojej pracy ? Oczywiście.
Numer telefonu: 1341425
OOC - Out Of Character
Imię: Marcin
Jak długo grasz na serwerach typu RolePlay?: hmm... około 3 lata.
Ile godzin dziennie poświęcasz na grę?: Różnie... ale zazwyczaj 3-6 h
Użytkownik Dryzgit edytował ten post 09/02/2012 - 23:22
— 0
06/02/2012 - 16:20
Imię i Nazwisko: Quentin Benitez
Miejsce zamieszkania: Hotel przy urzędzie
Dlaczego Ty? Przede wszystkim jestem osobą kulturalną, co w tym zawodzie jest niezbędne. Mogę o sobie powiedzieć, że jestem profesjonalistą w tym co robię. Jak już coś zacznę, to staram się to wykonać w sto procentach najlepiej, jak potrafię. Jestem człowiekiem pracowitym, poza tym mam sporo doświadczenia jeśli chodzi o kierowanie pojazdami.
Czy będziesz ponosił odpowiedzialność za zniszczone pojazdy podczas twojej pracy ? Oczywiście, że tak
Czy posiadasz Prawo Jazdy ? Tak , posiadam.
Numer telefonu: 1443909
OOC - Out Of Character
Imię: Adrian
Jak długo grasz na serwerach typu RolePlay?: 3 lata z przerwami
Ile godzin dziennie poświęcasz na grę?: Zależy od tego czy mam dużo nauki czy nie
— 1
06/02/2012 - 16:54
Imię i Nazwisko: Xavier Ricciotti
Miejsce zamieszkania: El Corona
Dlaczego Ty? Jestem bardzo dobrym kierowcą, dlatego po co moja wiedza na ten temat ma się marnować, skoro mogę ją przekazać innym ludziom ? Jestem pracowitym człowiekiem. Oferuje punktualność, bardzo dużą wiedzę na temat jazdy i wiele, wiele więcej.
Czy będziesz ponosił odpowiedzialność za zniszczone pojazdy podczas twojej pracy ? Oczywiście.
Numer telefonu: 141-456-2
OOC - Out Of Character
Imię: Michał
Jak długo grasz na serwerach typu RolePlay?: Niedługo wybije trzeci rok (miałem przerwy).
Ile godzin dziennie poświęcasz na grę?: Od 1h do nawet 5h ( zależy jaki dzień ).
Użytkownik MrNetiffy edytował ten post 06/02/2012 - 16:56
— 0
17/02/2012 - 17:33
Imię i Nazwisko: Eddie Boni
Dlaczego Ty? Jestem zaufanym pracownikiem mam prawo jazdy co prawda od krotkiego czasu ale jeszcze nigdy sie zdazyło sie zeby złapałą mnie policja czy zebym miał wypadek a duzo jezdze.I co tu duzo mowic potrzebne sa mi pieniadze
Czy będziesz ponosił odpowiedzialność za zniszczone pojazdy podczas twojej pracy ? tak zagdzam sie.
Numer telefonu: 153-457-7
OOC - Out Of Character
Imię: Seweryn
Jak długo grasz na serwerach typu RolePlay?: gram tylko na h-rp ponad 1,5roku znam sie na rzeczy
Ile godzin dziennie poświęcasz na grę?: w zwykły dzine roboczy do 2h poniewaz mam nauke i inne obowiazki a we wekend oraz gdzy mam wolne potrafie grac caly dzien:)
— 109
17/02/2012 - 19:15
— 15
17/02/2012 - 19:24
Użytkownik Necro101 edytował ten post 17/02/2012 - 19:25
— 102
18/02/2012 - 14:37
Imię i Nazwisko: Tomas_Salazar
Dlaczego Ty?: Zacznę może od tego że mam duże doświadczenie, miasto znam wspaniale, lubię jeździć samochodami, wytrwał w pracy, tak dokładnie wytrwały w pracy umiem panować się przed złością wiec dla ucznia nic się nie stanie.
Czy będziesz ponosił odpowiedzialność za zniszczone pojazdy podczas twojej pracy ?: Tak
Czy posiadasz Prawo Jazdy ?: Jasne że tak.
Numer telefonu:
856-116
OOC - Out Of Character
Jak długo grasz na serwerach typu RolePlay?: Historia z tą grą zaczęła mi się dobre trzy lata temu, grałem no i oczywiście był czas w końcu na odpoczynek, przerwę. Jak to prawie każdy, teraz wracam i mam zamiar grać jeszcze x lat.
Ile godzin dziennie poświęcasz na grę?: Oj dużo - 5 - 10h
— 5
18/02/2012 - 18:45
Użytkownik starsmoment edytował ten post 18/02/2012 - 19:12
— 232
18/02/2012 - 20:38
Imię i Nazwisko: Douglas Zaninotto
Miejsce zamieszkania: Hotel&spa (na przeciwko urzędu miasta
Dlaczego Ty? Często jeżdżę samochodem i mam duże doświadczenie. Znakomicie znam mape i cale miasto, mam bardzo dobry kontakt z ludźmi dlatego
dobrze idzie mi w rozmowie z klientami.
Czy będziesz ponosił odpowiedzialność za zniszczone pojazdy podczas twojej pracy ? Tak, będę ponosił odpowiedzialność.
Czy posiadasz Prawo Jazdy ? Tak, oczywiście.
Numer telefonu: 152-80-57
OOC - Out Of Character
Imię: Kamil
Jak długo grasz na serwerach typu RolePlay?: Sądzę że ok rok ,wiec nabrałem spore doświadczenie.
Ile godzin dziennie poświęcasz na grę?: 3/4/5 godziny.
Z góry dziękuję
— 0
19/02/2012 - 13:34
Imię i Nazwisko: Kristopher Zangari
Miejsce zamieszkania: Los Santos
Dlaczego Ty?: Dużo jeżdżę samochodami, mam dużą wprawę, doskonale znam całe miasto i okolice.
Czy będziesz ponosił odpowiedzialność za zniszczone pojazdy podczas twojej pracy?: Oczywiście.
Czy posiadasz Prawo Jazdy ? Posiadam
Numer telefonu: 1534672
OOC - Out Of Character
Imię: Kuba
Jak długo grasz na serwerach typu RolePlay?: Ogólnie to dość długo, ale ten server polecił mi kolega
Ile godzin dziennie poświęcasz na grę?: 3-4 godziny
— 2
20/02/2012 - 07:57
Imię i Nazwisko:Colt Canvil
Dlaczego Ty?Jestem osobą odpowiedzialną, z doświadczeniem jak i również żetelną.
Czy będziesz ponosił odpowiedzialność za zniszczone pojazdy podczas twojej pracy ?Jasna sprawa.
Czy posiadasz Prawo Jazdy ?Oczywiście.
Numer telefonu:1719(Tymczasowy)
OOC - Out Of Character
Imię:Marcin
Jak długo grasz na serwerach typu RolePlay?:Dwa Lata
Ile godzin dziennie poświęcasz na grę?:Coraz więcej, ponieważ w tym momencie nie pracuje. Ogólnie było to dwie, trzy godziny dziennie, lecz przez jakiś czas nie grałem w ogólne na h-rp.
— 0
20/02/2012 - 15:14
Imię i Nazwisko: Adrik_Campiti
Miejsce zamieszkania:Jak narazie hotel
Dlaczego Ty?: Umiem dobrze prowadzić samochody i naprawiać je podczas mojego zniszczenia
Czy posiadasz Prawo Jazdy ?:Tak
Numer telefonu:Brak-ale Zakupie jeśli zarobie trochę $
OOC - Out Of Character
Imię: Krzysztof
Jak długo grasz na serwerach typu RolePlay?:2lata
Ile godzin dziennie poświęcasz na grę?:5-6h
Tematy o podobnych tagach: osk, nauka jazdy
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych